kayıt

kime ne anlatıyorum hissi

  1. 1
    bende sık sık görülen histir böyle upuzun bir entryi giriyorum bir şeyler açıklamak için sonra biliyorum yine bir şey anlamayacaksınız entryi kaydetmeden çıkıyorum.
  2. 2
    eğer biriyle yüz yüze konuşuyorsam ve bu his idrak ettiyse telefonum çalmış gibi yaparım yada mesaj gelmiş gibi yapıp ortamdan mümkün oldukça az kelime kullanarak uzaklaşırım. belki de bu yüzden az konuşuyorumdur. bir düşünelim bunu
  3. 3
    Çok sık yaşantıladığım duygudurum.

    Kardesimi çocuğum sananlara açıklama yapmaktan öyle sıkıldım ki konuşanları hiç düzeltmiyorum.

    Biri dedi ki 'aynı sana benziyor'. Ben de evet dedim, benziyor çünkü. Gerek yoktu bence anlatmaya.
  4. 4
    Ara sıra yaşadığım durum. Zaten bu yüzden çoğu insana bir şey anlatmaktan vazgeçtim. Ya insanlar gerizekalı, ya da ben derdimi anlatamıyorum.
  5. 5
    Ansızın gelir ve heyecanlı sohbetinizi baltalar, artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Sessizleşir ve iğrenmeye yakın bir yüz ifadesi ile mekandan koparsınız.
  6. 6
    Hayır bunu farkedince belli bi yere gelmiş oluyosun olayda ve sonrasını kısa kessen tuhaf oluyo hepsini anlatsan anlamıycak falan, ben böyle durumlarda uzatıyomuş gibi yapıp asıl meseleleri geçiyorum. Şey gibi çoğu kitabın giriş kısmı
  7. 7
    Söylenilenleri dinlediği halde anlamayan, bir kulağından girip diğer kulağından çıkan insanlara karşı oluşan his. Durum böyle olduğu için ben anlatmam gerekeni anlatıp çekiliyorum. Ne anladıysa onunla yetinsin, uğraşacak tahammülüm yok.
  8. 8
    Kendisinin yapmayacağı fedakarlıkları başkasından bekleyen ikiyüzlü biriyle tartışmaya girmenin sonucu oluşan boşvermişliktir.
  9. 9
    cümle ortasında, tam en hararetli yerdeyken gelince insan kendi kendini trollüyormuş gibi oluyor. yaşayana sabır selamet.
  10. 10
    Gelip geçici bir histir. Dinleyenin aktif bir dinleyici olmaması da bu hissin hasıl olmasına yol açmış olabilir. Sizi gerçekten dinleyen insanlarla karşılaşırsınız umarım.
  11. 11
    aptal orospu çocuğu çok. sık yaşanan hislerden biri.