kayıt

iqos

  1. 1
    philip morris tarafından üretilen enteresan bir elektronik sigara. tabi konu bildiğiniz elektronik sigaralardan çok farklı. bu arkadaş özel üretilen enteresan bir sigara ile çalışıyor. normal sigara boyutlarının 4 te biri kadar ve kalemtraş çöpü vari tütüne sahip olan bu sigara, pille çalışan bir ağızlığa takılıyor. ağızlığın içindeki metal çubuk, sigaranın içine girip sigarayı yakıyor, çıkan dumanı da normal sigara içer gibi çekiyorsun. Enteresan bir cihaz. Türkiye' de resmi olarak satılmıyor şimdilik. Ama kaçak olarak sadece cihazı 400 liraya satıyorlar. Sigaraların da paketi 25 lira civarında. Toplam set olarak 600 lira civarı işte. verilir mi ? sanmıyorum ama başarılar.
  2. 2
    KIYDIM PARAYA ALDIM.

    EĞER MADDEN SİKİLMEZSEK, YÜRÜRÜM GİBİME GELİYOR BUNLA.
  3. 3
    bir hafta kadar önce aldığım alet. sigarayı likit sigara dahil pek çok kez teknik ile bırakma denemesi yapan birisi olarak en rahat ettiğim metot. Normal sigaraya göre daha az nikotin alıyorsunuz. Hemde kullanışı keyifli bir ürün. Orijinalini temin etmekte fayda var çünkü piyasada çok çakma mal var onlardan uzak durun. Temin ettiğim yerin linkini aşağı bırakıyorum oradan alabilirsiniz.
    iqos34.com/...
  4. 4
    Türkiyedeki fahiş fiyatından dolayı Paraya kıyıp almıyordum ama 3 eylül 2019 sigara zammı nının kesinleşmesinden sonra direkt siparişini vereceğim canavar alet. Geçen kış arkadaşımınkini 2 hafta kadar deneme fırsatım olmuştu on numero beş yıldız icat. Tembel insan işi değil, bakımının temizlenmesinin düzenli yapılması lazım. Hem Sigaraya ihtiyacı azaltıyor (biraz gönlün varsa bıraktırır) hem de bir paket sigaraya 20 tl mi vereceğiz arkadaş?! Her türlü win/win.
  5. 5
    sigarayı yakmadan ısıyla nikotini ayırdığı için diğer sigaralara nazaran çok daha zararsız olduğu söylenen elektronik sigara.
    minik sigarasını filtrelerine kadar parçaladım. deneyecekseniz filtresini parçalarken gözlere dikkat edin. %100 organik olduğu için bir sıkıntı çıkmaz ama yine de cam elyaf benzeri bir materyal olduğu için rahatsız ediyor.