kayıt

18 aralık 2017 fenerbahçe karabükspor maçı

  1. 20
    yalnız valbuena'nın ikinci yarı girmesi skorun kötü gitmesinden ötürü değil, valbuena'nın fizik olarak 90 dakikayı çıkaramayacak olmasından kaynaklanıyor olabilir. haftaya yine benchten gelir.
  2. 19
    valbuea'nın ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu tekrardan ispatladığı maçtır. ve ayrıca fenerin cimbomu o kadar olumsuzluğa ve aklımızın almamasına rağmen geçmesidir.
  3. 18
    uzun bir süre sonra canlı izlediğim fenerbahçe maçı oldu.

    ilk yarıda karabükspor'un bıkkınlık veren "oynamama" inadı yüzünden açıkçası pek bir şey anlamadım. ama şunları diyebilirim, nabil dirar çok boş bir oyun sergiledi. biliyorum ki, "koşuyor" diye bu takımda ilk 11'de. şeyşu desen çok ağır kalıyor. topla oynama becerisi yüksek ama atik değil. giuliano ve soldado birkaç defa verkaç yapmak istedi ama ilk yarının genelinde birbirilerine uzak oynadılar.

    topal-josef bildiğimiz gibi. lan lig sonuncusu var karşında. adamların yapacağı iş belli: kapanıp, kontraatak yapmak. sen ne yapıyorsun? "yan pas, stopere ver, topal al, şener'e ver, dirar'a ver...top kaybı."
    topal inanılmaz pas özürlü ya. uzun topları evlere şenlik. josef biraz daha iyiydi ondan. ama o da "aman ali rıza bey bir şey olmasın" kafasında. geri dörtlüde şener hariç diğerlerini beğendim. volkan'a da pek iş düşmedi.

    ikinci yarıda şener'i çıkarıp, valbuş'u aldı aykut hoca. dirar'ı beke çekti. dirar'ın önüne de şeyşu geldi. valbuena girer girmez etkisi gösterdi. 55'te duran toptan golü bulduk.
    burada dikkatimi çeken şeyşu'nun oyundan düşmesi idi. kontraatağa çıkacaktık bir pozisyonda. adam gidemedi lan resmen. dakika daha 60'tı hem de..

    ve valbuena nefis bir gol attı...ağları aldı resmen.

    soldado bugün topla pek buluşamadı. cücü de istediği performansı sergileyemedi. oyuna sonradan giren isla ve fernandao'yu da beğendim. fernandao fiziğini iyi kullandı birkaç pozisyonda.

    maçın yıldızı valbuena'dır elbette.

    averajlı ikinci sıraya yükseldik! daha iyisi inşallah!
  4. 17
    2-0 bitti.

    fenerbahçe'nin savunma 4'lüsü de sarı kart görmeyi başardı lig sonuncusuna karşı. nasıl bir performans ulan bu. rakip kaleye gidemiyorsun, pozisyon üretemiyorsun kendi sahanda.

    ligdeki 1 rakibin maçını kaybetmiş, diğer 3'ü kazanmış. senin bu maça öyle bir motivasyonla çıkman gerekiyordu ki 15 dakikada rakibi boğmuş olman, sayısız kanat ortası, sayısız isabetli şut bulmalıydın.

    aatıf-guiliano-dirar üçlüsü kepaze bir şey oynadı. soldado sağa sola koşular yaptı ama nafile, topla buluşamadı. ve bence fenebahçe'deki miadını dolduran mehmet topal'ın dikine 1 tane isabetli top atamaması lig sonuncusuna karşı kabul edilemez.

    valbuena bu takımda oynamaz, savunmaya yardım etmiyor diye bıdı bıdı kafa siken aykut kocaman medyası şimdi gidip ötede ağlasınlar. çünkü o oyuna girene kadar hücumda hiçbir şey yapamayan bir fenerbahçe izlettiler bize 48 dakika. guiliano gol atıyor falan ama oyunun içinde hiç yok. sorumluluk almıyor, top istemiyor, sahada yokları oynuyor. ben ciddi anlamda kendisini sevemedim. dirar desen orta açmaya korkuyor.

