kayıt
başlık kilitli

kutup sözlük 2017 ödülleri yılın çaylağı

  1. 51
    ttech
    • Çok teşekkürler expelcim :)
  2. 50
    Oyumu girdilerini takip etmekten büyük haz aldığım, üstelik çok çok da güldüğüm, kendisini de pek sevdiğim caaaaanım yazar ttechden yana kullanıyorum.
    Sevgiler, hürmetler.
    :)
    • Sağol mavişim:) yüzünü guldurubildiysem ne mutlu bana :)
  3. 49
    expelliarmus
  4. 48
    Güzel bir liste olmuş, yazmaya devam etseydi oyumu faun 'a verirdim.

    expelliarmus bir yıldır gözlemlediğim kadarıyla sözlüğün en sevilen yazarı ki zaten bu anlamda ödül aldı diye düşünüyorum :) ttech eski kankam ki oylamada bu tarz faliyetler bana ters :) rastık çekemeyen mahmure takip ettiğim iyi bir yazar.

    Neyse çok uzattım bu kategoride oyumu feleğin çarkına sokulan çomak için kullanıyorum.

    • Senin kankan olmak ödüldür bana canımsın:))
    • Kalp ben :))
    • Lamento della ninfa monteverdi için ben de teşekkür ederim :)
  5. 47
    Aslında pediatri ve ortopedi alanında uzmanlaşmasına rağmen sürekli çocuk hatalarıyla ilgili yazıp beni trollemeyi başardığı için oyumu expelliarmus'a veriyorum
  6. 46
    tek bir kişiye oy verme nedeniyle hayli zorlayıcı kategori.

    faun aktif olduğu dönemler çok fazla girdi bıraktı. feleğin çarkına sokulan çomak kimilerinin 2 3 senede yazacağı girdiyi bu kadar kısa bir dönemde yazdı. çoğu da kaliteli girdilerdi. insan sevmiyorum ve rastık çekemeyen mahmure'yi de unutmamak lazım. mavinarsist de sürekli aktif olan bir yazar fakat onun ödülü var^^.

    gönül isterdi ki bu yazarların hepsine ayrı ayrı oy vereyim. ama sizin de bildiğiniz gibi tek bir kişiye oy gitmesi lazım. benim gözlemlerim süresince sözlükte hem çok sevilen hem de enfes girdilerinden bizi mahrum bırakmayan expelliarmus'a gidiyor oyum.
    • fdjghdfkg biraz tedirginim...
    • Exo şu an yaktım, insan bir nezaketen beni de yazar, direkt eksi xd
    • çok özür diliyorum mentioncım yaşlandık iyice. şu an ben de yaktım valla.
    • Puf tamam kabul edildi duygusal bir insanım zaten xd
  7. 45
    rastık çekemeyen mahmure
  8. 44
    ttech
    • Teşekkürler komtanım:)
    • :)
  9. 43
    ttech ve mavinarsist arasında kaldım... ikisininde girdilerini severek okuyorum. (bazen ateşli oy veriyorumdur. :d ) oyumu ttech den yana kullanıyorum. :)
    • Çok teşekkür ederim :)
  10. 42
    expelliarmus
  11. 41
    17 tane aday olunca seçim yapmak hayli güçleşiyor. söz konusu yazarlarımızdan devamlılığı ve istikrarı yakalayanlar da çok fazla dolayısıyla seçimi buna göre de yapmak hayli güç. bu konuda gözeteceğim bir diğer kriter de sözlüğü okuma. çünkü okumadan ve oylamadan yazan kişi eksiktir, yarımdır. *. bu kriteri gözeterek bir değerlendirme yapılınca geriye; expelliarmus, insan sevmiyorum, mavinarsist, rastık çekemeyen mahmure ve ttech kalıyor. sayı azalsa da işler biraz daha zorlaştı fark ettiyseniz. söz konusu yazarların hepsi bu ödülü hak ediyor kesinlikle. özellikle mavinarsist insanüstü bir çıkış performansı göstermiş durumda fakat (karlı oy+favori)/entry oranlarının daha yüksek(+%25) olması sebebiyle ttech diyorum. vatana millete hayırlı uğurlu olsun.

    edit: imla.
    • Teşekkür ederim dostum :) böyle üstadlardan oy almak en büyük ödül:) demekki doğru yoldayız eyvallah :)
    • "okumadan ve oylamadan yazan kişi eksiktir, yarımdır" derken aslında kendimce bir gönderme yapmıştım :D yoksa elbette okuyor ve oyluyor büyük çoğunluk. bu değerlendirme ölçütünden kastım verilen oy ve girilen entry korelasyonuydu. subjektif olduğunu düşünmüyorum çünkü bahsi geçen 17 yazarla da tanışma şerefine nail olamadım henüz :( gül cemallerinizden etkilenmiş olsaydım belki subjektif olma hakkımı kullanırdım :P
    • mavinarsist media.giphy.com/... ödüllerin dağılmasını ister insanlar, ödül almamış olsan daha çok oy toplayabilirdin.
    • ttech yok yaw ne ğstadı :D "en iyi bildiğin yol, doğru yoldur" söylemini son zamanlarda epey mantıklı buluyorum.
  12. 40
    hellraiser
  13. 39
    Mavinarsist zaten ödül kazandığı için bir ödül de expelliarmus un olsun diyorum. Ve oyum kendisine gidiyor!
  14. 38
    tarafımız belli. çapsızlığıyla abidin'i, haysiyetsizliğiyle erdal kömürcü'yü aratmayan mavinarsist

    ayrıca şu cocuga twilight muamelesi yapmayın bi ödül verin bari yazık.
  15. 37
    hak edenin kazanmasını istediğim bir ödül. bu yüzden çekimser kalmak yerine oy verme kararı aldım.

