kayıt

Gelinim mutfakta

  1. 35
    derslerimle çakıştığı için izleyemiyorum maalesef artık. akademik kariyerimle, balon kariyerim arasında bir seçim yapmam gerekti..kazanan belli.
  2. 34
    Aysun'un topuğu kırıldı yere yapıştı çocuk gibi ağladı. Zeynep'in gözü değmediyse ne olayım. Bir de yeni gelen kayınvalidenin kıyafetine taktılar. Niye öyle giyindin allah niye böyle giyindin. Sana ne ya canı öyle istiyor demek.
  3. 33
    bu işler ne zaman çığırından çıkacak diye bekliyorum açıkçası çünkü yapımcılar aç, aaaç. böyle programlar bir müddet sonra kesmeyecek onları ve çıtayı daha ileriye götürmeye çalışacaklar.

    gelinim yatakta
    gelinim gerdekte
    gang my bride

    gibi...

    neyse ki başımızda kadına şiddete, töreye, intiikaaağma * ve silahlara ses etmeyen ama şarap şişelerini bile sansürleyen harika bir rtük var. onlar bu tip ahlaksızlığa izin vermezler!
  4. 32
    Neden böyle sapık sapık isimler koyuyolar bu tv programlarına ya? Başlığı görünce sapık kayınpeder fantezisi sandım amk. Tamam belki ben biraz algıda seçiciyimdir de ismi böyle koyanların hiç mi kabahati yok? Ben hayatımda öyle bir program duymamışım, ilk kez burada başlıkla karşılaşıyorum... Başlığa birileri yazmış olmasa sikseler tv programı olduğu aklıma gelmezdi.
  5. 31
    Ezgi ve reyyan ikilisi elendikten sonra çekilmeyen gündüz kuşağı programı.
  6. 30
    başlığa girdiğimde anladım ki programın mazisi 2018'lere dayanıyormuş. şaşırdım. neyse. allah esra'nın kayınvalidesi gibilerden saklasın.
  7. 29
    Elif aşkm ayrıldıktan sonra izlemeyi bıraktıgım yarışmadır.
  8. 28
    Yarışmada yağnur diye bi kadın var "göçmenler gösteriş sever, göçmenler öyledir, böyledir" diyip biz göçmenleri olumsuz gösteriyor. Göçmenler değil, sen gösteriş seviyosun yağnur. Genelleme yapma.

    Çok gereksiz yarışma ama izliyoz işte.
  9. 27
    duzenli izleyen biri degilim ama ne zaman gorsem coacayip kaynanalar goruyorum. insanI evlenmekten sogutur.
  10. 26
    Gelinlerin ve kayınvalidelerin yarışırken birbirine kin kustuğu ama elenme merasiminde birbirlerine övgüler yardırdıkları yarışma. Madem övücen niye yarışırken değil de elenirken rakibini övüyosun.

    Yarışırken: sus! Taşak suratlı kadın!

    Elenirken: yani fatiiiiiiggg bey, çok güzel bir kadın, çok beğeniyorum, kocayı bırakıp kendisiyle lez ilişki bile yaşarım.

    Samimiyetsizler.
  11. 25
    sol framede gelinin mutfakta diye yazılmakta olan başlık. ben mi bir şeyleri kaçırıyorum, yarışmanın adı mı değişti, aydınlatın beni.
  12. 24
    asıl adı gelinim mutfakta olan yarışmadır.
    bir zamanlar izlemek keyifliydi sonra bayağı sıkmaya başladı.
  13. 23
    bant yayındır. belli bir şablona, mantığı dayalıdır. kurgu etkisiyle çatışma, gerilim, abartı, temsil gibi unsurlarla eğlence/yarışma formatı içeriği/düzeni sağlanır. program hedef kitlesine yönelik ürün yerleştirme, sponsor ve yer aldığı kuşağın reklam planlaması ile esas görevini yapar ve bu şekilde kazanır. yemekteyiz'in önünü açtığı formatlar aslında. temel hedef kitle olarak ev hanımları ve sonrasında yemeğe ilgi duyanlar, yeni evliler vs. derken bitmeyen bir silsileyi, durumu ortaya koyuyor...

