kayıt

Mustafa Cengiz

  1. 19
    Galatasaray'ın en sevdiğim başkanlarından biriydi. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
  2. 18
    dursun özbek enkazının ardından Galatasaray tarihinin sportif açıdan en başarılı üçüncü başkanı olarak görev yapmış ancak terim'le, hem de terim'in en güçlü zamanlarından birinde, talihsiz bir güç kavgasına girerek belki de hayatının son yıllarında gereksiz bir stres ve üzüntüye gark olmuştur. eğer cecchi gori'ye dönüşmeseydi ve burak elmas'a bizzat el verseydi, her şey daha kolay ve güzel olurdu.

    değişik adamdı, aforizmalarını özleyip yaşattığı başarılar ve kulüp ekonomisine katkıları için minnetle anacağım.
  3. 17
    71 yaşında, kanser rahatsızlığından vefat etmiş olan gs'nin eski başkanı.

    sempati beslediğim bir başkandı. allah rahmet eylesin.
  4. 16
    kulüpler birliğinde incinmiş gstö başkanı.

    işler değişiyor...
  5. 15
    bir başka alzheimer da bu. böyle fosillerin başkanlık yapmasını doğru bulmuyorum. bir hafta falan önce akla sağlığa zarar açıklamalarda bulunmuştu. galatasaray'ın batışının simgesi olacak bu şahıs.
  6. 14
    "çocukların kumbarasındaki paraya talip olanlar ile çocukların kumbarasına para koyanlar eşdeğer görülüyor. ben bu sözlerle hocamı bir kez daha selamlamak istiyorum."

    başkanım saygılar. sen ne yaptın öyle.
  7. 13
    dalavere ile gelip alavere ile giden başgan.

    ne iş yaptığı pek bilinmiyor. ortadoğu'da çok bulunmuş. petrol işleriyle filan içli dışlı.
    pek tekin, vatana millete hayrı dokunacak bir tipe benzemiyor.
  8. 12
    Galatasaray Lisesi'nden mezun olup diğer takımları tutanların üyelik beratlarını vermediği için ipi çekilmeye çalışılan Galatasaray başkanıdır.

    Adnan Polat'ın yaptığı gibi işi mahkemeye taşıyıp Polat hakkında verilen kararı emsal gösterip alacağı iptal kararını da dinozorların suratına fırlatmalıdır.
  9. 11
    İdari anlamda ibra edilmemiş olan Galatasaray başkanı. Böylece 1 ay sonra seçim olacak ve bu seçimde aday olamayacak olan isim.
  10. 10
    Şu an açıklama yapmakta. Bu işin boku çıktı. Oyle zannediyorum ki mali, yönetimsel, sportif sorunların ve kuvvetle muhtemel yaşanacak başarısızlıkların faturasıni hafifletmek istiyor. Aklı selim gs taraftarı bu polemi yememeli. Hakeza fatih terim de bu sebeki form düşüklüğünü iyi perdeliyor.
  11. 9
    son dursun bükücü.
  12. 8
    galatasaray'ı avrupa kupalarından men edilmesinden kurtararak artılarına bir yenisini daha ekleyen başkan. geldiğinden beri özellikle ekonomik anlamda yaptığı hamlelerle kulübe biraz olsun nefes aldırdı. zaten adada beleş çayları hüpürdeten pilavcı, menfaatçi, kafatasçı liseciler de bunun farkında ki pansiyoncu dursun'u ve iki kuklayı karşısına çıkardı. bu yüzden seçimlerde işi zor görünüyor ama ocak ayındaki seçimden ve uefa ile görüşmelerden gördüğümüz üzere zoru seven bir adam mustafa cengiz.
  13. 7
    "Stres anında bilgisayar oyunu oynarım. "World of Warcraft" oyununda 84 seviye ilerledim. Bir zaman sonra bıkıp bıraktım tabii..." demiş başkan. yalnız oturup amele gibi aylarca uğraşmamıştır 84 lvl olmak için; parası neyse vermiş, maksimum bir haftada 84 olup sonra da sıkılmıştır. adam zengin.
  14. 6
    galatasaray'ın online oyun sevdalısı başkanı. canım başkanım acil cs: go gelin. sizinle smokesuz short bile koşarım başkanım.
    link
  15. 5
    (bkz: bu kim amk)
  16. 4
    başkanım. yürüyedursun!
  17. 3
    kuvvetle muhtemel galatasaray'ın yeni başkanı.
  18. 2
    listesinde acar baltaş yer alıyor. muazzam.
  19. 1
    Galatasaray başkanlığına adaylığını açıklayan, 1949 doğumlu, Nizipli iş adamı. Gaziantep Lisesi'nden ve Mülkiye'den mezun olmuş. Ünal Aysal tarafından desteklendiği iddia ediliyor. Seçilme şansı oldukça düşük kanımca. Zira Galatasaray Lisesi'nden mezun olmamış. Bildiğim kadarıyla, bugüne kadar Galatasaray Lisesi mezunu olmayan bir tane başkan var.
    (bkz: adnan polat)