kayıt
başlık kilitli

kutup sözlük 2017 ödülleri yılın başlığı

  1. 2
    Gözlerin glenbet'i aradığı başlık. Oysaki Ben oyumu hazırlamıştım bile...

    Oyum hiç görücüsü gelmemiş kız başlığına gidiyor. Benim dışımda gelişen kaosları çok seviyorum ve bu başlığı da severek okumuştum.*
  2. 3
    muazzam tartışmalara neden olmuş, yer yer güldürmüş bir başlığı seçmek istiyorum.
    özledik böyle tartışmaları be...
    (bkz: hiç görücüsü gelmemiş kız)
  3. 4
    (bkz: hiç görücüsü gelmemiş kız)

    ağızda tadı kalan bir kapışma var orada. yan yana olsalar saç saça baş başa birbirlerine girecekler adeta.
  4. 5
    vallahi bugüne kadarki klasmanlarda kafamdaki 4-5 adaydan hangisine oy versem diye kararsız kalırken bugün aday verecek birisini bulamadım. daha doğrusu aday verecek bir başlık bulamadım. yazarlarımız alınmasın lütfen. yaratıcı, özgün, esprili bir başlık yok. solda devamlı gördüğümüz tek başlık the sacred'ın başlığı ama o da ödül aldı. bir senede iki ödül olmaz.

    girdiye ara verip tekrar tekrar listeye baktım ama yine karar veremedim. başkalarının hangi başlığa oy vereceğini de inanılmaz merak ediyorum şu an. ayrıca glenbet başlığının olmaması inanılmaz şaşırttı. gerçi olsaydı da glen başka bir ödül aldığından oy vermeyecektim ama listede olmasını bekliyordum.

    edit: bir de başlıkların neye göre belirlendiğini lütfen açıklayın ya. tek tek girip bakıyorum, çoğu hakkında 1 sayfadan fazla girdi girilmemiş. koskoca yılın en fazla ilgi çeken başlığı 1 sayfayı doldurmayan başlıklar mı yani? tekrar söylüyorum, aday gösterilen arkadaşlar alınmasın. mesele onlarla ilgili değil. kullanıcı adlarına dikkat etmedim bile.
  5. 6
    Kutup sözlük 2017'de istatiksel verilere göre en çok ilgi çeken, en çok okunan ve en çok entry girilen başlıklar bu ise oy vermeme hakkımı kullanıyorum.

    Ps: Tobest ibretlik bir paylaşım.
  6. 7
    sözlükte adamakıllı başlık açılmadığının ispatı değerinde bir ödül. sözlüğün seviyesi anket başlıkların ötesine taşınamadığı için, tespitleri görmezden gelip, sadece cinsellik üzerinden sözlük döndüğü için tespit yapanlar o güzel gemilerine binip gittiler kalanlar da anket başlıklarının daha prim yaptığını öğrenip ankete yöneldiler. ne oylama yapılıyor ne de girdi giriliyor ne de başlık açılıyor. sonuç da böyle oluyor. her neyse oyumu sonra veririm.
    • cinsel seks mi? hani nerede?
    • oğlum cinsel seksi kim kaybetmiş. sanal
    • burada sanal seks bile yok ki emq. 2 tane seksli girdi yazsan ahlâk bekçileri kapıda bitiyor.
    • edep ya hu!