    şimdi şu da var, tv medya gücünü internete kaptırıyor iyice. nasıl bir 5 sene önce gazetenin reklam payı, internete geçtiyse, aynı şekilde internete kayıyor insanlar. ip tv'lerin yaygınlaşması, dijital tv platformlarının güçlü hale gelmesi de bu dönüşümün göstergesi. kanallar ya da yapımcılar %100 emin olmadıkça risk almıyorlar. eğer tutmuş bir prodüksiyon varsa, ratingleri belli ise son damlasına kadar gidiyorlar...

    ülkemizde ticari model / commercialist yayıncılık devam ettiği sürece, maalesef bu tür oyalama odaklı işleri göreceğiz... reklam ve hedef kitle odaklı işler... bunun panzehiri, eğitimdi, toplumun bilinç seviyesinin yükselmesiyle seçmeye başlamasıydı. ancak internetin ve sosyal medyanın yükselişi farklı bir seçenek sundu, farkında olmadan insanları sorgulamaya itti, dönüştürdü...

    bağlantılı olarak, youtube'un müzik alanında güçlü bir mecra haline gelmesi olayı var mesela... bir 10 sene önce sektöre girmek çok zordu. bir şekilde nice insan yükselemiyordu, sistemin kendisi yüzünden bir yer edinemiyordu. youtube müzisyenleri bunu deldiler. onları savunduğum için değil, nasıl eskiden aristokrat yaklaşım içerisinde, sınıfsal yükselişe, dikey hareketliliğe izin verilmiyorsa, "işçisin sen işçi kal" durumu varsa müzik sektörü için de bu böyleydi. rap müziğin bile bir nefes almasını sağladı, internet ortamı. böylece sadece bir alternatif yolun bile olması, olayı ne kadar değiştirdi. herhangi bir taraf olmak için değil duruma bir bakış açısı...

    sonuç olarak, elde bir kitle varsa reklam ve reklam amaçları çoktan oraya gitmiştir, hareket halindedir. alternatif bir şeyler üretildiği sürece, ana akım her alanda sıkıntı yaşar...
  14. 22
    Fatih Ürek'in sundugu öğlen kadın kuşağı programlarından biri. Kanal d'de yayınlanmakta.
  15. 21
    Ömrümün sonuna kadar evden çıkmasam bile izlemeyeceğim gündüz kuşağı programı. Gelin evi bile bundan güzel kanımca.
  16. 20
    Aşırı fesat ve çirkef gelin gülcan.. Senciyiz senci..
  17. 19
    Gitgide fesatlık seviyesi ve kalitesi düşen program... Yağnur güzel kadın.. Ama isim leş.
  18. 18
    düştüm buraya, sürekli izliyorum.

    ilginç bir yemek programı.
  19. 17
    hatice-başak-cansu-elif dörtlüsü geri dönerse rating rekorları kıracak program. cansusuz tadı çıkmıyor...
  20. 16
    Artık eski tadı yok. Hatice- başak kavgalarından sonra buralara düşmek leş.
  21. 15
    rastgele butonunda Bile karşıma çıktı.
    Düştük yine bu belaya.

    Hatice’nin gidişinden beri izleyesim hiç gelmiyor ama bağımlılık İşte.
  22. 14
    Başak'cım elendikten sonra izlemeyi bıraktım. Şerefsiz haticenin gidişi şu hayatta mutlu olduğum 3-4 andan biriydi.
  23. 13
    Bayram diye bölüm vermezler demiştim, eski meski olsun. Biz sevdik mi vazgeçmeyiz, bir daha izleyelim bakalım.
  24. 12
    Bayram diye eski bölümleri yayınlanıyor. Çok sinirliyim.
  25. 11
    Ya hu şu özlem ne kadar çirkin bi karı eleyin artık şunu 5 ay oldu.