kayıt

gizemabla ölürse cenazesine gidecek yazarlar

  1. 4
    Ben gitmem. Pek sevmiyorum..
  2. 5
    gizemabla hakaret/küfür ediyor diye ceza alıyor. doğru. alsın. gerekirse ebediyen sözlükten uzaklaştırılsın. eyvallah.

    peki gizemabla'nın ölümü üzerinden dalga geçenler neden ceza almıyorlar?
    ben onu da anlatayım.

    -çünkü gizemabla. mesela bukleliaslan için yaz sıkıyorsa aynı şeyi.
    -çünkü onun moderatör/yönetici arkadaşı yok. sözlükte hiç kankası yok.

    bir insanın ölümü üzerinden geyik yapmaktan daha iğrenç bir şey var mı?
    ahaha ne büyük espri yav. cenazesine falan gideceğiz. müthiş komik ya düşünsene. bir insan ölüyor falan alsjdkasd. altıma sıçtım gülmekten.
    • Ne zaman moderasyon tarafından kollandım? örnek ver de görelim.
    • Kıvırıyorsun. "çünkü onun moderatör/yönetici arkadaşı yok." Bu dediğin moderasyon tarafından kollandığım anlamına gelir tamam gerçekleri algılama yetisine sahip değilsin ve çarpıtarak yazıyorsun bunu biliyoruz ancak yalan söyleme. Ben kimseye küfürler, beddualar etmedim aynı davranışı göstersem ve yasaklanmasam bunu söyleme hakkın olurdu. Kafandan uydurup gerçek gibi konuşma.
    • yalan söyle, baktın asılsız çıktı kıvır ondan sonra da anlayamazsınız .s.s acınası bir hâldesin.
    • Aldığın bütün eksileri kankacılığa bağlayıp da sürekli ağlaman içler acısı gerçekten. Sözlükteki insanlardan başka işi gücü olmayan, sürekli biriyle kavga etmek için uğraşıp ehehe internet 90'lı yıllarda doğanlarla dolu diye ağlayan da sensin kimse sana bir şey demiyor ki sen hala uzatıyorsun. Olumsuz girdiler yazıp nasılsınız iyi misin tarzı mesajlar atan sensin ama ben bir kere cevap verdim diye arkadaş olmak istedim tabii... Buradaki varlığımı ya da yokluğumu senin kadar önemsemiyorum çünkü benim nickimin geçmediği girdin yok neredeyse. Benim için eğlence sizinle uğraşmak dersin şimdi. Aynen aynen 30 yaşına gelip de sözlüktekilerden başka işin olmaması çok eğlendiğini gösteriyor. Umarım sosyal ilişkilerde gelişirsin de millete kafa yormayı tüm zamanını bizi düşünerek geçirmeyi bırakırsın. Aaa önemsemiyorsun zaten sen önemsemediğin için herkesle uğraşıyorsun.
    • Sizinle uğraşmak benim için eğlence dersin umarım sosyal hayatın biraz gelişir de buradaki insanlarla sınırlı kalmaz eğlence anlayışın yoksa durum vahim. Bir de önemsemiyorum dersin şimdi aynen aynen hiç önemsemediğin için sürekli birilerinin hakkında yazıyorsun. Başka işin gücün yok tabi iletişim de kuramıyorsun kimseyle içindeki zehir başka türlü dışarı çıkamıyor... Oyna devam frante seni topluma kazandırmak gerek.
  3. 6
    birtakım yazarlardır.