kayıt

namus iki bacak arasında değilse nerededir

  1. 1
    absürd bir seküler yalanı olan "namus bacak arasında değildir" önermesine karşı sorulması gereken sorudur.

    verilen yanıtlar içerisinde "namus kafadadır" tezi bunların genel teması. Bu önerme mantıksal olarak zaten baştan kokuyor. bir kadın zina yapıyorsa bu onun zihinsel olarak bozuk olduğunu tek başına ispatlıyor zaten.

    o zaman bu savunmayı farklı perspektiflerden değerlendirelim. evlendiğiniz zaman eşinizin cinsel yaşamına müdahale etmeyin. namus iki bacak arasında değil zaten. bakın size de saçma geldi değil mi?

    demek ki namus iki bacak arasındadır.
    • dostum mevzu öyle çalışmıyor. trollük mü amacın bilmiyorum, ciddi bir şekilde cevaplıyorum. eğer eşin başkasıyla birlikte oluyorsa zaten kafasında başka biri vardır. mesele oradan patlıyor zaten. senin bakış açınla şöyle olması lazım. eşim kimseyle yatmadığı sürece başka insanları düşünebilir, onlarla olmayı hayal edebilir, başka insanlarla flörtleşebilir. hatta başkalarını öpe de bilir. çünkü namus bacak arasında. ama ağzında değil. yatmadığı sürece bir şey olmaz demek gerekiyor. sana da saçma gelmiştir diye düşünüyorum.
  2. 2
    bir Türlü cevap bulamadığım soru. çekmeceye baktım yok, koltuğun arasında yok, halının altında yok... nerede bu namus kardeşim? yine de bir bacak arasına bakmakta fayda var, bana orada gibi geliyor. ha ama önünüze gelene bacaklarınızı açtıysanız o namus çoktan uçup gitmiştir. bin yıl arasak da bulamayız.
  3. 3
    çorum'da, ehehe...
  4. 4
    Beyindedir. Her şey beyinde başlar beyinde biter.
  5. 5
    tam olarak şurada: i.hizliresim.com/...