kayıt

Kadınların instagram hesaplarını bir gizli bir açık yapmaları

  1. 1
    En azından stalkladıklarım arasında sıkça rastladığım bir durum. Anlam verememekle birlikte bu durumdan rahatsız olduğumu söylemeliyim. Kapatacaksanız kapatın kardeşim, ha açtı ha açacak ikilemine düşmeden önümüzdeki maçlara bakarız.

    (bkz: yeni hedeflere yönelmek )
  2. 2
    Bunu sadece kadınlar değil erkekler de yapıyor. Erkek stalkladığımdan değil ama cinsiyetçi söylem görünce dayanamıyorum. *

    Konuya dönersek; bunun için değişik tür ve konularda yıllardır kullandığım, sherlock'un bile fake olduğunu anlamayacağı stalk hesaplarım var. İhtiyacınız olursa: dm.
  3. 3
    (bkz: instagram ismini sürekli değiştiren kız)
  4. 4
    Bu tarz kızlarımız genelde bu eylemi yeni resim yükleyince yaparlar,çünkü amaçları keşfete düşüp ilgi çekmektir,dikkat çekmektir,uzak durulası kızlardır
  5. 5
    Vallahi eskiden stalkladığım hatunların hepsi böyleydi. Amacı tam olarak çözemedim ama bana birileriyle görüşmeye başladıkça profili gizliyorlar gibi geliyordu. Ne kadar sık bir şekilde profil gizlenip açılıyorsa hatun o kadar kişiyle çıkıyor diyordum. Bazılarının bu açma - kapama olaylarını takip etmekten yorulduğum için açık olduğu dönemlerde takibe aldım ve bu dertten kurtuldum.

    Öte yandan şimdilerde stalkladığım, aslında stalklamaya çalıştığım hanımefendi hiç açmıyor profilini. instagram hesabını buldum aylar önce ama bulmam bir işe yaramadı. Belki her gün bakıyorum, her gün kapalı. Fake hesap açıp takip isteği yolladım, kabul etmedi; bir arkadaşıma istek yollattım, kabul etmedi. Bu ne gizliliktir arkadaş? Hayır bir de 401 takipçisi var. Hepsini mi tanıyor bunların acep? Benim facebook'ta o kadar arkadaşım yok. Kaldı ki yarısını yolda görsem tanınam.
  6. 6
    bir dönem flörtleştiğim kızdır. neden yapıyorsun diyorum. bilmem canım istiyor diyordu. açık ya da kapalı kalsın diye de yorum yapmıyordum. umrumda da değildi. neyse kısaca değişik bir kızdır.
  7. 7
    Stalk yapanlar için merak gidermede iyi bir durum.
  8. 8
    kadınların her hareketi gibi mantıklı bir neden beklenmemesi gereken hareket.*
  9. 9
    (bkz: ilgi orospuluğu)

    Net kusura bakmasin. Abi ya kapat ya aç aq bunları görünce aklıma memlekette bir sezon baş örtüsu takip bir sezon açılan kızlar geliyor vallahi.
  10. 10
    yeni resim attıkları zaman "eski sevgilim, beni stalklayanlar * görsünler çok güzelim çok mutluyum." kafasıyla hesap açılır. 2 3 gün sonra tamam bu kadar yeter şimdi biraz merak edin kafasıyla hesap gizlenir. aslında kimsenin umrunda da değiller sadece kendilerini fazla önemsiyorlar.
    benim fikrimce ucuz hareketler ama herkesler de yapıyor yahu.
  11. 11
    instagram kullanmadığım için çok şükür böyle bir sorunum yok.
  12. 12
    ne güzel dertleriniz var ya dedirtmiştir.
    keşke benimde böyle dertlerim olsa lakin yok çünkü neden olsun yani. ama olsa sevinirdim yani derdin güzelliğine bak ayşenaz instasını kapadı yaaaa
  13. 13
    bir, bizim hallerimiz var durumu.
  14. 14
    (bkz: sebebi neydi ki)
  15. 15
    (bkz: kadınların instagram hesaplarını tuğçe kazaz’ın yönetmesi )
  16. 16
    alfa erkekler yemez böyle ucuz numaraları ayy ilgi manyağı kezban koktuu
  17. 17
    (bkz: Geri çekme yöntemi)
  18. 18
    Belki hoşlandığı kişi onu takip etmiyordur ve önce hesabı açıp kendi resimlerini ona sergilemek, sonra da hesabı gizleyip ondan takip isteği almak için bu hareketi yapıyor olabilir.
  19. 19
    bazi butik sayfalari cekilis falan yapiyor. katilim sartlarinda profiliin acik olmasi vs. falan yazinca bir acip bir kapatmalari ondan dolayi oluyormus. yeni ogrendim.