kayıt

Anneyle televizyon izlemek

  1. 1
    Mu az zam bir deneyimdir.
    O verdiği tepkilerin doğallığı, orijinalliği, süt köpüğü siniri, alakasız detaylara şaşırması, gerçekte olmayan karakterlere kendince kin gütmesi....

    Şu beni affet midir nedir, onu izliyoruz.
    Adamın telefonu senaryı gereği yere düşüyor.
    Annem diyor ki;
    "Aha gitti telefon, al lan al telefonu alsana"

    Az önce de anlattım, "belgeselde birbirini yiyen hayvanlara acımıyonuz benim kestiğim horoza mı acıyonuz" diyor.

    Ana yüreği işte.
    Gerçi annem "ne var şu balak benim olsa" dedikten sonra altında bir ticaret güdüsü aramadım değil ama konumuz bu değil.
  2. 2
    güzel bir eylemdir, tabii dizi izlenmediği sürece. saçma sapan diziler seyrediyor.
  3. 3
    annelerimizin içindeki faşizm cevherini keşfetmemizi sağlar. sen izlerken sana eşlik ediyorum diye kanal 7 hint dizileri kuşağına katılmak zorunda değilim canım annem, güzel annem.
  4. 4
    yıllarca yemek sofrasında annemle deniz yıldızı, elif, aliye, küçük kızlar ne varsa izledim... kanal 7-elif işin nirvanasıydı. gel gör ki kadın anam benle bir bölüm masterchef izlemedi. çok saçmaymış...... yauv elif bir sezon 3 katlı villada bir sezon gecekonduda yaşıyor sonra tekrar villaya dönüyor ama farklı aileyle... ama masterchef saçma...
  5. 5
    tartIsma programlarI ya da film kanallarI izledigimiz muddetce gideri olan durum. ama bunun haricinde ne ben onun izledigi turk dizilerini severim ne de o benim hint dizilerine bakar.
  6. 6
    Zulümdür. Film izlersin 10 dk da bir sorar. Tartışma açarsın söylenir, belgesel açarsın ayyy bilmem ne der, sadece yemek programı izlerken sarıyor.
  7. 7
    her salı masumlar apartmanı izleyerek yapıyoruz. ikimizin de ortak izlediği tek şey.
  8. 8
    Neredeyse izlenen her kareyi tekrar tekrar anlatması, izah etmesi ile sonuçlanabilir. Bunu yaparken mutlu olduğu için sözünü bölmüyorum. Anne bende seninle izledim anladım desem sanki tüm büyü kaçacak gibi. O yüzden uslu uslu dinliyorum. Bence yılın evlat ödülünü kesinlikle hak ediyorum.*
  9. 9
    Güzeldir, sorun annem yokken izlediğimde gerçekleşiyor aslında çünkü en heyecanlı yerde annem odaya girip alakasız konuşmaya başlıyor.
  10. 10
    7/24 halk televizyası izlemekten bayılazaam.
  11. 11
    müge anlı tarzı şeyleri izlemek çok sıkıntı. sürekli bak kimseye güvenmeyeceksin bak şöyle böyle diye alttan alta giydiriyor.
  12. 12
    Bazen işkence gibi olabiliyorken bazen çok eğlenceli olabiliyor.

    İşkence olan tek kısmı Esra Erol’u izlediği ve kim kime atlamış muhabbetinden sonra direkt bize bakıp “hayat bu hale geldi, insanları hep İnternetler, telefonlar bu hale getirdi.. bak o onun kocasına bunu demiş insan bilemiyor tehlikenin nereden geleceğini.. hep o telefonlar, sosyal medyalar..” ve türevi bir ton laf.
    Cidden bir yerden sonra hiç katlanılamaz bir hal alıyor. Kimse oturmak istemiyor onunla.

    Eğlenceli olan kısım ise masterchef falan. Saldırabileceği bi şey olmuyor pek çünkü. Oturup izleşiyoz. Mavi takım kırmızı takım diye .