kayıt

kimsenin size aşık olmayacak olması

  1. 1
    gerçekten kafama taktığımdan değil hani, bazen takıyorum da bu ara takmamıştım.
    böyle olacağını bilirsiniz. hiçbir hikaye ya da insan sizi anlamlı bir yere taşımaz. ve en çok bu gerçek çarpar yüzünüze soğuk su gibi. hiçbir zaman aşık olmayacaklarını bilirsiniz.
    tabii es geçtiğiniz de bir başka soru vardır, sormadığınız:
    "ben onlara aşık olur muyum?"
    ama birinci sorunun kıskacındaki insan, bu ikinci soruyu asla düşünmez.

    • Olursun... olurlar...olur.
    • işte bu kadar basit olmamalı ya da en azından hayvani dürtü şerefli bir duyguya evrilebilmeli derim.
  2. 2
    Böyle bir sorunu hiç yaşamadım ama herkesin bana aşık oluyor olması benim için büyük bir sorun.
    • ama'dan önceki cümleyle ama'dan sonraki cümle aynı anlama çıkıyor birini atalım. musahhih gibi davrandım şuan :)
    • yav he
    • Bırak peşimi
    • olmaz :D
  3. 3
    En iyisidir emin olun şayet karşılık veremeyecekseniz, kimseyi haddinden fazla üzmeye vicdanınızın el vereceğini düşünmüyorum. Bu aşığın sapkınlık boyutu var ki o da ayrı bir bela, bu kadın için olduğu kadar erkek için de güç bir durumdur.
  4. 4
    Pek kuvvetli bir his bu.
    Çok uzun zamandır da bu hisse teslimim.
    Şu kafayla zaten aşığım diyene de inanmam orası ayrı. Yıprandım galiba ben ya.
    Amaaaan salla gitsin.
    -piç
  5. 5
    Bazen "siktir et, yemişim onların aşkını." Diyerek göz ardı etmeye çalışsam da zihnimin bir köşesinde benliğimi yiyip bitiren bir gerçek olduğunu kabul etmem gerek.
    Ve bu gerçekle yaşamak. Hani aşkı meşki bu palavraları geçtim, hiç kimsenin beni göğüs kafesinde saklamak isteyecek kadar sevmeyeceğini bilmem. Ne bileyim, sinir ediyor işte durup dururken.
  6. 6
    Şüşko olduğumdan mütevellit bu durumu hak ettiğimi düşünüyorum. Hoş, normal kilodayken de aynı boktu benim ilişki durumlarım.

    Onunla alakası yok diyenler gelmeden kaçayım ben, kıps!
    • iç sesim: aa buldum şimdi bir tane sebep, ben böyle şişmanımsı gibi değilken beni sevmişlerdi, hem de hiç uğraşmadığım halde istemediğim halde. onların ahı mı bu bilmem ki. ya da sorun kilomda olabilir mi? ama yok ya. ne kilolu kızlar var ama hepsi seviliyor, garip bir olay.
    • Bacım beni hiç sevmediler valla durup dururken dertlendim şu an :d
    • yok valla dertlenme, ben de beni sevdiklerinde ortada yoktum. ne yaparsın işte. bu da pragmatik bir şey olmadı bizim için.
  7. 7
    illa ki birileri aşık olmuştur/olacaktır ama olmazsa da çok sıkıntı değil diye düşünüyorum. sonuçta aşk çok güzel bir şey, bencil davranışlarımızdan ötürü bu kavrama zarar vermeye gerek yok. uzaktan yaşayalım kâfi.
  8. 8
    sevilmek güzel, sevmek de öyle. Bir de karşılıklı ise, iyi etli mangala benzer. Bunları yaşamamış insana verilecek öğüt; git boğaz köprüsüne atla, boşuna yaşama. Herkesin yaşaması temennisi ile...
  9. 9
    Galiba hikayem bunun üzerine yazıldı.
  10. 10
    abi her şeyi geçtim, neden insan kendine bu cümleyi kurar? gerçekten bu kadar needy misiniz? birinin varlığı mı sizi güvende hissettiriyor? eğer öyle ise geçmiş olsun, hayatta her zaman gol yiyen tarafta olacaksınız. elli kere söyledim yine söylüyorum, gönül işleri hiç bir zaman planlanacak bir konu değildir. eğer planladığınız şekilde ilerliyorsa bu gönül işi değil, kalıplaştırılmış, metalaştırılmış, ilişki görünümlü bir gelecek planıdır.
    • öyle olsun friizbi! canın sağolsun.
  11. 11
    bir erkek açısından muhteşem bir drama değildir. bir kız ise bu konuyu bence oturup uzun uzun düşünsün.

    erkekler olarak gördüğümüz şey, genel olarak kadınların takıldığı personalar, ya da taklitler. süper aşık rolü kesiyorlar. istisnasız.

