kayıt

pinç

  1. 1
    bana youtube'da nefret ettiğim onedio'nun bildirimlerini açtıran, oğuzhan uğur ve ekibinin yeni programı. keşke 30-40 dakikadan daha az sürse, ama böyle de sıkmadan izletiyor kendini.
  2. 2
    Oğuzhan uğur'un ruzname olan onedio YouTube programının yeni ismi.
    Pinç diyen ağzına kurban oğuzhan bee!
  3. 3
    yılbaşı özel fragmanı gelmiştir.

    www.youtube.com/...

    bu yılbaşı pinç izleyeceğiz.
  4. 4
    önü açık olsun ciddi anlamda. esprilerinden, tespitlerinden bahsetmeye bile gerek yok fakat arada bir ciddileşip gerçek anlamda hayatı sentezlemesiyle zekasını da belli ediyor. güzel adam, devam et.
  5. 5
    hani tv'ler kusura bakmasındı hani youtube'da hep beraber yılbaşına girecektik hani oryantel falan folondu insanların duygularıyla oynayan pinçler hani.

    daha da o kanala gelmem.

    ekleme: girdiyi yolladım 5 dk sonra bildirim geldi, mecbur gidicem.
    • Ne bildirimi dostum?
    • onedio'dan bildirim geldi pinç yılbaşı özel
    • Sağol kardeşim bende bekliyordum sen yazınca girip baktım izledim.
  6. 6
    onedio'nun daha çok trendd uleyyn diyerekten komik anlarını yayınladığı program.

    www.youtube.com/...
  7. 7
    ahmet kural ve murat cemcir'i konuk edeceklermiş yeni bölümlerinde...

    twitter.com/...
  8. 8
    10. bölümü gelmiştir.

    www.youtube.com/...
  9. 9
    Cahillerle dalga geçen bir cahilin durmadan boş konuştuğu youtube programı. "Ben asker çocuuyum moruq, yaşasın türkler!" nidaları atıp da, türkiye sınırları dışındaki türkleri ezmek? "Phen babala'dan gelen tüm parayı şehit ailelerine verçem yeağ!" Diyip babalayı kışkışlayıp onedio'ya geçiş yapmak? Bilmediği konular hakkında yorum yapmakta da üstüne yok sunucu bey hazretlerinin. Ha haha hahaha. "Çırpınırdı karadeniz ermeni türküsünden," minvalinde şeyler zırvalıyor. Hadi canım? Vallah mı? Şimdi biri kalkıp seni bunun için mahkemeye verse ne gülerim ama. Hahaha. Milli değerlere hakaretten. Evet o bir milli değer. "Büyük resmi görmüyonuz abi yiağ!" Tripleri de ayrı bir konu. Daha rüzgar görmemiş bir yaprak, fırtınayı yorumlayamaz. Youtube'da bolca boş konuşup konserlerini doldurdu. Yine bir salaklar üzerinden para kazanan uyanık vakasıyla karşı karşıyayız, sayın seyirciler. Dalga geçtiği herşeyi yapıp, dalga geçtiği herkesi de konuk almış, öve öve bitirememiş. Helallll. Çabuk şişti bu balon, tez sönecek. So?
    Çırpınırdı karadeniz şarkısı doğunun ilk operasını yazan üzeyir hacibeyov tarafından bestelenmiş, ünlü şair ahmet cevad tarafındansa sözleri yazılmıştır. İftira atıp saçma sapan yorumlarla anıları, değerleri kirletmeden önce bir araştırmak gerek. Cehalet kötü birisi.
    Seveni çoktur, kaç gündür dediğim linç meselesine hazırlanayım bari. Ha haha hahaha. (bkz: let the linç begin )
  10. 10
    13. bölümü yayınlanmış ama çok uzun ak.

    www.youtube.com/...

    hala izleyen varsa buyursun.
  11. 11
    sezon finalini izliyorum şu an bir yandan. izlemeyen izlesin tam anlamıyla muazzör.

    www.youtube.com/...