kayıt

kimsenin size aşık olmayacak olması

  1. 1
    gerçekten kafama taktığımdan değil hani, bazen takıyorum da bu ara takmamıştım.
    böyle olacağını bilirsiniz. hiçbir hikaye ya da insan sizi anlamlı bir yere taşımaz. ve en çok bu gerçek çarpar yüzünüze soğuk su gibi. hiçbir zaman aşık olmayacaklarını bilirsiniz.
    tabii es geçtiğiniz de bir başka soru vardır, sormadığınız:
    "ben onlara aşık olur muyum?"
    ama birinci sorunun kıskacındaki insan, bu ikinci soruyu asla düşünmez.

    • Olursun... olurlar...olur.
    • işte bu kadar basit olmamalı ya da en azından hayvani dürtü şerefli bir duyguya evrilebilmeli derim.
  2. 2
    Sözlüğün bölündüğü konu. Bir kısım "umrumda değil hııh" derken bir kısmı "harbiden he..aq :(" demekte. Araya kaynayan sıyırmalar da var. Ben dahil birkaç kişi "lan durun amk olur olur" demiş.

    Şimdi bakıyorum da biz toplum olarak sanki dram manyagı, müptelası olmusuz...mutsuz, pesimist bir yığın. Ya sokayım...olur be güzel kardeşim. Olmazsa da siktir et. Aşkı siktir et sevgiyi ara. Kendini sev. Kendini sevmeyen birisi başkasını sevemez. Sakın kompleks yapma. Sakın.

  3. 3
    galiba bunun tersine dönmesi için önce kimseyi umursamayacak hale gelmeniz gerekiyor. senelerce kendinizi parçalarsınız bir yudum sevileyim diye, sonra sevgisizlikten kafayı sıyırıp, kendinizi yollara vurursunuz... derken bir de bakarsınız ki birilerinin ciddi ciddi sevmeye niyeti var; baya dil, kültür, din, siyaset, ırk, renk gibi bir çok tabuyu elinin tersiyle itip gerçekten sizi olduğunuz gibi sevmeye niyeti var...
    ama tabi o vakte gelene kadar sadık aşık, sonsuz aşk gibi tatavaların gerçek olmadığını güzel sevdaların yalnızca okuduğunuz kitaplarda kaldığını öğrenmiş oluyorsunuz ve naifçe müsade isteyip yolunuza devam ediyorsunuz.

    aşkı falan boşverin. kimin kalbinde güzel çizgiler bıraktınız o önemli.
  4. 4
    İlla seveceksiniz ve sevileceksiniz. Bu hayat travestiyle aldatıldıktan sonra bile sevmek ve sevilmek üzerine umutlar taşıyabilen insanlar barındırıyorsa siz de umudunuzu kesmeyin.
    • bile. şu pis dili bi bıraksan be kardeşim...
    • Ne diyim be kardesim
    • transfobik bir söylem... seni kınıyorum.
    • Yarattığı travmadan bahsetme bilesi o...
  5. 5
    Bazen "siktir et, yemişim onların aşkını." Diyerek göz ardı etmeye çalışsam da zihnimin bir köşesinde benliğimi yiyip bitiren bir gerçek olduğunu kabul etmem gerek.
    Ve bu gerçekle yaşamak. Hani aşkı meşki bu palavraları geçtim, hiç kimsenin beni göğüs kafesinde saklamak isteyecek kadar sevmeyeceğini bilmem. Ne bileyim, sinir ediyor işte durup dururken.
  6. 6
    sözlükte amma da çok karamsar varmış ortaya çıkaran başlık. halbuki isterseniz dünyanın en çirkin insanı olun yine de sizi sevebilecek bir kör vardır.
  7. 7
    (bkz: Kırdın beni gaddemit) (bkz: gerçek hayattan kaçmak için girilen sözlükte de gerçeklere toslamak)
  8. 8
    Pek kuvvetli bir his bu.
    Çok uzun zamandır da bu hisse teslimim.
    Şu kafayla zaten aşığım diyene de inanmam orası ayrı. Yıprandım galiba ben ya.
    Amaaaan salla gitsin.
    -piç
  9. 9
    Özgüven yoksunluğu ve olumsuz önyargıların zirve yaptığı beyinlerde oluşan dertcik.
    "Ya sen allahtan alim misin ?"Diye soran dayı gibi sormak istiyorum.
    Bu cümleyi 55 yaşında bir memur kullansa durur düşünürüm bu yaşa kadar adama kimse aşık olmamış bir yuva kuramamış ve bir kabullenmeyle kabuğuna çekilmiş sağlık olsun derim ama burada yazan insanlar 20-25 yaş aralığında insanlar.
    La bi durun daha ne olduk ?
    Neyse efenim böyle bir fikre sahip olanlar için ibretlik hikayemi yazayım diye düşünüyorum ama mevzu çok uzar ufaktan bir özet geçeyim.
    Ben yakışıklı bir adam değilim ama baya taşşaklı bir insan olduğum söylenir yakın çevremde.
    Lise yıllarımda 1.78 boylarında 55 kiloluk bir sıska olarak ilk defa aşık oluyorum, 1 yıl sonra kıza açılıyorum ki bir yıl sonra hatunla can ciğer arkadaş olmuşuz. Haliyle siktir lan deli çekiyor, 5 tuborg kırmızı fondipleyip bir parkın bankında gökyüzüne bakarken beni neden sevmedin!! vicdansızın kızı diye bağırıyorum. / Gecenin sonunda sürükleyerek eve götürdü arkadaşlar./
    İncinen gururum ve yok olan umudumla lisenn geri kalan yıllarını boş geçiyorum gönül defterini kapatıyorum.
    Üniveristenin ilk günü ilk ders amfide, bakın koskoca amfide onlarca boş yer varken mini mini minyon maviş mi maviş bir hatun yanıma oturup merhaba diyor.
    16x ileri sarıyorum---- bu hatunla başta arkadaşız tabi ama yiyoruz içiyoruz geziyoruz, sarhoş olup sarılıp ağlıyoruz falan. Hemen lisede ki olaya benzemesin ben açılayım dedim.
    Sömestr tatili girdi araya dönüşte ben hatuna lap diye söylücem plan bu. Söyleyemedim..
    Ne mi oldu ? Kız tatilde izmirden bir subayla çıkmaya başlamış. Bunu da faceten stalklarken görüyorum. Ben şok ben iptal yine tuborg red..

