kayıt

sen anlat karadeniz

  1. 1
    atv'nin yeni dizisi.

    fragmanının bir kısmına maruz kaldım ve o minicik kısım bile karadenizliliğimden nefret ettirdi.
    efendim anladığım kadarıyla belalı iki adam var ama bir tanesi iyiyi oynuyor (ne kadar şaşırdınız). kötü olan adamın karısı bir şekilde iyinin eline geçiyor, bırak beni beni neden koruyorsun gibi şeyler söylüyor. sonra o sözde iyi adam diyor ki 'biz ocağımıza düşeni koruruz.' ööööeeğğğğ en son kötü adam geliyor karımı geri ver diyor dldjdsjsl iyi de diyor ki, sen önce adam ol.

    ay sinirlerimi bozdular.
  2. 2
    ya ben de fragmana tek maruz kalan yazar olduğumu sanıyordum fdklgjdfg.
    hem sinir bozucu hem de komik bir fragmanı var.
  3. 3
    öykü gürman oynuyor.

    annemler, yemek yerken oyalanayım, ben farkında olmadan ağzıma kaşıklarca pilav sokuşturabilsinler diye bu diziyi açtılar. istanbul'dan trabzon'a gidene kadar bagajdaki 2 insanın fark edilmemesi ve öykü gürman'ın ilk haçanında bıraktım. pilavı da diziyi de.
  4. 4
    yaklaşık yarım saattir izlediğim yeni dizi.

    oradaki uçurumdan atlarsanız kesin ölürsünüz gencolar. tek bölümlük dizi çekmişler bence. orada ölüyorlar ve dizi bitiyor.
  5. 5
    babamIn seyretigi dizi. onu da pek sarmadI galiba spor programlarIna gecti
    muziklerini begenmedim
  6. 6
    yarak kürek yeni bir yerli dizidir kesin, izlememe gerek dahi yok.
  7. 7
    bir dizi.
  8. 8
    Şu an annemin elinde örgüsüyle salya sümük izlediği dizi.
  9. 9
    böyle dizinin de böyle adamların da allah belasını versin az kaldı ben de ağlayacağım nasıl insanlar var allahım ya evet bu bir kurgu ama böyle insanlar gerçekte var ve bu daha acı.
  10. 10
    Room isimli bir film vardı, konu olarak biraz ona benzettim. Ama böyle bir dizinin böyle bir zamanda televizyonlarda yer alması doğru mu yanlış mı bilmiyorum
  11. 11
    hamsi paluklarunu anlat.
    poktan renkli suyunu anlat.
    ben kemençe çalayım sen poş poş konuş :)))
  12. 12
    bkz.
  13. 13
    Seni seçtim pikaçu!

    Üst düzey denilecek derecede saçma bulduğum yapım. Ciddi anlamda bu diziyi beğenen bireyler başka neleri beğeniyor merak ediyorum.

    Öncelikle ben herhangi bir bölgenin insanını ayrıştıran dizileri sevmiyorum ki beceremiyorlar da. Ağız bozukluğuna değinmeyeceğim bile.

    İlk bölümüne denk geldim, izledim, sebebi ise twitterda 'neden bileğini gösterdin o adama' tanımıyla ortalıkta dolaşan dandik sahnesi.

    Ultra saçma, itici bence.
    Hele biz Karadenizliyiz heheyt kısımlarında kusasım geliyor... Ya hu bir kısmı yüceltelim derken geri kalan herkesi itin götüne sokuyorsunuz bre geri zekalılar.

    Her neyse, abartılı sahneler ise daha da itici. İnsanlara zengin insanların psikopat oldukları, yancı oldukları, şerefsiz oldukları, karılarına tutkuyla bağlı ama şiddet bağımlısı oldukları gösterilirken muhteşem Karadenizli erkeğimiz uçurumlardan uçarak, silahlardan kaçarak, sanki bana bir neo, hanım kızımızı kurtarıyor.

    Kız da nasıl ama, yıllarca dayak ye, sesini çıkarama, bir şey yapma, boyun eğ sonra muhteşem başrolü görünce aksiyon filmi başrolü gibi araç bagajlarında kaçışlar yaşa. Bravo.

    Ben kuzenler arası ensest ilişki de bekliyordum ama.

