kayıt

good kids

  1. 3
    az önce bitirdiğim gençlik filmi. evet arada bir canım böyle amaçsız gençlik filmleri izlemek istiyor çerez niyetine. bu da onlardan biriydi. türünün iyi bir örneği olduğunu söyleyebilirim. akıcılık iyiydi. ama yine de gereğinden fazla klişe vardı. şu "ezik insanı kahraman yapma" olayından vazgeçmeyecekler sanırım.

    bu arada Zoey Deutch çok acayip bir hatun ya. çok çok güzel diyemiyorsun ama inanılmaz şirin. tam evlenilecek hatun yeminle.

  2. 2
    geçen hafta indirmiştim. bu gece izleyeyim dedim. açtım, bs player altyazı bulamadı. ben kendim altyazı bulayım dedim, video ile senkronizasyonu yoktu. altyazıyı ileri geri almaya çalıştım ama yine kayıyordu. yani indirdiğimle internetteki türkçe altyazı uyumsuzdu. pek bilinmeyen filmlerin böyle dezavantajları oluyor işte. her neyse. online film sitelerinden izleyeyim dedim, baktım orada da kalite bok gibi. dedim ben bunu izleyemeyeceğim sanırım. son kez google'layınca gördüm ki youtube'ye yüklenmiş altyazılısı. açtım baktım ki görüntü kalitesi falan da yerinde. uzun bir uğraştan sonra izleme başarısı yakaladım filmi.

    www.youtube.com/...

    şu an ortalarındayım. mola verdim. bitince yazarım fikrimi. hadi bye.
  3. 1
    2016 çıkışlı komedi filmi. kenarda köşede kalmış bir film.

    www.imdb.com/...