kayıt

14 şubat 2018 hatayspor mersin idmanyurdu maçı

  1. 6
    ülkemizin takımı mersin idmanyurdu'nun acı bir mağlubiyet aldığı karşılaşma. yine düşman sevindirdik maalesef.
  2. 5
    "getirin oradan mersin idmanyurdu'nu hatay karşim şov yapacak." dedirten maç*
  3. 4
    3-0 sona eren maç. 3. Gol sinan kurumuş'tan geldi. Yine kaleciyi çalımlayıp attı. Adam forvet olarak yaratılmış.
  4. 3
    gökhan sazdağı ve selim ılgaz'ın golleriyle hatayspor ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. iki gol de şıktı. Gökhan frikikten attı. Selim'in attığı gol de doksan diye tabir ettiğiniz yerden girdi.
  5. 2
    Hatayspor'un yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkacağı maç. Stat da bomboş. Keşke gelmeseydim aq. Neyse.
  6. 1
    tff 2. lig kırmızı grup 22. hafta mücadelesi. antakya atatürk stadı'nda saat 13.30'da başlayacak olan mücadeleyi balıkesir bölgesi b klasman hakemlerinden yavuz çetin yönetecek. maç öncesinde hatayspor 45 puanla 3, mersin idmanyurdu -9 puanla 18. ve son sırada.

    mersin idmanyurdu ekonomik sebeplerle ligin averaj takımı konumunda bildiğiniz gibi. şu ana kadar 1 maçını kazanıp 20 maçını kaybetti. 12 puanları silindi. dolayısıyla -9 puandalar. ama ligin başlarına göre daha iyi durumdalar. en azından 7-8 gol yemiyorlar artık. yine yeniliyorlar ama az yiyorlar.

    hatayspor ise son 7 maçta 10 puan kaybetti ama yine de liderle arasında 3 puan fark var. hâlâ her şey elimizde. zirvedeki takımlar sürpriz puan kayıpları yaşıyor. geçen hafta tokat'ta kaybedilen 2 puan da buna örnekti. ama artık puan kaybı lüksü yok. zaten bu takımın tek hedefi şampiyonluk ama birkaç puan kaybı daha olursa play-off potasından bile düşebilir. alttaki takımlarla üstteki takımlar arasındaki makas daraldı çünkü. iç sahada mersin'e puan kaybedilirse çok büyük bir skandal olur şu şartlarda. ligin ilk yarısını liderle aynı puanda bitirmesine rağmen 6 transfer yaptı bu takım. hepsi de ligin kalitesinin üzerinde oyuncular. bu maçta sadece kazanmak yetmez bence. atabildiği kadar atıp yeni bir hava yakalamalı takım. ligin ilk yarısındaki maçta sonuç 0-3 olmuştu. bakalım. bu sezon ilk kez maç kaçırabilirim. işlerim var çünkü. yetişmezse maça gidemeyeceğim. stat boş kalır zaten muhtemelen. malum hafta içi.

    scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/...