    ha bak ben çok sevildim diyen bir babayiğit varsa da çıkartıp koysun taşağı başlığa, haksızdır diyemem. ancak kaideyi bozan bir istisna da olmayacaktır gözümde.

    hayat hollywood'un ucuz romantik yapışkanlıklarından ibaret değil. gerçek hayatta sokuyorlar arkadaşlar hem de boğazınıza kadar, buldukları her noktadan. her anlamda yani.

    kendi hayatınızda aşk dışında daha iyi tutunabilecek alternatifler yaratabilirseniz ne mutlu size.

    bakın erkekler olarak yürümek zorunda olduğumuz paradokslardan biri de bu. sen bir kıza aşık olup onunla cıvık cıvık bir romantizmin sonunda bir noktaya varacağını düşünüyorsan çoğunlukla eline alırsın. insan kendi hayatında istikrarlı bir çizgiye yerleşebildiği sürece, kadınlar ancak pastanın üzerindeki çilek haline geliyorlar. bunlar sadece senelerdir pompalanan eskilerin masallarıdır beyler. yemeyin.
  12. 12
    Tek derdiniz aşk olmuş, yazık. Hayatta değer verilmesi gereken başka şeyler de var gözünüzü açın artık be...
  13. 13
    hiç umurumda olmaması.
    kendileri kaybedeceği için oturup ağlamaları gerek.
  14. 14
    insanlar da iyi etiket yapıştırıyor, benim tek derdim aşk da, senin şu beni algılamadığın sözlerin söz mü?
    merak etme senin gibi elele tutuşup, gezip tozmak değildir benim "aşk" anlayışım.

    merak edilen şu ama editlemek istemedim, tekrar yazmak istedim. otobüse biniyorsun, birileri sana gülümseyerek bakıyor. metroya biniyorsun, kadının biri iki saniyede seninle tanışıp sana kartvizitini veriyor. okulun bütün kızları seni ayrı ayrı toplaşmalarına çağırıyorlar. kiminle buluşsan bir başkası sana özeniyor, sana kırılıyor. bazen sen telefonunu açmasan da seni ısrarla arayan seninle görüşmek isteyen insanlar dahi var. sonra "bunu bir tek sana söylüyorum" denilen en şanslı kişisin her daim. bu kadar şanslısın ama, onların hiçbiri seni "sevmez." işte garip olan da bu.

    *
    * *
  15. 15
    Özgüven yoksunluğu ve olumsuz önyargıların zirve yaptığı beyinlerde oluşan dertcik.
    "Ya sen allahtan alim misin ?"Diye soran dayı gibi sormak istiyorum.
    Bu cümleyi 55 yaşında bir memur kullansa durur düşünürüm bu yaşa kadar adama kimse aşık olmamış bir yuva kuramamış ve bir kabullenmeyle kabuğuna çekilmiş sağlık olsun derim ama burada yazan insanlar 20-25 yaş aralığında insanlar.
    La bi durun daha ne olduk ?
    Neyse efenim böyle bir fikre sahip olanlar için ibretlik hikayemi yazayım diye düşünüyorum ama mevzu çok uzar ufaktan bir özet geçeyim.
    Ben yakışıklı bir adam değilim ama baya taşşaklı bir insan olduğum söylenir yakın çevremde.
    Lise yıllarımda 1.78 boylarında 55 kiloluk bir sıska olarak ilk defa aşık oluyorum, 1 yıl sonra kıza açılıyorum ki bir yıl sonra hatunla can ciğer arkadaş olmuşuz. Haliyle siktir lan deli çekiyor, 5 tuborg kırmızı fondipleyip bir parkın bankında gökyüzüne bakarken beni neden sevmedin!! vicdansızın kızı diye bağırıyorum. / Gecenin sonunda sürükleyerek eve götürdü arkadaşlar./
    İncinen gururum ve yok olan umudumla lisenn geri kalan yıllarını boş geçiyorum gönül defterini kapatıyorum.
    Üniveristenin ilk günü ilk ders amfide, bakın koskoca amfide onlarca boş yer varken mini mini minyon maviş mi maviş bir hatun yanıma oturup merhaba diyor.
    16x ileri sarıyorum---- bu hatunla başta arkadaşız tabi ama yiyoruz içiyoruz geziyoruz, sarhoş olup sarılıp ağlıyoruz falan. Hemen lisede ki olaya benzemesin ben açılayım dedim.
    Sömestr tatili girdi araya dönüşte ben hatuna lap diye söylücem plan bu. Söyleyemedim..
    Ne mi oldu ? Kız tatilde izmirden bir subayla çıkmaya başlamış. Bunu da faceten stalklarken görüyorum. Ben şok ben iptal yine tuborg red..

