kayıt

EdvardGrieg

  1. 9
    her solcu gibi kürtlerin hak taleplerinin arkasında durması gereken yazar. kürt veya değil, arkadaşımız doğru yoldadır.
  2. 8
    Bu solculuk adı altında Kürtçülük yapanlardan sanırım. Bunlar laftan anlamazlar, olmayan tarihleriyle övünür; Türkleri kötülerler.
    • Kürt geçen bir entry bul getir oyle konuşalim sayin zirtapoz cevap veremeyince aglayan bir turkcu daha sanki tarihe katkin varda konusuyorsun hayatta bir basarisi olmayan sen baskalarinin basarisi ile ovunen bir eziksin
    • En azından yazmayı biliyorum.* sen cevap vermeye değer şeyler söylemiyorsun, ağlamaya devam et.
    • Yine verecek bir cevabın yok evet yazım yanlışı yapabilirim ama senin gibi yalancı bir insan değilim
      Ayrıca cevap vermeye değer birşeyler söylemiyorsam neden gelip benim yerime yazıyorsun , bak ben sana yazıyor muyum her mala yazıyor olsaydık buradan çıkamam . Az tutarlı ol tutarlı ve her kudurtuğum zaman zırlama bana
  3. 7
    tahminen çocukluğunda büyük travmalar geçirmiş bunun akabinde topluma kendisini kanıtlamak için uç noktalarda yaşamaya çalışırken çakıldığı yerdeki pislikleri üstünden silememiş bomboş kişi.

    kendisi adına üzüldüm. bir tabir vardır. "dam diyor, darı diyor" diye. kendisi bu tabir için adeta biçilmiş bir kaftan. bak güzel kardeşim muharrem ince'nin evinin önündeki kulübenin parasını dert ediniyorsan ben iyilik yapar sana güzel bir kulübe yaptırırım ama karnını nasıl doyurursun bilemem.

    ahh ahh. vallahi yazık ya. kula kulluk etmenin normal karşılandığı bu çağın gereksinimleriyle beni yargılamayın sayın hakim.

    yazık.
    • Lan oğlum senle muhabbeti bitiriyoruz burada laf atıyorsun , tamam bana diş geçiremeyip arkana baka baka def olup gittin , ama bak ben senle uğraşıyormuyum nick6 na girip bu böyle diyor muyum yok entrylerine bile bakmıyorum , çünkü aşşağlık kompleksine sahip bir criminalsin diye alınmazsın
  4. 6
    Diyecek lafi kalmayinca comar diye hakarette bulunan yazarimsi.

    Arslanim bak. Comar bizim orada kopekler icin kullanilir. Aklini basina al, bir soylemeden uc dusun. Beni de gunaha sokma. Hadi yavrum.
  5. 5
    nice yıllara.*
  6. 4
    doğum günü kutlu olsun.
  7. 3
    Sanırım s*lcu. Allah kurtarsın.
  8. 2
    Hoş gelmiş.
  9. 1
    yeni bir 5. nesil yazar. hoş gelmiş.*