kayıt

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün imar planınin değişmesi

  1. 1
    malum bizim ülkemizde bazı insanların yeşil alan görmeye tahammülü yok, hemen oradan nasıl rant sağlarım derdine düşülüyor. bu defa de hedefte marmara üniveriste'nin nişantaşı kampüsü var.

    kampüs alanının bir bölümünün 'Ticaret+Konut' ve 'park' fonskiyonu ile yeniden düzenlemesi bekleniyor
  2. 2
    merhaba, benim babam partiye yakın bir müteahhit, müsadenizle hakkımızdaki önyargıları kırabilmek adına bir kaç kelam etmek isterim..

    yeşil görmeye tahammül etmemek gibi bir durum yok, babamın bana bayramda aldığı kot çim lekesi olduğundan her tarafı betonlaştırmak gibi bir hedefimiz var..

    rantla alakalı bir durum yok, kardeşimin servis parasını karşılamanın peşinde babam.. sonuçta çalmıyor, çırpmıyor, 1 milyon liraya satacağı 1 odalı evleri alan kişiler var bu dünyada..

    üniversiteler amacından sapmış, fuhuş yuvasına dönmüş, babam bi yerde düzgün bir nesil yetişmesi için üniversitelerin küçültülmesinde etkin rol oynuyor, partimizin istediği şekilde bir nesil geliyor..

    saygılar..
  3. 3
    1 sene öğrenim gördüğüm kampüsün hazin sonu.

    zaten ben daha hazırlıktayken taşınacak kararı alınmıştı. belki de istanbul'un en değerli arazilerinden biri yani parayla paha biçemezsin oraya. amerikan hastanesinin hemen arkasında teşvikiye camisine iki sokak uzaklıktaki nişantaşı'nın göbeğinde bu yere herhalde konut yapılacak yedirirler mi o araziyi. bizi de allah'ın unuttuğu başıbüyük dağına şutladılar.