kayıt

lipton reklamı

  1. 1
    geceye damgasını vuran reklam. televizyonun altın saatlerinde (20.00 - 21.00 - 22.00 - 23.00) adamlar her kanala vermiş bu reklamı. kim bilir ne paralar gitti. ama güzel düşünce. ben internette gördüm ama televizyonda bu reklamla karşılaşanlar ne yaptı çok merak ediyorum.

    www.youtube.com/...
    • Önce tv bozuldu sandım. Sonra arkadaki görüntüyü takip ettim tekrarlı degildi. O zaman tv ye dönüp " aslanıım kocuum sana verdiğim paralar helal olsun " dedim. Kendimden kalan yarım şarabı çektim hayatıma devam ettim.
  2. 2
    ben denk gelmedim tv de simdi izledim.
    icimden gecenleri anlatIyor resmen cok guzel bir reklam olmus yapana helal olsun
  3. 3
    mal gibi çaydanlık sesi dinleten reklam. 5 dakika çok fazla. 20-30 saniye, hadi 1 dakika olsun verebilirlerdi bu mesajı. kaldı ki saygı duruşu bile sembolik olarak 1 dakikadır ancak çoğu zaman 1 dakika olmadan istiklal marşına geçilir. çay kim ki 5 dakka izlicez bunu.*
  4. 4
    4 dakika çay demlenmesi için heralde.
  5. 5
    (bkz: lipton konuşalım artık reklamı)

    insanların reklam süresi olan 5 dakika içerisinde birbirleriyle iletişim kurması amaçlanmış. tabii sadece bu sosyal mesaj hede hödösyüle bakarsak yamuluruz çünkü reklam twitter'da dünya gündeminin ilk sırasına oturmuş. yani evet fark ettik bitti ellere telefonu alıp yazmaya devam. ya nolucağdı?

    lipton adından söz ettirdi, bütçe planlamasını düşündürdü ne paralar dönmüştür tey teeey dedirtti. daha ne olsun. gayet başarılı reklam, devam.
  6. 6
    sonunda korkutmalı kadın olmaması sevindirici olan reklam.

    ben böyle sessizliklerin ardından hep o kadını bekliyorum :/
  7. 7
    Ahahahahah romantizminizin aq ya. Annanemlerde ne zaman çay demleyip otursak dedikodu yapıyoruz sanki çay içip konuşunca atom parçalıyoz gibi triplere bak. Konuşmuyorum kardeşim yabaniyim ben çay içip ailemle dostlarımla konusmuyorun içersem de kahve içiyorum.
  8. 8
    sonunda kesin bir şey olacak dediğim reklam. tabi olmuyor. gereğinden fazla uzun olan reklam. lipton' un tribünlere oynadığı reklam.
  9. 9
    cebinden 4 litrelik perwoll çıkaran insanların olduğu sikimsonik reklamlara alışan bünyeleri ters etkilemiştir.

    başarılı bir reklamdır, evet.
  10. 10
    muazzam troll reklam. gelmiş geçmiş en iyi ikinci reklam.
    • Birincisi hangisi?
    • pınar süt reklamı..
  11. 11
    ytü’den sınıf arkadaşımın oynadığı reklam.
  12. 12
    biraz daha boş iş yapın, tüketin, aptal gibi televizyon izleyin virali.
  13. 13
    bence siyonistlerin bir oyunu.
    dikkat edersiniz arkada konuşuyorlardı. masada amerika, karşısındaki israil yanındakiler ise fetö ve pkk idi.
    milletimizin böyle oyunlara gelmemesi lazım.
    amme hizmeti olarak rtük'ün alo ihbar hattı bırakayım şuraya (bkz: 178).
    ben üstüme düşeni yapıp aradım. vatanını ve milletini seven her birey arayıp rtük'e gerekli çağrıda bulunmalı!!!!
  14. 14
    türkiye'de yayınlandığı için çok büyük bir marketing fiyaskosuna yol açacağını düşündüğüm bir reklamdır.

    yani size bunu düşündüren temel itki nedir sevgili kardeşim ? akıllı telefon türklerin hayatına girdiğinden beri sosyallikleri arttı. ben şahsen 6 yıldır akıllı telefon kullanıyorum, bu 6 yılda akıllı telefon sayesinde daha önceden makro çevremi işgal etmesine rağmen çeşitli imkansızlıklar sebebiyle duygusal alışveriş yapma fırsatına erişemediğim insanlarla tekrar iletişime geçme şansını yakaladım. bunlardan bir kısmı yarrak gibi insanlar olarak aklımda kaldı, ama ekseriyetle tanıdığıma memnun olduğum insanlar topladım. içlerinden bazılarını afedersiniz siktim bile. birlikte yatmalı sikme hem de. her neyse.

    çoğunlukla hak ettiğimiz hayatı yaşıyoruz ve mutlaka istediğimiz insanlarla birlikte yaşıyoruz. istemediğimiz insanları sepetliyoruz. zaman ayırmak istediğimiz insanlara dünya yansa bile zaman ayıramayacağını kim söyleyebilir ? loser sözelci reklamcılar kişisel alanlarında muhatap alınmadıkları için insanların yalnızlaştığı gibi abuk subuk bir iddia atmışlar işte. yooo kardeşim... biz zaman ayırmak istediğimiz insanlara onların istedikleri kadar zaman ayırıyoruz zaten. size ayrılmıyor demek ki...
  15. 15
    (bkz: yine çay demlettin kardeş)
    Reklam subliminali iyi verdi galiba canım fena çay istedi koştum hemen mutfağa.
  16. 16
    Bomboş reklam.
    Bir kere neredeyse 5 dakika boyunca birinin bile çayı bitmedi, tazelenmedi. Ben 5 kişilik çekirdek ailemizin çay ihtiyacını karşılayabilmek için sofraya oturamıyorum bile. Gerçeklik payı sıfır ayrıca sallama çay olayını da sevmedim. İlk 10 saniye falan iyiydi aslında ama dikkat çekeceğiz diye tahammülümüzü zorlamalarına ne lüzum vardı?

    Katiyen bir bim reklamı etmez, yanına bile yaklaşamaz. Gelmişken linkini de vereyim.

    youtu.be/...
  17. 17
    Güzel reklam olmuş fena değil hiç değilse amaçları güzeldi
  18. 18
    Benim gibi çay sevmeyen insana bile çayı özendirmeyi başaramayan reklam. ( Olumsuz başladım olumlu devam edecek sandınız değil mi ? Xd)

    Zekice bir pazarlama ürünü olduğu açık. Ama alt planda verilmeye çalışılan mesaj koca bir hikaye. Konuşun istedik bilmem ne, konuşun istedin de reklama girdiğin program o ses Türkiye! Yani birazdan gene TV ekranına donulecek. Her neyse zaten asıl amaçları konuşun vs değil pr çalışması idi Twitter'da TT olmuş sanırım, başarılı da olmuş demek ki.
  19. 19
    dün yayınlanan versiyonunda müslüm gürses - konuşsana bir tanem'i Selin sümbültepe yorumuyla dinliyoruz. 10/10 reklam olmuş yine.
    www.youtube.com/...
  20. 20
    son reklamları, başarılı bir reklam çalışması olmuş o kadar ki reklamı atlayamadım.