kayıt

14 şubat'ta birbirimizi seviyoruz kampanyası

  1. 1
    dün gece koreli sevgilimin seul'e uçuşu sebebiyle kendisinden uzak kalmam, diğer 23 flörtüm ve 19 tinder match'imden sıkılmış olmam sonrası başlattığım kampanya. tüm sözlük yalnızlarının ve sevgilisinden ırak kalmışların katılımıyla hayli şenleneceğini düşünüyorum.

    aşksa aşk, sevgiyse sevgi, romantizmse romantizm. hepsi bizde mevcut arkadaşlar! hepsi içimizde. kendimize inanarak başaramayacağımız şey yok bu hayatta. toplumun ve sistemin bize dayattığı sevgili algısına ve değer yargılarına da ihtiyacımız yok. biz nasıl özgür hissediyorsak öyle yaşamalı, nasıl istersek öyle sevmeliyiz. çünkü bizi biz yapan değerler varsa bu da bizi biz yapan değerlerin kümülatif toplamıdır.

    işte bu bağlamda sözlüğün tüm yalnızları ve sevgilisinden ırak kalmışlarına bir fırsat yaratma fikri sunuyorum sizlere. neden birbirimizi sevmiyoruz ? kadın, erkek yahut meyilli farkı gözetmeden, bir araya gelip bir sevgi zinciri oluşturalım, herkes sırayla birbirini sevsin. 14 şubatın ruhuna yaraşır şekilde birbirimizi sevelim. sen sevmezsen, ben sevmezsem, biz sevmezsek nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa ? ne diyorsunuz dostlarım var mısınız birbirimizi sevmeye?
  2. 2
    (bkz: hepimiz birbirimizin sevgilisiyiz)
  3. 3
    (bkz: birimiz hepimiz hepimiz birimiz için)
  4. 4
    karşılıklı cilveleşebileceğim, romantiklik yapabileceğim, oynaşıp koklaşabileceğim eli yüzü düzgün, genel kültürü ve vizyonu yüksek tatlış mı tatlış bir hanımefendi ile 14 şubat'ı beraber geçirmek isterim.

    müracaat: ben
  5. 5
    (bkz: hayat sevince güzel)

    Destek verdiğim kampanya. Hatta 14 şubatta bir araya gelip hep birlikte hayat sevince güzel izleyerek bunu taçlandırabiliriz efenim.
  6. 6
    Hepinizi sevebilirim, sonuöta hepiniz benim bebeklerimniz. İki güzel şaf ederiz, üç güzel mesaj atarız. Yaparız arkadaşlar bir şeyler, siz isteyin yeter.
  7. 7
    +1’imle katıldığım kampanya.

    i.hizliresim.com/...
  8. 8
    olur olmaz yerlerde erkeklerin elini tutmayın bu başlıkta.
  9. 9
    14 Şubat'ta bu hayatta tanıdığım en mükemmel insan olan 'kendimi' seveceğim için katılamayacağım kampanya.

    Sori.
  10. 10
    sevgilimden ayrIlmayI dusundugum icin bir bekarmIscasIna dahil olabilecegim kampanya
  11. 11
    (bkz: kutup sözlük sap etkinliği)
  12. 12
    katılımcı sayısına göre organizasyon büyüklüğü ve mekanları belirlenecek kampanyadır. sevelim, sevilelim dünya kimseye kalmaz.
  13. 13
    Zuhahaha. İnsanlar tarafından sevilmeyen eziklerin organizasyonu. Bunları anca tuvalet fırçasıyla severim.
  14. 14
    Yoo niye sevelim?:d
  15. 15
    Katılmadığım kampanya. Ben sizi normal zamanda sevmiyorum ki 14 Şubat'ta seveyim.
  16. 16
    (bkz: hepimiz birbirimizin sevgilisiyiz)
  17. 17
    Sizi allah sevmemiş biz niye sevelim yalnızlık zor mu arkadaşlar?
  18. 18
    büyük bir coşkuyla geride bıraktığımız kampanya. katılan tüm arkadaşlara teşekkürler, oldukça eğlenceli ve anlamlı bir gün oldu hepimiz için. kutup sözlük aracılığıyla bu kadar güzel insanlar tanıdığım için hayli mutluyum. yarınlara da bu coşku ve umutla bakmayı sürdüreceğiz umarım. sevgiyle kalın güzel insanlar.
  19. 19
    2019 modeliyle güncellenen kampanya. Sevelim sevilelim dünya kimseye kalmaz. Sarılalım birbirimize mesela, sonra avuçlayalım hayattaki tüm mutlulukları. Kayalım endişe ve yalnızlık dağlarının eteklerinden yeşil ve uçsuz kırlara. Saplayalım kederlerimizi tüm kötülük sembollerine ve hepsini geride bırakalım.
  20. 20
    doğum günüm sebebiyle kendim hariç kimseyi sevemeyeceğimden dolayı katılmayacağım kampanya. siz sevin birbirinizi.
  21. 21
    (bkz: yazma beni)
    • :(
  22. 22
    14 Şubat'ta bir günlük kur yapabileceğim bir dişi birey beklenir.
  23. 23
    Zeki kızlar eklesin
    • ekledim istek geldi mi?
    • Ben de ekledim :)
  24. 24
    maaşı yeni aldım kampanyaya katılan kızlar maaşı ezmek için dm bekliom
    • knk senle çok hoş şeyler yaparız gel benlen ez parayı.
  25. 25
    sevgilimden ayrıldığıma göre bir orijinal bekar olarak katılacağım kampanyadır. isteyen herkese yetecek kadar sevgi bulunur. maksat bu gün böyle tırt geçmesin.