kayıt
başlık kilitli

kutup sözlük 2017 ödülleri yılın girdisi

  1. 40
    çok güzel girdileri barındıran bir ödül bu.

    merak ediyorum acaba yazarlar üşenmeyip girdileri okudular mı yoksa sürü psikolojisi ile mi hareket ettiler. çünkü dün gece hepsini teker teker okuduğumda adayımı hemen yazmak yerine oy durumlarını kontrol edeyim evvela diye düşündüm. gördüm ki saat 23:16 itibariyle 1-2 artış dışında oylar stabil duruyor. ne artı ne eksi, ne fav. değişen pek bir şey yok. +/- 1 oynamıştır.

    hadi diyelim ki buradaki kitle bütün girdilere daha evvel oy vermiş olsun, o da tutmuyor çünkü 36 ( bununla 37 ) oy verilmiş olacak en yüksek oy alan girdi benim oyumla 24'te. demek ki burada başka bir şey var.

    mesela doodlez'ın #1117959 nolu girdisi okudun mu ? hiç zannetmiyorum.
    ya da primo victoria'nın #1114234 nolu girdisi ? ihtimal dahi vermiyorum.

    uzun yazdıysa haklıdır mantığı ile hareket edildiği ortada.

    zenginizm'in #1057117 nolu girdisi peki ? okunmaya değer değil mi ? okumuş olsanız muhtemelen oy butonuna bir eliniz giderdi.
    ya da
    neftalili şefstea'nin #1092088 nolu girdisi. başlığa nefis bir yanıt vermiyor mu sizce de?

    neset ertas'ın srebrenitsa katliamı gibi yakın tarihin en büyük acılarından birisi hakkındaki doyurucu yazısı benim de bu sene oy vermek istediğim ve yılın girdisine layık gördüğüm girdi. bilgi eksiğim olduğunu öğrendiğim krivaya 95 harekatını hemen araştırma ihtiyacı hissettim mesela. evet benim de oyum bu girdiye fakat acaba okunuyor mu ? düşüncesi yüzünden tepkiliyim biraz. çünkü sözlükte bu ödül işini sanki sürü psikoloji ile hareket ederek yapanlar var gibi gelmeye başladı.

    bu girdilerin bazıları öyle akşam yatıp sabah kalkınca birden zihinde canlanmıyor. bir araştırma bir emek var. bilgi birikimi barındırıyorlar. en azından okunmayı hak ediyorlar bence. okunmalı ve değerlendirilmeli " uzun yazdı he tamam, bir oy verip geçeyim " de değil derdim. okuyun çocuklar, youtube videosunu 1 dakika sonra da izlersin, arkadaşına whatsapp mesajını az sonra da atarsın. instagrama yükleyeceğin resim az sonra da layk! alır. pek değerli vaktinizi burada bin bir emekle yazılan girdileri okurken kaybetmeyeceksiniz, gerçekten. biraz kıymetini bilin bu yazıların. sonra sözlük çöp oldu, bilgi yok falan diye ağlayanlar gene sizlersiniz. bugün primo yazmaktan beri duruyorsa, pelikan dayım sözlüğe artık uğrama ihtiyacı hissetmiyorsa, dikistutmazsabri'nin kıymeti bilinmiyorsa, aklı cezbeden kinayeci eğer daha az yazıyorsa; bu sözlükte okunmadığına inandıklarındandır.

    her neyse uzun uzadıya kafa ütüledim, sanırım neset kazanacak haklı olarak, lakin biraz daha okuyalım öyle değerlendirelim derdindeyim. nokta.
    • Çok güzel, mantıklı, haklı ve benim de düşündüğüm bir girdi yazmışsın. Kafa ütülemedin ben keyifle okudum.
    • teşekkür ederim.
    • Girdilerin hepsini okudum. Benim kafamdaki interaktif sözlük olayını en güzel açıklayan girdi neset'in ve primo'nun girdisi. Listedr bu ikisi gibi daha çok girdi olsa oy dağılımı olurdu. Evet hepsi güzel ama+
    • Kutup sözlük'te yılın girdisi diye baktın mı cık yani. İlk adaylar içinde benim mantılı girdim bile vardı utandım volaxi.
  2. 41
    bazı girdilerin burada olması bile bazı adaylara haksızlık olmuş. elbet yazarların suçu yok suç yönetimde. doğrusu itiraf bölümünden bile girdi konulmasını saçma buldum. bu itiraflar her ne kadar sözlük ile paylaşılsa bile kişisel bir şey ve sözlük adı ile uyumlu bir seçim olduğunu düşünmüyorum. *
    eleştirim bu kadar oyum neset ertas
  3. 42
    neset ertas
  4. 43
    neset ertas
  5. 44
    neset ertas

    2 minutes to midnight girdisini de ikinci kez artılamaya çalıştım bu arada sanırım.
  6. 45
    neset ertas'ı tebrik ediyor oyumu 2 minutes to midnight'a veriyorum.
  7. 46
    neset ertas
  8. 47
    Neset ertas

    ödül alması gereken yazarlardan kendisi. ^^ sen yaz biz okuyalım oylayalım neseeett asdffhh..
  9. 48
    neset ertas

    Tarikat kur müridin olayım!
  10. 49
    neset ertas
  11. 50
    birçok değerli yazarın birçok değerli girdisi olmakla beraber, üstat neset ertas'a reyimi veriyorum. milli bilinci takdir edilesi.
  12. 51
    neset ertas
  13. 52
    Zenginizm ve neset arasında gidip geldim biraz fakat genel itibariyle neset'in girdilerine olan hayranlığımdan mütevellit neset ertas 'a oy vermek istiyorum.
    Girdisini sözlüğe kayıt oluşumdan 4 gün sonra yazmış. Hala aklımda, ardından hunharca diğer tüm girdilerini okumaya niyetlenmiştim. *
    Umarım kazanır, güzellikler bulsun onu.
  14. 53
    neset ertas
  15. 54
    oyumu neset ertas'a atıyorum