kayıt

Arabası ve evi olan memur

  1. 11
    Sadece memur kısmını tutturuyorum. Diğerleri yok henüz.
    • hiç mi yoktu ^^
    • Hiç :/
    • sattıydın sanki diye hatırlıyorum ama bazen kafam karışıyor benim :D
    • Yok başkan :D bizim bi lada vardı ama abimin o :D
      Şahsi aracım yok. Ehliyet bile almadım daha.
    • o kadar askerliğe bence ehliyeti hediye etmeleri lazım :D lada iyidir ya tam bir kış canavarı ^^
  2. 10
    3,5 da karısı/kocası alsa iyi iyi.
  3. 9
    evi : koyde babadan kalma ufak bir sey
    araba : ikinci el sahin

    yine de olur gerci.
  4. 8
    eşi de memursa gayet olağan bir memurdur. hatta bunun yanında yazlığı ve teknesi olan bile var. eşinin ayrı arabasının olmasını yazmıyorum bile.
  5. 7
    (bkz: tutumlu olmak)
  6. 6
    Kendi gibi memur bulmak ister. Eğer erkekse Mantık evliliği der ancak karşısındaki kadında para varsa geriye kalan her şey önemsizdir. Aç kurt gibi kuruma yeni gelen bekar kadınları bekler olmazsa da arkadaşlarının çalıştığı kurumlardan birilerine bakar biriyle tanışmak vs değil amaç paralı kadın bulmak sadece bu. hı hı evet sadece kadınlar paraya düşkün zaten. erkekler parası için biriyle evlenince mantık evliliği olur kadın erkekle parası için evlenince para düşkünü olur. İkiyüzlü sefiller.
    • iyi de şöyle bir şey var: bu konuda eleştirilen kadınlar "benim kocam zengin olsun, ben evimde oturayım." diyen kadınlar. kimse bir kadın iş güç sahibi bir erkekle evlenmek istiyor diye para düşkünü demez ki. erkeklerdeki durum bunun karşılığı ama. kimse "karım çalışıp para kazansın, ben evimde oturayım." demiyor. "karım da çalışsın ki daha iyi şartlarda yaşayıp çocuklarımızı daha iyi imkânlarla büyütelim." diyor.
    • Bekar memurların paralı kadın bulmak için attıkları taklaları hiç anlattırma bana sevgili putuk bu dediklerimi yaşadım çünkü oradan biliyorum ne düşündüklerini. Kafa yapısı vs önemli değil sadece kadının maaşının olması önemli. Sevdiğim ya da evleneceğim insan da çalışsın demek değil benim kastım maaşı varsa evlenirim kafasını eleştiriyorum.
    • parası olsun gerisi önemsiz kafasındaki erkekler en omurgasız asalakların en önde bayrak sallayanıdır.

      buna mukabil kendisi de bir ömür çalışacağı için çalışmanın para kazanmanın ne olduğunu bilen, yeri geldiğinde çalışmayı göze alacak bir eş isteyen erkek için aynı şeyi söylemek haksızlık olur. ortalama düzeyde tek maaş, ortada çocuk yokken bile bir çifti oldukça zorlar. ayrıca evlenmeden önce baba evinde sesi çıkmadan çalışan ama evlendikten sonra kocasına veya ailelere ben artık çalışmam diyenlere de çok sık rastlanıyor. babaya diyemediğini kocaya diyorlar işte.

      ancak, sırf çalışmıyor diye sevdiğini söylediği kadını değil de çalışan bir başkasını tercih edenler zaten o kadını sevmiyor demektir ki bu da bizi ilk paragrafa götürür. ortaya bir döngü çıkar, döngü de hiçbir yere ulaşıp sonlanmaz ^^

      esasında bu konu kadın ve erkek türünün güç algısı arasındaki farkı gösteriyor. ^^
    • Sen de takmışsın baba evi baba evi... İçinde yaşadığın toplumu gör biraz artık kadın eleştireceğim diye bol keseden sallama. Kadınlara kocandan önce bir hiçsin deniliyor ya da öyle olduğu belli ediliyor. Kadınlara da babaları bunu hissettiriyor. Git erkekleri eleştir kadınlara bu kafayı yaşattıkları için.
    • üstte eleştirdim işte ^^
  7. 5
    Polis lojmanlarından tanıdığımız hala da sık görüştüğümüz bir aile var 2 tane okuyan kızları olmasına rağmen 1 araba ve 3-4 apartmanları var ve eve tek maaş giriyor
  8. 4
    10 yıllık eşek yüküyle kredi borcu olması muhtemel kişi.
  9. 3
    Hayatı boyunca arabası ve evi olan memur olarak kalacaktır büyük ihtimalle.
    Tabii ne memuru olduğu da önemli.

    Çalışmaya başladığı ilk yıllarda evini arabasını aldıysa ne mutlu ona. Yaş ilerleyip çoluk çocuğa karışınca daha fazlası olmuyor çünkü.
    • tabi ki devlet memuru ^^
    • kastettiğini anladım da uğraşıyorum işte ^^ mazur görünüz ^^
    • ya siz.. sizi.. size... neyse bir daha okuyorum yazdıklarınızı.. *-*
  10. 2
    olayının evinde mi, arabasında mı yoksa memuriyetinde mi olduğunu henüz çözemediğim memurdur.*
  11. 1
    Cinsiyet fark etmeksizin evlenilesidir. Keşke beni bulsa.

    Araba ve ev sahibi olan devlet memuru bireydir.

    (bkz: tanım yaptım ayk abi)