kayıt

elif dizisi

  1. 1
    86 yaşındaki babaannemin favori dizisi. ne kadar ömrün kaldı babaanne?
  2. 2
    onceleri benim de izledigim sonra isler sarpa sarInca bIraktIgIm dizi
    yaklasIk 4 yIldIr haftanIn her gunu bir saate neler sIgdIrIlIyor yahu *
  3. 3
    Bu dizinin setinde çalışan bir arkadaşımın bahsettiğine göre, senaryo ekibinin zekasızlığıyla dalga geçiyorlarmış artık bunalmışlar hatta bu nasıl bir düşük bir profil diye. Aklınıza gelebilecek ne varsa söyledim merak etmeyin. Başroldeki kadının tıksırarak konuştuğunu, sesinin çıkmadığını, senaryonun ve kurgunun çok boktan olduğunu söyledim. Setteki herkes farkında ama izleniyor dedi. Çok laf söylettirmedi ama ekmeğimizi kazanıyoruz bu işten dedi. Biraz rahatladım ama tam atamadım içimdeki tiksintiyi.
  4. 4
    bir gece vakti aydınlatma olmayan bir yolda yürüyorum, yürüdüğüm yolda da bu dizinin çekimi vardı. sağ olsunlar yoluma aydınlık oldular ve eve güven içerisinde vardım. o günden sonra her gün elif dizisini izlemeye başladım. küçük kız neler çekti neler...
  5. 5
    bastan sona izlemek istedigim dizi ama omrum yetmez.
  6. 6
    kanal 7 izliyorum, fragmanInI gordum. 17 eylulde 5. sezonuyla hafta ici her gun olarak devam edecekmis.
    izleyenler varsa duyurulur. ben bayaa kacIrdIm. bilemiyorum olan biteni artIk.
  7. 7
    5. sezon, 490. bolumde final yapmIs. elif karakterini oynayan kIzI billboardda alakasIz bir yerde gorunce arastIrIp ogrendim. yeni gunluk dizi yapInca * eskiyi attIlar heralde ya.
  8. 8
    en az 200 bölümünü yemek sofrasında izlediğim dizidir. ya bu dizide aşmış bir şey var ki, bu çocuğun çevresi hep değişiyor. x senesi çevresinde anne, teyze, nine varken bir sonraki sene bunlrın hiçbiri olmuyor. hep böyle bir döngü. sonra anne geri geliyor falan. sanki anne'yi başka bir dizi kiralamış ama satın alma opsiyonunu kullanmamış. bizim jujucu diagne gibi.