    feleğin çarkına sokulan çomak

    kendime oy veremiyorsam en çok o hak etti bence afashsgsjs

  16. 36
    Aklımda iki aday vardı ve çok zorlandım karar verirken.
    Birinin tarzını çok seviyorum ve entrylerini de severek okuyorum. Diğeri de bilgi anlamında sözlüğe ciddi katkılar sağlıyor ve girdi sayısı da oldukça fazla.
    Sanırım hiçbir kategoride bu kadar kararsız kalmamıştım.
    Oyumu feleğin çarkına sokulan çomakA veriyorum.

    Diğeri de gönlümün çaylağı ^^
  17. 35
    yarısından çoğunu sözlükte görmediğim yazarlar sürüsüdür,oyum eğer elimi öperse insan sevmiyorumolabilir
  18. 34
    ttech
    • Teşekkürler:)
    • ne demek :)
  19. 33
    @insan sevmiyorum
    ses mes yok.tamamı ile içimden gelmiştir.
  20. 32
    Senin gibi bir üstada çaylak demek ne haddime sadece seni sevdiğimden xd
    feleğin çarkına sokulan çomak
  21. 31
    Zeke.
  22. 30
    Çok başarılı yazarların bulundugu bir kategori olmuş. Yılın çaylağı olmak çok zor bir hadisedir zira o dönem gelip istikrarlı katkı vermek yeni bir yerde oldukca az görülen bir hadisedir. Listede kimsenin dikkatini çekmeyen 2 yazar ver mesela. Biri faun geldiği dönemde her baslikta bulabildigimiz sözlüğü aktif tutabilen bir isimdi ya da zeke hem yazan hem de sözlüğün tüm yönlerini değerlendiren bir yazardı. Bakıldığında aktif olduğu dönemde girdiği her başlığa bir görsel bırakma huyu vardı. Ama istikrar burada önemli benim için artık yoklar dolayısıyla katkılara bu noktada baktığımda adil bir oy kullanımı için kafamdaki isimlerin profillerine girdim ve temmuz'da aramıza katılıp her gün sözlüğe düzenli girdi bırakmış herkesten çok ve oldukça güzel girdiler bırakmayı başarmış olan

    Feleğin çarkına sokulan çomak

    Benim için bu yılın çaylağıdır. Evet çok yazmak bir meziyet değildir bunu onlarca farklı yazarla gördük belki ben de onlardan biriyim(kötü örnek olarak) ama hem çok hem de güzel yazmak bir başarıdır. Bu yüzden benim oyum ona.
  23. 29
    rastık çekemeyen mahmure olarak oyumu kullanıyorum. yılı sadece son birkaç ay üzerinden değerlendiremem 12 aylık periyota bakıyorum. son zamanlarda pek aktif değil ama bence yılın çaylağı bu yazarımız.
  24. 28
    sözlüğümüz ve milletimiz için, kutup sözlük 2017 ödülleri yılın çaylağının öncelikle siz değerli sözlükçü arkadaşlarıma hayırlı olmasını yüce ra'dan temenni ediyorum. gerçekten uzun ve zor bir maraton gerçekleştirdi sözlük yazarlarımız. kutup sözlük alışılmışın dışında bir süreci yaşıyor. erken seçim olmaksızın yapılan bu seçimler, istikrar ve güven işareti veriyor. bu istikrar ve güvenin sözlüğümüz için büyük kazanımları olduğuna inanıyorum.

    gördüğüm kadarıyla da katılımın yüksek olduğu bir seçim yaşıyoruz. değişik yerlerden, sözlüğümüzden aldığım haberlerde de bu var. bu da güçlü bir demokrasi için önemli bir işaret. bu güçlü demokrasi, bu akşam inşallah milletimizin iradesiyle tahakkuk etmesi geleceğe yönelik güvenimizi daha da arttıracaktır. ben yazarlarımıza teşekkür ediyorum. herhangi bir sıkıntı olmadan bu işin atlatılması da inanıyorum ki yine demokrasinin istikrarı bakımından çok önemli olacak
  25. 27
    Benim oyumu almak gerçekten zordur. En son Bi Nurullah ankut bi de ekmek için ekmeleddin'e oy verdim işte. Makarnayla ekmek yiyorum napayım?

    Ben oyumu carl'a veriyorum. Grove street akar.