    Aşırı buldum, aşırı derken tam olarak aşırı, fazla, abartı yani, umarım en kısa zamanda izlenebilir düzeye getirilir bu dizi.
    Yeni bir senarist bulmalarını tavsiye ederim.

    Ha ayrıca kusmuk tarzında biçimsiz montajlarına değinmemişim, ilk bölüm son sahneye bakabilirsiniz.
  14. 14
    Rol konusunda bir tek irem helvacıoğlu iyi ama hikaye hoşuma gitti uzun zamandır bir türk dizisi için böyle hissetmiyordum ama inşallah vıcık vıcık romantizme boğmazlar
  15. 15
    sikik bir karadeniz dizisi.
    her yaz/kış sezonu bir tane çıkartıp; reytingin okkalı sillesini yeyince yerine oturuyorlar. bu karadeniz baronları medyada ne yer edinmiş ya. gelin zivasa, antep'e, malatya'ya da has ve has dizi çekin. hiç değilse iğrenç bir ağza katlanmak zorunda kalmaz insanlar.
  16. 16
    Evet saçma. Evet uçurumdan düşünce ölmeleri gerekirdi ama lanet olsun dostum Tahir rolünü oynayan bey için baya baya izliyorum.

    Ayrıca dizideki mercan için biçilmiş kaftanım zira hayatım o düzeyde ilerliyor ve sonum da öyle olacak gibi.
  17. 17
    Ben izlemiyorum şahsen.

    Yalnız geçenlerde kadına şiddete teşvik ediyor gibi saçma bir söylemle kaldırılması gündeme geldi. Amk kadına şiddet haberlerini de yapmasınlar o zaman, bu nasıl mantık aq?! Sanırsın döven adamı iyilik meleği gösteriyorlar.

    Neyse, bu kadar tepki çekip nasıl ratingde diriliş’i geçiyor aq? Bu millet tepki gösterip niye izliyor?

    Ya da karalama kampanyası mı bu awq

    Edit: Bu arada tahir için izliyorum gibi saçma bi’ söyleme başvurmayın amk. Adam ne yakışıklı, ne karizmatik? İlk çıktığı zamanlar polat alemdar için de çok yakışıklı diyorlardı xd
  18. 18
    Vedat'ın karşısındaki insanları tükürüğe boğduğu dizi.

    L A M A L A N D I N I Z .
  19. 19
    bana 'ben bu internete para veriyorum ve böyle saçma salak şeyler görmek istemiyorum.' dedirten ultra sikimsonik dizi. iq düşürüyor resmen.
  20. 20
    Müziklerine bayıldığım dizidir.
    eh bir de Trabzon işte. Öyle.
  21. 21
    izleyenlerin toplum tarafından dışlanıp, ülke dışına sürülmesi gerekmektedir.
    dizide gerçekleşen olayların olabilitesi varken, o malum şehrin insanları tarafından böyle bir kol kanat germe olasılığı; komünizm'in, türkiye'ye gelme olabilitesiyle eş değerdir.
  22. 22
    Şu an tüm kyk yurdu kızları toplanmış deli gibi bunu izliyor ben de dahil. İki televizyon var ikisinde de aynı dizi açık ve herkes pür dikkat. Ülke kızları olarak tahir gibi heybetli, maço, gelip bizi yaşadığımız hayattan çekip alacak, kol kanat gerip koruyacak insan kıtlığı mı çekiyoruz acaba diye düşünüyorum şu an. Erkeklerin deyimiyle kezban oluyoruz yani.

    normalde asla yakışıklı bulmayacağım bir adam bana çok yakışıklı geliyor bunun açıklaması da bu olmalı. Herhalde, galiba, sanırsam.
  23. 23
    geçen fakültenin atriumunda otururken atriumun yarısının izlediğine şahit olduğum dizi.
    biz de arkadaşla oturmuş şu videoyu izleyerek "yok lan bunlardan yoktur bunlarda." , "biz şu dar boğazı daha çabuk geçeriz.", "kıbrıs uzak kalıyor abi ya." gibi cümleler kuruyorduk. lol.
  24. 24
    - Sen Anlat Karadeniz
    + Şimidi şöyle olmiştur biz hapuraya celduk uşaklarla sonra bize deduler çi sizl
    - Tamam yeterli Karadeniz

    twitter.com/...
  25. 25
    Hiç izlemediğim dizidir. Hiçbir fikrim yok dizi hakkında.