    fenerbahçe sahaya sadece maç kazanmak için çıkmaz-çıkamaz. bol gollü, rakibi bunaltan, sayısız gol pozisyonuna giren ve bunların çoğunu sonuçlandıran bir futbolla 3 puan almalıdır. fenerbahçe'nin taraftarı bunu bekler. kısır futbolla 3 tane isabetli şutla maçı tamamlamayı beklemez, hele hele iç sahada.

    son olarak aykut kocaman artık şu korner işine bir çözüm bulsan iyi olacak. 2 tane adamı köşe gönderine gönderiyorsun anlamıyorum niye yapıyorsun, ama hiç mi organizasyon olmaz ya. kornerden pozisyon veren takım haline geldik. bugün kazandık evet ama bu futbolla şampiyonluk hayali falan kurmasın kimse.
    • işte sadece koşuyor bu kadro. cücü koşuyor, souza koşuyor, soldado koşuyor. kalite yok. top ayağında iş yapan 1 oyuncu var onu da kulübede tutuyor.
    • topal dirar kesinlikle oynamamalı. sağ açıkta isla ya da alper, sol açıkta valbuş, orta ikiliden birisi souza ötekisi ozan mı olur, oğuzhan mı olur ekici mi olur bilmiyorum ama topla çıkabilen ve uzun top atabilen birisi şart
  5. 16
    valbuena nefis bir gol attı. 2-0.

    bugün valbuena kulübede kalmalı diyen gazetecilerin götünü yaktı.
  6. 15
    valbuş'un efsun golüyle durum 2-0'a geldi.
  7. 14
    fenerbahçe 7. kornerinde ilk defa bir fenerbahçe'li futbolcu topa vurdu ve gol oldu. ortayı yapan kim ? valbuena. golü atan sahanın en rezil topçusu mehmet topaldı.

    demek ki kornerleri kullanan kişi önemli. haftaiçindeki kupa maçında da duran topları valbuena kullanıyordu ve fenerbahçe buradan gol bulmuştu. artık valbuena olmadan da maç kazanıyor diye yağcı gazeteciler ne diyecek merak ediyorum.
  8. 13
    şener'in çıkartılıp yerine valbuena'nın girdiği maç.

    sağ beke geldiğinden beri ilk defa dirar geçecek sanırım. önüne de aatıf geçer. sol açığa da valbuş gelir.
  9. 12
    ilk yarısı golsüz sona eren maç. gol yok ama 5 sarı kart var. özellikle 30-40 arası oyun tamamen kaos futboluna döndü. onun dışında da keyifli bir maç olduğu söylenemez. lig sonuncusuna karşı evimizde oynadığımız şu aciz oyunun hiçbir açıklaması yok. ben aykut kocaman'a da kızamıyorum. eldeki malzeme leş çünkü. lens beşiktaş'ta forma şansı bulamazken bizim sağ kanatta nabil dirar var amk.
    • kadroda valbuş varsa, isla varsa oynatmayan hoca suçludur. islayı şener'in önüne koyarsın, valbuş'u alırsın. dha fazla kaleye gidersin.
  10. 11
    ilk yarısı 0-0 bitti.

    şu 48 dakikayı seyretmeyen birisi 48 dakika kazanmıştır hayatında. bu kadar ruhsuz, isteksiz nasıl sahaya çıkıyorlar anlamak güç. onların bu ruhsuzluğu tribünleri de uyuttu. mehmet topal'ı, aatıf'ı, ve dirat'ı çıkartması gerek ama çıkartamaz, pozisyon sadakati falan.
  11. 10
    gol yemeden bu takımın gol atmana niyeti yok. gene rakibi çantada keklik görmeler, gene nasılsa kazanırız ruh hali. yıllardır şampiyonlukları biz bu maçlarda kaybettik ama hiç akıllanamadı camia. kadro değişse de teknik adam değişse de bu değişmedi gitti. bu yüzden bi sik olmaz bizden.

    kendi stadyumunda oynuyorsun isabetli 1 şutun var yarım saatte. gel de sövme. üstelik rakip lig sonuncusu. ayıp amk.
  12. 9
    ulan sövmeyim diyorum olmuyor. kendi sahanda maç yapıyorsun hala yan pas geri bas. amk bjk dün osmanlıspor'u kapattı kendi sahasına çıkartmadı ne olduğunu anlamadan maç 3-0 oldu. biz kendi sahamızda böyle eveleyerek geveleyerek oynuyoruz. delirmemek elde değil.

