kayıt

cilt bakımı

  1. 1
    konu cilt bakımı olunca herkes bişiler yazmış, fakat dışarıya tonla para dökmenize gerek yok, cilt bakımı konusunda kaliteli içerik oluşturan ve rehber niteliğinde internet siteleri var buralardan tavsiye ve bilgi alıp uygulayabilirsiniz. kendim cilt bakımı konusunda oje.gen.tr 'den destek alıyorum. bu konuda arayış içerisinde olanlara tavsiyemdir.
  2. 2
    Artık doğrunun ne olduğunu bilemediğim sorunsal. yüzünü sabun bile kullanmadan sadece suyla yıkayan erkeklerin cildi bebek gibi.. rrkadaşlar biz hatayı nerede yapıyoruz? cilt temizletiyoruz, bakım yaptırıyoruz olmuyor.. makyaj yapmıyoruz yine olmuyor.. dünya para döküyoruz yine olmuyor..
  3. 3
    cilt bakımı olarak elbette bir takım ürünler ister istemez kullanılıyor. ama belki de bir çoğumuz yanlış kullanıyoruz. yüzümüzde sivilce çok sık çıkıyorsa ilaç vs durmadan tırtıklarız. cildimiz yağlıdır vs vs. aslında cilt sorunlarında genelde sebep olan şeyler iç organlar ve yediğimiz besinlerle alakalıdır. ter kokusu bile öyledir. zamanla ter kokusu farklı hale mi geliyor. yediğiniz besinlerden kaynaklanıyordur.

    neyse cilt konusunda çok ufak bilgiler tabi ki bileniniz vardır,

    ŞEKER: Şeker cildinizi yağlandıran stres hormonunun daha fazla salgılanmasına neden oluyor. Bu nedenle, şeker tüketiminizi günde en fazla10 adet ya da10 çay kaşığıyla sınırlamanız gerekiyor.

    yağlı besinler : aslında en çok trans yağlar içeren ve aşırı yağlı yemekler tüketmenin çıkardığı sorunlar. yüzümüzde vücudumuzda oluşan sivilceler.

    ALKOL VE KAFEİN: İkisi de kan damarlarının sıkılaşmasına ve cildin nemsiz kalmasına yol açıyor. Nemsiz ve oksijensiz kalan cilt, donuk mat ve kuru bir hal alıyor.

    SİGARA: Sigaranın sağlığınız üzerindeki olumsuz etkilerini sıralamaya gerek var mı? Tabii ki, yok. Artık herkes kanserden kalp hastalıklarına birçok hastalığın başlıca sorumlusu olan sigaranın sağlığa olan zararlarını biliyor. Sigaranın sağılığınız için olduğu kadar güzelliğiniz için de büyük bir tehdit oluşturduğunu unutmayın. Çünkü donuk cildin, mat saçların ve erken yaşlanmanın sorumlusu sigara.

    örneğin bir arkadaşımın cildi yağlıydı ve sivilcesi çok çıkıyordu. sabah aç karnına maydonuz + limon suyu yap iç dedim. 1 hafta sonra yüzü temiz oldu. bu kür karaciğeri temizler. alkol içenlerin ara sıra yapması iyi olur : )
    • Maydanoz ve limon suyunu deneyeceğim işe yararsa duacınım cry
    • yapacaksan tam tarifini vereyim : )
    • Bu yarım mıydı hahqhshhd tam hali varsa onu rica edeyim o zaman
    • Ben de istiyorum tarifi:)
  4. 4
    bakım yapmayı istemeyen kişilere zorla güzellik salonu tarafından yapılmaktadır.
  5. 5
    Erkekler ile kadınların hormon düzeni bir değil. Normal seviyede olan hormon, Ovulasyon ve menstrüasyon dönemi yükselişe geçtiği için vücutta yağlanma, normalden daha fazla yeme isteği gibi etkiler yaptığından akne gibi cilt problemlerine daha açık oluyoruz. Sebebi çoğunlukla hormonal yani.

    Bol su içip, dengeli beslenip, cilt bakımınızı aksatmayarak üstesinden gelmeye çalışmak dışında yapabileceğiniz pek de bir şey yok.
  6. 6
    çok da üstüne düşülüp bütün parayı kremlere, losyonlara harcanmaması gerekendir. farklı farklı losyon, krem kullananların yüzü ve cildi çok tahriş oluyor...

    hanımefendi bana 1 tane losyon (yüz temizleyici) ve 1 tane de maske tarzı bir şey aldı. ben kullanmam bunu demiştim ilk 2-3 gün. sonra kullandım ve iyi ki de kullanmışım. belirli aralıklarla kullanınca yüzdeki yağlanma hissi gitti, sivilce ve siyah nokta da durdu.

    çok da üstüne düşmemek gerek. üstüne düştükçe cildin içine ediliyor çünkü.
    • Temizleme losyonunun ve maskenim markasını söyler misin
    • yüz temizleme jeli bu ama fiyatı balon. eczane ya da gratis, watsons gibi yerlerde 50-60 lira. yurtdışına çıktığım için maskeyi bırakmıştım, ismini hatırlayamadım, denk gelirsem atarım.
    • İnfluencer mısın trendyol linki veriyo gıdldşshdş. Bioderma hee alerji yapıyo o bende. Siyah noktalar için de banyoda yüz kesesi yap, sonra avene’nin peelingiyle bi temizleyiver misss gibi.
    • DİKKATE ALACAĞIM, TEŞEKKÜRLER....
  7. 7
    evde vucut bakımı gerçekten baya bi zaman alıyor bu işi incelikle ve az zamanda yapmak tecrübe işi. ayrıca doğal olarak yapmakta bir ayrıcalık piyasadaki ürünler iyi olabilir fakat uzun süre sonra sıkıntı üretebiliyor. Doğal ve güzel  evde vucut bakımı için incelemenizi öneririm.

    www.annecik.com/...
  8. 8
    yüz yıkama jeli ve peeling dışında benim için kömürlü kilden ibaret olandır. benim aklımda tutamayacağım kadar çok şey var. kolayı seçtim sık limonu kili çamur yap sür geç.
  9. 9
    Türk kızı avuntusu iken rus kızı yataktan çıktıktan hemen sonra hala güzeldir.

    Cilt bakımı güzellik için yapılır ve hali ile bir sike derman olmaz.
  10. 10
    temiz suyla olması gerekir temiz kremle de olmalı.
  11. 11
    2 çeşit sabun, 5 çeşit yağ(4 çeşidini kür yaptım o şekilde kullanıyorum), saf gül suyu ve rüşur taşı ile gerçekleştirdiğim bakımlar. rüşur taşı öncesinde de peeling için kendi kürlerimi yapıyordum evde. onun daha öncesinde ise cilt bakım kimyasalları ile kafayı bozmuştum.
  12. 12
    Yüzümü yıkamak suretiyle gerçekleştirdiğim iş. Arada da buz koyarım yüzüme.

    Girdiklerinize bakarak motive olacağım.. Belki bugün el kremi sürerim ha.. Olmaz mı, olabilir.
  13. 13
    atomy absolute birçok rakibini geride bırakan mucize bir vucut bakım markası gerçekten. vucudunuz için tüm ihtiyaçları karşılayabilecek birçok ürünü üretmiş durumda. atomy absolute ürünlerini doğrudan multi marketing ile çok uygun fiyattan atomyuye.net... adresinden satın alabilirsiniz.