    tanrım are you kidding me ? diye soruyorum, isyanlardayım.
    tatilde hemen bir beyin operasyonuyla sen o kızı sevmedin the wall öyle bir şey yok. eğer arkadaş olarak kalamayacaksan soğuk davran kendini uzaklaştır diye talimatlar veriyorum beynime.
    neyse ben kıza soğuk davrandıkça the wall ne oldu, sen değiştin. artık bana sevgiyle bakmıyorsun falan üstüme gelip duruyor amk.. en son aldım bunu karşıma ebenin amı oldu, 15 gün bekleyemedin allahsızın kızı kör müsün lan şerefsiz seviyordum seni dedim. kız ağlıyor falan.. ben hiç dinlemiyorum bir daha çıkma karşıma kızım ya ben sınıf değiştircem ya sen dedim görmeyelim birbirimizi. nasıl duygusal kararlar alıyorum ama efsane ya.
    2. sınıf bitti yaz tatili hatun arayıp ben sensiz yapamam falan diyor, lan dedim manyak mısın senin sevgilin var amk /hem de subay amk vurur lan bizi/ bensiz nasıl yapamıyorsun siktir git diyorum.
    lan kız git çocuktan ayrıl memleketten ilk otobüsle istanbula benim yanıma gel. ben şok amk bayramda 200 tl harçlık almış çocuklar gibi neşeli, ayaklarım yerden kesilmiş amk..
    lan ben özet geçemiyorum ya tamam yeter bu kadar eskileri andım.
    oluyorlar sonuç olarak ama ne zaman nasıl olacağına sen karar veremiyorsun.
  10. 10
    eee bunun kimin umurunda olması?
    bir yerlerde bir yanlış var ve tercih edilmiyoruz. ya kendimden vazgeçip tercih edilen biri olacağım ya da olduğum gibi yalnız kalacağım.
    sanırım cevap bursa.
  11. 11
    belki doğru olandır ama inşallah belkidir
  12. 12
    Yıllardır tecrübe ettiğim durum.
    Bazen olmayınca olmuyor demek ki. Çok da şey etmemek gerek.
  13. 13
    (bkz: öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler)
  14. 14
    Karmaşık bir basitlik. Sevgi işleri böyle sanırım. Sevmek, bizim burda mastar ekinden öteye gidemiyor
    • Mastar ekinde kaldı bütün güzel fikirler.
      -Serbest çağrışım-