kayıt

ara ara gelen hayatım bok gibi galiba hissi

  1. 1
    hayatınızın bok gibi olmasından kaynaklanır. rutinlerden sıyrılıp, yepyeni maceralara atılmak gerekir. bunun için para lazım dediğinizi duyar gibiyim. ben de aynı şeyi diyorum çünkü.
  2. 2
    bende çokça olan durum. ama biliyorum ki, hareketsizlik yalnızca hareketsizliği doğurur. yani bir şeyler yapmadan, öylece bekleyip, yine bir şeylerin değişmesini istemek... saflık veyahut işgüzarlık olur.

    zaman akıp gidiyor. mesela 1 sene öncesini düşünüyorum...sanki 1 saat öncesiymiş gibi. bilmiyorum, muhtemelen birçok kişide oluyordur "hayatı kaçırıyorum" hissi. bunun önüne nasıl geçilir? şimdi kelin ilacı olsa...kendi başına sürer der atalarımız. ama şöyle bir yoklayalım: soğukkanlı düşünüp, bir an evvel bir şeylerin ucundan tutmak lazım. çünkü bugün açan bir çiçek yarın ölüyor olabilir...
  3. 3
    Bende daha çok ara ara gelen hayatım o kadar da berbat değil hissi olarak gün yüzüne çıkıyor, evet
  4. 4
    Beni ara ara depresyona sürükleyen histir. Bu yüzden elimden geldiği kadar düşünmemeye çalışıyorum. Düşününce hayatımın ne kadar bok gibi olduğunu hatırlayıp tekrar üzülüyorum çünkü.

    Ayrıca bu hale gelmesinde tek suçlu da ben değilim. Öyle olsa en azından kendim ettim kendim buldum deyip bağrıma taş basardım. Ya şimdi ne yapayım?

    Hofff...
  5. 5
    meşgale bularak geçirilen his. ne zaman böyle bir düşünceye kapılsam, kediyle köpekle uğraşır, ilginç sporları araştırır veya sokakta tanımadığım insanlarla konuşurum.
  6. 6
    Genelde ben.
  7. 7
    Ara ara değil hep öyle. O yüzden artık üzülmüyorum.
  8. 8
    instagramın hayatımıza sunduğu şeylerden biri.
    he amk hepiniz mükemmel bir hayat sürüyorsunuz.