kayıt

Televizyon izlerken tesettür çıkar mı sorunsalı

  1. 1
    Beyin yakan bir sorunsal.

    twitter.com/...
  2. 2
    Okuduğumda inanmakta zorluk çekmiştim. Herşeyi abartmaya bayılıyoruz. Hatta bokunu çıkarmaya bayılıyoruz. Başka şeylere bundan daha az duyarlı olsak yeter mesela kadına şiddet ve tecavüze, çocuklara yapılan igrencliklere, hayvanlara eziyetlere...
  3. 3
    keske hocanIn cevabInI da duysaydIk dedirten sorunsal

    kadIn aslInda gayet guzel acIklamIs meramInI. konudan konuya gecisini,diksiyonunu vb. iyi buldum. hic kafa buluyor gibi degil. bu nedenle merak ettim.
  4. 4
    bu bildiğin "zeki müren de bizi görecek mi" kafasında bir şey.
  5. 5
    Sebebiyle birlikte dinlenildiğinde mantık kuralları dışında olmayan bir soru. Dolayısıyla cevabı #1353580 e katılarak ben de merak ettim açıkçası. Ahlak ve tesettür kavramlarının tümüyle kişinin kendisiyle alakalı olduğuna dair bi yaklaşımı da içeriyor aslında soru, zeki müren bizi görecek mi sığlığında değil asla. Süsleyip püsleyip anlamayacağınız bikaç kelimeyle aynı meseleye parmak bassam favoriye boğardınız şimdi beni.

    Soru şunu soruyor: hocam, kimsenin olmadığı ıssız bir adaya düşsek, ahlak kurallarımızı bırakmalı mıyız?
  6. 6
    Ya çok biliyormuş gibi konuşmak istemiyorum ama kadının anlattığı şeyin doğruluğu ne malum? Açıkçası bana saçma geldi soru.
  7. 7
    rivayetlerle beynini peynir ekmekle yemiş gariban sünnilerin sorabileceği bir soruydu, sorulmuş. bu zihniyet evde tek başına namaz kılarken dahi yabancı erkeklere gösterilmemesi gereken saçlarını -onların dininde öyle, gerçekte; #1218010- kapatıyorlar, allah da yabancı erkek ya çünkü ondan ehehe...
  8. 8
    cevabInI sonunda buldugum sorunsal. gunah degilmis
    www.fetvameclisi.com/...
  9. 9
    (bkz: duşta cinler beni görüyorsa tesettür çıkar mı?)
  10. 10
    Bilim, matematik, galaksiler, uzay, fen her ne haltsa bok yesin. Biz bu ve bu tarz soruların cevabını bulalım kardeşlerim. Yoksa ilerleyemeyiz. Her sikimsonik bir sorunun cevabını bulduğumuzda Avrupa bizi on kat daha kıskanacak (!)