kayıt

stefan lazarevic ve süvarilerini Alevilerden çok seviyorum

  1. 1
    Ankara savaşının ne tür olaylar neticesinde kaybedildiğini bilen her Türk'ün rahatlıkla söyleyebileceği cümle.

    Anadolu'daki Türkmen Alevileri savaşa Osmanlı safında katılıyorlar ancak borazanlar ötmeye başlayınca bize ihanet edip Timur'un safına geçiyorlar. sadece Aleviler değil, Tatarlar ve çeşitli moğol beylikleri de karşıya geçiyor. yanımızda sadece kahraman sırp despotu stefan lazarevic ve onun kutlu süvarileri kalıyor. onlarla omuz omuza savaşıyor, onlarla birlikte toprağa düşüyoruz. ölürken hissettiğimiz son şey Alevilerin sırtımıza sapladığı hançerin acısıydı, gördüğümüz son şey ise bizimle birlikte ölen sırp askerlerdi.

    bunları unutmam ben. kahraman Sırp şehitlerini her daim rahmetle anıyorum.
  2. 2
    1815 sırp isyanlarında 10 bin vatan haini sırp teröristin kafasını kesen şanlı alevi/bektaşi subayların elinden kaçan bir devşirmenin söyleyebileceği bir söz.

    ben eğitim yasaklansın derken bunu kasten söylüyorum rkdşlr. taht tatarındır ne demek bilmeyen adam uzatmalı itlere sempati duyuyor. böyle eğitimin anasını sikeyim.
    • aleviler ile bektaşileri aynı sanan bir avel olman ne acı. Osmanlı zamanında Alevileri bırak subayı, devlet memuru bile yapmazlardı.
    • o taksim işaretini aynı olmadıklarını vurgulamak için oraya koymuştum ama ucu sana denk gelmiş cnms sorry ^.^
    • ayrıca sırp kahramanlara uzatmalı it iftirasını atarsan seni ayağımın altına alırım. uzatmalı itler diye bektaşilere derlerdi. sırplar onurları için savaşıp öldüler.
    • sırplar üç kuruş para için vassallığı ve karılarını cinai saltanatın altına atmayı seçmiş piç kurularıdır. gönül onbin değil, yüzbin sırp piç kurusunun kellesinden apartman yapılmasını isterdi. piç kurularına sempati duyuyorsun :/
    • en azından savaşta bizi sırtımızdan vurmadılar. hainliğe meyilli olanlar bunun değerini anlamaz. merak etme, bir daha size sırtımızı dönmeyeceğiz. yapacaklarınıza hazırlıklıyız!