kayıt

The End of the F***ing World

  1. 1
    netflix'in 20 dakikadan oluşan 8 bölümlük yeni dizisi.

    çok beğenmedim, 20 dakika ve 8 bölüm olduğu için dizi rahat izleniyor sadece.

    genelde sözlüğe yorumlar twitter'a link atardım bu sefer twitter'da yorumladım sözlüğe atayım değişiklik olsun.*

    twitter.com/...
  2. 2
    20 dakikalık bölümlerden oluşan netflix'in yeni dizisi. sınırları olmayan 17 yaşında iki "ergen" insanın başından geçen olayları anlatıyor. gayet kaliteli bir yapım.

    www.youtube.com/...
  3. 3
    fragmanını çok beğenmiştim. ilk bölümünü izledikten sonra hypelandığım kadar da güzel bir yapım olmadığını düşünmeye başladım. yine de en izlenebilir güncel serilerden bir tanesi.

    netflix harika işler yapıyor.
  4. 4
    (bkz: the end of the fucking world)
  5. 5
    an itibariyle başladığım netflix dizisi. fragmanı gerçekten güzeldi fakat ondan aldığım heyecanı ilk bölümden alamadım. ama izlenir mi? izlenir.
  6. 6
    ilk beş bölümünü izlediğim netflix yapımı. bölümlerin kısa olması ve az bölüm olması hoşuma gitti.

    o yüzden the end of the fucking world bizim için dizidir.
  7. 7
    james rolünde black mirror'da şu çocuk pornosu izlerken kaydedilen çocuk oynuyor. alyysa rolündede the lobster'da burnu kanıyan kız oynuyor. uzun zamandır keyif alarak kara mizah izlememiştim.
  8. 8
    hiç ara vermeden 8 bölümünü izledim. izlediğim en güzel güncel dizilerden biri oldu. umarım sense8 gibi diziyi yayınlamayı kesmezler. güzel dizi.
    • bence de ya ama kahpe netflix sense8'e kıydıysa her diziye kıyabilir, güvenemiyorum. :(
  9. 9
    bir gecede çerezlik niyetine biten ingiliz kara mizah dizisi. güzel başlayıp sonunu bok gibi bağlamaları en göze çarpan eksi özelliği.

    black mirror'dan tanıdığımız james karakterini canlandıran alex lawther'in oyunculuğunu çok beğendim. black mirror'da da güzel bir performans sergilemişti. ayrıca alyssa karakterinin sesi, aksanı ne tatlı lan öyle. bu kızın 25 yaşında olması da ayrı bir şok.

    tarantino seviyesinin yakınına gelebilecek bir kara mizah elbette yok. kimileri bunun için yerden yere vurmuş ama o kadar da başarısız değil bence. olay akışı meh olsa da bölümlerin kısalığı soundtracklerin çok başarılı olması diziyi sıkılmadan izletiyor. önce film olarak tasarlanıp sonra diziye çevrildiği için devamı gelir mi bilmiyorum ama tavsiye edebileceğim güzel bir yapım.
  10. 10
    (bkz: happy!)
  11. 11
    youtu.be/... incelemesi yapılmış çok da üzerinde durulmamış dizi.
  12. 12
    netflix dizisiymiş. yüksek puanlıymış. hemen ekledim listeme.
  13. 13
    20 dakikadan oluşan bölümlerini tek solukta bitirdiğim netflix yapımı mini dizi. Umarım ikinci sezon için onay alır.
  14. 14
    pbs.twimg.com/...
  15. 15
    izlenir, kötü değil.

    james ve allyson’un kendi kendilerine konuşmaları güzel.
  16. 16
    Çerezlik dizi.
  17. 17
    www.youtube.com/...
  18. 18
    tatlıydı.
  19. 19
    son sezonu güzel. kendini hem sevdiren hem izlettiren bir dizi.
  20. 20
    *

    (bkz: The End of the F***ing World)

    edit: bunu ben the end of the fucking world başlığına yazmıştım, buraya taşınınca biraz garip olmuş tabi. aynı başlığın altına bkz vermek falan xd
  21. 21
    Netflixte böyle bir dizi var konusunu bilmiyorum. Sürekli önerilenler listesinde çıkıyor. İzlenir mi? Düzgün bir yorumlama bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  22. 22
    2 tane cocugun maceralarini anlatan bos beles bi diziydi. 3 5 bolum izlemistim. fazla bos vakti olanlar degerlendirebilir.
  23. 23
    Öncelikle boş beleş olduğunu düşünmüyorum. Günümüz dünyasında hayattan kopma, uzaklaşma, diğerlerine uyum sağlayamamanın yaşça ne kadar genç insanlarda başladığına da dikkat çekiyor dizi. Sürekli kendini sorgulatıyor. Ayrıca müzikleri de fazlasıyla hoş.
  24. 24
    ergen dizisi diye eleştirenleri gördü bu gözler dsilakjglsdfg dostum öyle zaten.

    müzikleri iyi izlenir dizi.
  25. 25
    sosyopat orospu cocugunun bir kızın hayatını nasıl yok ettiği ile alakalı bir mini dizi. max 20 dk lık bölümlerden oluşur. yav olm ne alaka demeyin başroldeki veledi zina tamamen hastalıklı 2020 yılındaki genclerin nasıl devşirildiğini anlatıyor.
    • ashsjdlskb konuyla alakasız fakat nick nameiniz çatara çutara ata'dan mı geliyor? asgjskdgd çok iyi nick...
    • sevgilisine borç verip ifşalayan amın oğullarından değilim. ondan cok öncesine dayanıyor. merak ederseniz özelden ulaşın bana anlatırım.
    • olay hakkında hiçbir bilgim yok sadece tweetlerini okurken biri altına çatara çutara ata diye menşın atmıştı çok gülmüştüm. o yüzden yazayım dedim.