kayıt

Kuaför fobisi

  1. 1
    Dün varlığının farkına vardığım, içimi sızlatan fobi. Yıllar boyu süren aramanın ardından en sonunda istediğim kuaförü bulmuştum. ne güzel uyumluyduk seninle mehtap hanım... dün kuaföre gidince bir baktım ki herkes değişmiş beynimden vurulmuşa döndüm meğer bizimkinin işleri çok iyi gidince Maraş'a gitmiş dükkanı da çalışanına devretmiş. Kaşlarımı aldırayım dedim kadın uğraştı uğraştı en son baktım aynaya her şey aynı duruyor. Ben kalın kaş seviyorum diyor bir de. Sor bakalım ben seviyor muyum? İncelteyim derken bozdu kaşların biri yere diğeri göğe bakıyor sayesinde. Saçları da kestirecektim vazgeçtim kaşıma bunu yapan saçlarıma neler yapar Allah bilir. Yine Mersin'deki az sevdiğim kuaföre kaldım adama da atarlanmıştım en son gittiğimde inşallah beni unutmuştur da kötü muamele görmem.
  2. 2
    Bende berber fobisi var. Özellikle yeni bir yere taşındığımda lan hangisine gideyim. Bu çok esnaf duruyor, bu çok apaçi duruyor diyerekten. Kendimi orta yaş bir berberin ellerine bırakıyorum.
  3. 3
    Ucundan al denilen saçı 3 numara yapıp da eve gönderen kuaförden korkmayan var mı ki?
  4. 4
    Bende saçımı kesen kuaförün tekrar kesmemesi gibi bir fobi var.

    Şöyle ki;
    Normalde hep saçımı x kesiyor ise hep o kesmeli. Aynı yerde çalışan bir başkası keseceği zaman çok panik oluyorum. Kesin ne istediğimi anlamayacak, bir tarafını uzun bırakacak, fön çekerken kulağımı yakacak, saçımı yanlış tarafa ayıracak...

    O yüzden hep gerilerek gidiyorum kuaföre. Saçımı kesen hanım yoksa endişe ile soruyorum "siz mi keseceksiniz?" diye.