kayıt

18 kasım 2017 sarıyer hatayspor maçı

  1. 1
    tff 2. lig kırmızı grup 13. hafta mücadelesi. yusuf ziya öniş stadyumunda saat 13.30'da başlayacak olan mücadeleyi uşak bölgesinden b klasman hakemi veli karakaya yönetecek. maç öncesinde hatayspor 28 puanla 2, sarıyer 18 puanla 8. sırada.

    ligde ilk 5 sıra inanılmaz kızıştı. keçiören 29, biz 28, afyon 27, menemen 26, sivas 25 puanda. bu takımlardan puan kaybı yaşayanlar kendisini bir anda aşağıda bulacaklar. iyice kritik haftalara girdik. üst üste kolay rakiplerle oynamıştık ve zorlansak da bu maçları kazandık. 3 maçlık bir galibiyet serisi yakaladık. sarıyer maçı öncekilere göre daha zor geçecek ama umarım galibiyet serisine devam ederiz.
  2. 2
    ilk yarısı golsüz geçilen maç. Lider Keçiörengücü inegöl deplasmanında 2-1 geride. O maç öyle biter ve biz bu maçı kazanırsak lideriz. Hadi inş yareppi amin.
  3. 3
    Hatayspor'un 2-0 kazanarak puanını 31'e çıkardığı ve liderlik koltuğunu devraldığı maç. Ağlamak istiyorum sayın seyirciler. Ağlamak istiyorum. Bu gurur bizlerin, bu gurur hepimizin. Hem plaka geldi hem liderlik.
  4. 4
    (Kalin: #lidereselamdur)

    www.exkutupsozluk.com/...
  5. 5
    yönetim değişikliğiyle havalara giren sarıyerspor'a hatayspor'un koyduğu maçtır. maçtan önce putuk'a yazdım ne oynanır diye. zorlu maç dedi. oynamiyim dedim, hatay yendi. neyse sağlık olsun. haftaya oynarız hatay'a :d
    • Haftaya da bugün keçiören'i liderlikten eden inegöl ile oynuyoruz. Yine zor maç. :D ama şu var ki iç sahada gol yemedik henüz bu sezon.
    • sen oynama arap. :D