    tanrım are you kidding me ? diye soruyorum, isyanlardayım.
    tatilde hemen bir beyin operasyonuyla sen o kızı sevmedin the wall öyle bir şey yok. eğer arkadaş olarak kalamayacaksan soğuk davran kendini uzaklaştır diye talimatlar veriyorum beynime.
    neyse ben kıza soğuk davrandıkça the wall ne oldu, sen değiştin. artık bana sevgiyle bakmıyorsun falan üstüme gelip duruyor amk.. en son aldım bunu karşıma ebenin amı oldu, 15 gün bekleyemedin allahsızın kızı kör müsün lan şerefsiz seviyordum seni dedim. kız ağlıyor falan.. ben hiç dinlemiyorum bir daha çıkma karşıma kızım ya ben sınıf değiştircem ya sen dedim görmeyelim birbirimizi. nasıl duygusal kararlar alıyorum ama efsane ya.
    2. sınıf bitti yaz tatili hatun arayıp ben sensiz yapamam falan diyor, lan dedim manyak mısın senin sevgilin var amk /hem de subay amk vurur lan bizi/ bensiz nasıl yapamıyorsun siktir git diyorum.
    lan kız git çocuktan ayrıl memleketten ilk otobüsle istanbula benim yanıma gel. ben şok amk bayramda 200 tl harçlık almış çocuklar gibi neşeli, ayaklarım yerden kesilmiş amk..
    lan ben özet geçemiyorum ya tamam yeter bu kadar eskileri andım.
    oluyorlar sonuç olarak ama ne zaman nasıl olacağına sen karar veremiyorsun.
  16. 16
    İmkansız.
    Hem de defalarca olacaklar... istediklerini alamadıklarında çıldıracak ve depresyona girecekler. Saçma sapan davranacak sevdiklerini kıracaklar. Hatta Sadece Bir gece benimle yatmak için belki de çocuklarına yemek yapmayı bile unutacaklar...
    Peki sikimde mi? Kesinlikle hayır. Sizin de olmasın. Aşık olmak falan basit şeyler. Bu kadar takılmayın yani. Kendinize yazık edersiniz.
  17. 17
    Öncelikle kişinin, bunu kendisi için söylemesi bana pek gerçekçi gelmiyor. Yani akıl süzgecinden geçirilmemiş bir ifade bu. Belki hayal kırıklığı belki umutsuzluk...olabilir. Ama bunu hayatın geneline yansıtmak ne derece doğru? Yani üstte de denildiği gibi kaç yaşındasın ki bunu diyorsun? Neyi kaybettin? Neyi kazanamadın? Hele bi destur yahu...

    bu aşk, meşk vs. üzerine istediğiniz kadar konuşun, her şey "nasib"e çıkıyor. En azından ben öyle düşünüyorum.

    Hem bu konuda biz erkeklerin daha kaygılı olması gerekiyor. Zira harekete geçmesi gereken bizleriz...tabi ekstrem değerler varsa, onu hariç tutuyorum.*

    Velhasıl, bu olumsuz düşüncelerle canınızı sıkmaya değmez. Her nasip vaktinde güzel derler.

    Zapel dedi dersiniz...
  18. 18
    eee bunun kimin umurunda olması?
    bir yerlerde bir yanlış var ve tercih edilmiyoruz. ya kendimden vazgeçip tercih edilen biri olacağım ya da olduğum gibi yalnız kalacağım.
    sanırım cevap bursa.
  19. 19
    çok da umrumda olmayan durumdur aşık oldum diyip gidiyorlar zaten, aynısını biz de yapıyoruz o yüzden olsa ne olmasa ne.
  20. 20
    Siz köylüler için üzücü olsa gerek bazen bana da olmasalar diyorum ama göklerden gelen bir karar var
  21. 21
    "Çok da umrumdaydı ya aq" dediğim durum.
    Ben kimseye aşık olmuyorsam bana da kimse olmasın zaten.
    Bu sebeple benim için bir niteliği yok.
    Ha aşık olacak biri çıkarsa da geçsin kenarda olsun bana bulaşmasın.
    -piç
  22. 22
    hayattan beklentisi birilerinin ona aşık olması olan kişiyi üzecektir. ancak hayat bu kadar olmamalı.
    bunu dert edenlerin hayalleri evli mutlu çoçukludan öteye de gitmiyordur.
  23. 23
    bildiğim gerçektir. fakat böylece yüzüme vurmanız çok ağırıma gitti.
    • Ağlayabilirsin.
    • Omuz ararsan....
  24. 24
    Ve bunu hissetmeniz, bilmeniz. Bu gerçekle yaşamaya çalışmanız.

    Bir önerme cümlesi.
  25. 25
    aşka inanmıyorsanız çok da umrunuzda olmaması gerekendir.
    umrumda değil oradan biliyorum.