kayıt

rasim ozan kütahyali'nin kusturmali boşnak saksosu söylemi

  1. 1
    içindeki şerif faysal'ı salma hadisesidir.

    twitter.com/...
  2. 2
    bu nasıl bi pislik, iğrençlik ve şerefsizlik örneği lan ?

    bi de açıklama yapmış "benim de boşnak arkadaşlarım var" diye. azının kantarını silktiğimin yancık ağzılısı.

    sığırın teki de "arkadaş ortamında hepimiz kullanıyoruz üstat takma kafana" diye tivit atmış. sonuna da eklemiş allaha emanet ol diye.

    hımmm...

    demek ki bu arkadaş müslüman ve arkadaş ortamında bol bol bu deyimi kullanıyor. demek ki müslüman arkadaş çevrelerinde bu tip pislikler olağan ve sıradan...
  3. 3
    İşinden etmiştir.darısı hanımının başına.
  4. 4
    sözleriyle çokça tepki çekmiş. açıp videosunu izlemedim ne demiş diye. zirâ adamın ses tonuna dayanamıyorum. adam sabah gazetede köşe yazısı yazıp akşam spor programına çıkıyor. ama bir vasfı var mı? hayır. gazeteye yazdığı yazılar yalakalıktan, spor programındaki hareketleri şaklabanlıktan ibaret. kendisi yılların fetö'cüsü aynı zamanda. ama nedense dokunulmuyor tarafını doğru zamanda değiştirdiği için. bugün en büyüh tepki hidayet türkoğlu'ndan geldi ki onun da gücünü biliyoruz siyasetteki. her an bir şeyler olabilir. önce işinden kovulur, sonra fetö'den içeriye alınır. üzülür müyüm? hayır. gram üzülmem.

    edit: girdiyi yolladıktan saniyeler sonra işinden kovulduğunu öğrendim. bu daha ilk adım. hadi bakalım raşo...
  5. 5
    boşnak- arnavut kesimi karşısına almak sadece bu adamdan çıkacak bir salaklık örneğiydi.

    italyan tarafım olduğu kadar boşnak tarafımda vardır benim ve boşnak-arnavut kini diye bir şeyin varlığını iyi bilirim kendimden. balkan göçmenleri asla affetmeyecek bu küstahlığı. hesabını şiddetle olmasa bile soracaktır.
  6. 6
    Şaşırtmamıştır. Ahmet göthe çakar, toshack, dicki tutmak gibi kelime oyunu yaparak yaptığı seviyesiz esprilere insanların göz yumması hatta gülmesi böyle bir olayın nedeni oldu.

    Sen yıllarca fetö güzellemesi yap, sadece sendikaya üye olduğu için binlerce öğretmen içeri atılırken sana hiçbir şey olmasın. Kendi fetöcü, eşi kürdistan devletinin kurulmasını destekleyen birisi. Ahlak mı? Hak getire. Bu aile ipe bile gitse gram üzülür müyüm? I-ıh.