kayıt

yavuz sultan selim ağlıyor

  1. 1
    1952 yılında çekilmiş olan güzel film. o zamanın şartlarına göre iyi çekmişler. tavsiye ederim.
  2. 2
    Ağla.d
    • komik mi ulan bu! bir de utanmadan profil resminde bozkurt işareti var. yeni nesil üçüncü sınıf milliyetçilerin özeti işte. bir daha Türk başbuğları ile ilgili mizah yaparsan seni ayağımın altına alırım!
    • 1995 yazında taksim'in göbeğinden troçkist dövmeye yürürken 'abi ben kan görmeye dayanamıyorum' diyen ve tüyen yazarımsı mı diyor bunu!!! türklüğü senden öğrenecek değiliz be hadsiz maocu!
    • Vay amk.kavga var..la hepi topu 4 kişiyiz kavga çıkıyor..
  3. 3
    1952 yılın da çekilen film ve yavuz sultan selim zaten çok asırlar önce rahmetli oldu ne yavuz sultan selimi ne ağlaması ne ağlaması ne saçmalıyorsunuz denmesi gereken film.
  4. 4
    1952 yılın daki yavuz sultan sultan selim ağlıyor filimini defalarca izledim ama film de oynayan adamlar bakıyorum mal adamlar yavuz sultan selim hakkın da resim sanatı çıkarmamışlar gerçek yavuz sultan selim hatırası yazmamışlar yavuz sultan selim kitabı çıkarmamışlar mal adamlar utanmadan yavuz sultan selim ağlıyor film oyunculuğu yapıyor yavuz sultan ,selim üstün den ayrıca adamlar kimler de yavuz sultan selim üstün den film oyunculuğu yapıyorlar yapacağınız film batsın emi mal adamlar haksız mıyım siz ce.