kayıt

10 yıl sonra bile hatırlanacak yazarlar

  1. 1
    çok fazla var. biz burada bir aile gibiyiz. samimi bir aile tabii sevilmeyen üyeleri de var o ayrı. bir dönem önce depresif yazılar yazarken bir çok yazar bir şeyler içmeye davet etti. an basitinden geçen trollüğüne öğrenciyiz yemek yiyemiyoruz diye bir şey yazmıştım onun için bile mesaj atıp maddi destek lazımsa hemen gönderelim diyen oldu. bunlar nasıl unutulur aq.
  2. 2
    benim için yoktur. inanın şuradan 6 aylığına ayrılsam dönüşte kimseyi hatırlamıyor olurum. yok yahu vefasızlıktan değil. isim hafızam leş. mesela saatlerce mesajlaştığım bir yazarın kullanıcı adını bir sonraki gün hatırlamam pek. ancak mesaj kutusuna girince görürüm. mesela girdilere bakıyorum, kullanıcı adlarına dikkat ettiğinde "yav bu yazarla bir geçmişim var mıydı benim?" diye kendi kendime sorup hatırlamaya çalışıyorum. genelde de hatırlamıyorum. sonra mesaj kutusuna gir, ctrl+f yap, kullanıcı adını arat falan.
    • Bu konuda sana hak veriyorum glen.
    • oysa ben 1 yıldır yoktum ama seni unutmadım :'(
    • dediğim gibi kişilerle ilgisi olan bir durum değil. herkese karşı unutkanım. :D
    • Aynen sana o kadar samimi davranmama rağmen bana soğuk.demenden belli :(
    • zaaflardan yararlanmaya çalışmayalım lütfen. her insan bir türlü yaratılıyor. :/
  3. 3
    benim için oldukça fazla sayıda olacaktır. zira 2012'de başka bir sözlükte üyeydim. 2 sene kadar orada bulundum. hala 10-15 yazarı hatırlıyorum. aram iyi miydi onlarla? hayır. aslında gereksiz ayrıntılar silsilesi...

    ama burada, ömrümüz varsa 10 yıl, 20 yıl sonra da birçok yazarı anımsayacağımı düşünüyorum. ki çoğunu da hayırla yad edeceğim...
  4. 4
    Vardır.

    Benim için en büyük örneği pan'dır hala esinlendigim oluyor sağ frame dönemi entarilerine ya da bir troll olacaksa sorunlarım var gibi olsun derim hep adam bu konuda aşmış biriydi. Siyaset başlığında bir Ubeyd hocamın girdisini görsem gözlerimden hala yaşlar akar. Böyle akılda kalıcı isim olmak Lazım sözlüklerde ara formlar hep unutulur.