    edit : 5 korner kazanmışsın, tekine senin oyuncu vurmuyorsa bu takım ne çalışıyor amk.
  13. 8
    kale arkalarında 10 blok cezalı ama herkes bileti devretmiş. tamamiyle dolu. maraton ve fenerium ise yarı boş. o gelmeyenlerin çoğu da kombineli. amk zenginleri.
  14. 7
    taraftarlık duygularımı bir tarafa bırakıp gerçekçi yaklaşmam gerekirse fenerbahçe'nin 8-0 veya 9-0 kazanacağını düşünüyorum. duygularımı katsam 15-0 diyecektim. janssen olsaydı en az 20 atardık.
    • oğlum janssen şut çekemiyor :( gol atamayan santrafor mu olur ameka
    • oynasaydı en az 7 tane penaltı yaptırırdı.
    • xd zaten merak etme kojaman 1-0 sonrasında savunma yaptıracak :( bjk gibi durmak yok yola devam diyen koçumuz yok
    • son maçlarda o felsefeden biraz sıyrıldı sanki ya. bakalım. bu arada link var mı? :D
    • sıyrılamaz o. inatçı ben gibi. link esprisi yapmıycam, artık baydı. xd dm
  15. 6
    fenerbahçe'nin ilk 11'i: Volkan, Şener, Neustadter, Skrtel, İsmail, Mehmet, Josef, Dirar, Giuliano, Aatif, Soldado.

    Karabükspor'un ilk 11'i: Çağlar, Osman, Barış, Gaman, Ibanez, Ceyhun, Skulason, İlhan, Poko, Serdar, Yatabare.

    fenerbahçe 4 haftadır kazanan kadrosunu bozmamış.(janssen'in sakatlığı hariç) karabükspor'da da torje görünmüyor.

    uzun zaman sonra ilk defa izleyeceğim fenerbahçemi...hadi bakalım hayırlısı.
  16. 5
    şanlı fenerbahçemin madencileri evire çevire yenmesini umut ettiğim maç. kazanacağız inşallah.

    En zor günün bugününse, ölürüz biz gerekirse.

    www.youtube.com/...
  17. 4
    soldado'nun oynayıp en az 2 gol atmasını, guiliano nun 2 gol 2 asist ile yardımcı olmasını, aatıf ve dirar'ın da 1er asist ile destek vermesini beklediğim maç.

    (bkz: ntvspor sosyal lig glenbet kutup ligi)
  18. 3
    niye pazartesi günü dediğim maç. yani neden pazartesi anlatsana biraz.
    • allala kupa maçı mı varmış hafta içi alkshdkad :D kimler kazandı kupa maçlarını acaba :D
    • o kadar gol de ayıp olmuş :D neyse kayıp verilmemiş ama şov biraz :D
  19. 2
    fenerbahçe'nin full tribünlere oynayacağı, bütün taraftarını şampiyonluğa inandıracağı maç. çok rahat bir oyunla, yüksek skorla taraftarı mest edeceklerini düşünüyorum.

    bahissever arkadaşlara faiz gibi gelecek maçtır. 1.29 haftalık faiz. hangi banka verir?
  20. 1
    süper lig 16. hafta mücadelesi.

    karabüksor 15 haftada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 11 mağlubiyet almış. 7 maçtır üst üste puan alamıyorlar. en son, evlerinde kayserispor'u 8.haftada 1-0 yenmişler.

    bu 15 haftada 13 gol atmış, 26 golü kalesinde görmüş. en golcü oyuncuları 5 golle yatabare. onu da 3 golle g.torje takip ediyor.
    torje'yi konyaspor ve osmanlıspor'dan tanıyoruz. oldukça süratli, sert şutlara sahip bir futbolcu. yatabare de fiziği oldukça iyi olan, trabzonspor'un eski oyuncusu.

    hiçbir takımı hafife almamamız gerekiğini söylememe gerek yok diye düşünüyorum.

    fenerbahçe'de ise, bursaspor maçında sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kalan v.janssen'in durumu belirsiz. onun dışında ilk 11'de eksik bulunmuyor.