kayıt

fuat avni

  1. 1
    gelecekte türk siyasetinin bu günleri konuşulduğunda isminin sıkça geçmesi muhtemel kişi, hayali karakter, twitter kullanıcısı.

    twitter.com/...
  2. 2
    son iddialara göre kendisinin eski spor bakanı suat kılıç'tır. ancak üslubunda herhangi bağırma ifadesi görmedim o yüzden inandırıcı gelmedi.
  3. 3
    (bkz: gönül yardımı )

    www.ensonhaber.com/...
  4. 4
    başbakan ve çevresindekiler hakkında haber yapan ve neler yaptığını anlatan takma isimli kişidir. anlattıkları doğru mudur bilinmiyor ve söylenene göre başbakanın çok yakınındanmış. hatta başbakan şu adamı bulun diye talimat vermiş ancak hala kim olduğu bulunamadı.

    takip etmek isteyenler için
    twitter.com/...
  5. 5
    şizofren olduğunu düşündüğüm kişi.

    nedenine gelirsek genel olarak bilinip dile getirilmeyen şeyleri dile getiriyor ancak bunun yanında çok yakınında olduğunu iddia ediyor ve bu doğru değil.
  6. 6
    rte'nin kirli çamaşırlarını, bir dediği bir dediğini tutmayan beyanlarını gözler önüne sermesiyle ünlü invisible kid.

    twitter.com/...
  7. 7
    bazen başbakanın uçağından bazen hakimlerin toplantısından bazen bakanlıklardan bazen de kozmik çalışma grubu toplantılarından haberler ileten hesap. bir insan başbakanlık müsteşarı bile olsa bu kadar çeşitli bilgiyi elde edemez. muhtemelen birkaç kişiden oluşan ekip. zaten yazdıklarını sürekli okuyan bazen üsluptaki değişimi fark edebilir.
  8. 8
    www.cumhuriyet.com.tr/...
  9. 9
    yeni iddialarını ortaya salan hayali karakter.

    www.cumhuriyet.com.tr/...
  10. 10
    twiter sayfasında vakıfbank, yapı kredi, şekerbank, fibabank, turkishbank, citibank, hsbc ve tekstilbank'ın devlet tarafından batırılarak el konulacağını iddia eden twitter fenomenidir.
  11. 11
    twitter fenomeni. Bu fenomen bazen yazılarında olacak olayları önceden yazıyor, 'fuatavni' isminde. Tahminen 50'ye yakın tweet atmış. tweetlerinin başında 12 Aralık cuma günü İstanbul, Ankara, Malatya merkezli operasyonda şu kadar gazeteci alınacak diye, isimlerine kadar yazıyor. Bu bilgiler isim de verilerek yapıldığına göre ciddi sayılması gerekir. hala bir şeyler karalıyor. bir gazeteci olduğundan şüpheleniyorum herkes gibi.
    (bkz: taraf gazetesi)
  12. 12
    recep tayyip erdoğan'ın zaman gazetesi'nin önündeki 100 kişilik kalabalıktan tırsarak 12 aralık 2014'te operezyon yaptırmaktan vazgeçtiğini yazmış.

    bu arkadaş gezi zamanı türkiye'de değildi herhalde sdfsldşflaldailsdsdf...
  13. 13
    şu anda paralel devlet ya da cemaat operasyonunun içeriğinden daha fazla konuşulan isim. bu adamın varlığı ya da bu hesabın varlığı akp'ye huzur veriyordur bence.
  14. 14
    eskisi kadar konuşulmaz olmuştur.
  15. 15
    yine yanıltmamış twitter fenomenidir.


    hizliresim.com/...
  16. 16
    sozcu.com.tr/...
    yine yardırmış fenomen.söyledikleri kemiksiz yalan çıkmadığına göre dikkat edin derim.
  17. 17
    Meali burası karışacak vaziyet alın olan açıklamalara imza atmış gizli kişilik.
  18. 18
    (bkz: yok ebesinin amı ali sami)
  19. 19
    mal turnosolu.

    adam mit'ten, başbakana en yakın yerlerden, dhkp c'den haber veriyor ama hala embesilimsiler olayı gizemli hale dönüştürme isteklerinden fuat avni hesabının tek kişinin mahiyetinde olduğunu düşünüyorlar.

    sizin mantığınızla adamın cin, şeytan gibi bir şey olması lazım.
  20. 20
    an itibariyle buradan yürüyen troll.

    twitter.com/...
  21. 21
    söylediklerinin ne kadar doğru bilmem ama yinede paylaştıklarının hükümeti korkuttuğu net olarak görülen twit hesabı mahlasıdır.
  22. 22
    ak parti halkla ilişkiler kollarının fiyakası gibi geliyor bana. ne de olsa operasyonlardan haberdar olmak yapılmasını engellemiyor ki.

    ayrıca aktif şekilde paralel devlet varlığını güçlendiriyor, yersen.

    şimdi düşündüm de iyi fiyaka be.
  23. 23
    twitter.com/... üstat yardırmaya başladı gene.
  24. 24
    red john'u akıllara getiren şahıs.

    gizemini koruyor hala.
  25. 25
    uzun adamla aralarında ki ilişki sanırım bu.
    www.youtube.com/...