kayıt

je vais bien ne t'en fais pas

  1. 1
    uzun zaman önce izlediğim, az önce soundtrack 'ine denk geldiğimde hatırladığım fransız filmi. bir arkadaşımla izlemiştik. film bittiğinde "bu ne ya? bu kadar basit anlatılacak bir hikaye mi bu?" diye serzenişte bulunmuştum. hihaha. onun ne suçu varmış ki? şimdi filmden kesitler canlandı kafamda, filmin konusu da. idrak etmem gerekiyormuş demek ki. filmin müziği içime içime işliyor şu an. buradan ablama sevgilerimi gönderiyorum. aslında kardeşi ile arasında bir bağ olmayanları etkilemeyecek bir film düşününce. ama yine de izlenesi.

    -- spoiler --

    Loic'in kayıp olduğuna baştan beri inanmamıştım. Hep öldüğünü düşünerek izledim filmi. Yani ölmesi bana sürpriz olmadı. Yalnız şöyle bir mantık yürütmüştüm, bu lili kardeşine çok bağlı Loic de haliyle bunu biliyor, kendini öldürmeyi planlıyor fakat lili'nin acı çekmesini istemiyor. o yüzden o mektupları ölmeden önce, göndermeleri için ailesine veriyor. babası da farklı farklı yerlere gidip oralardan gönderiyor mektupları falan. aslında çok çok farklı bir yöne çekmemişim hikayeyi kafamda. sadece mektupları babası yazıyor ve yolluyor ve loic intihar etmiyor.

    -- spoiler --
  2. 2
    daha dogru bir cevirisinin iyi olacagIm,endiselenme oldugunu dusundugum ama turkceye benim icin uzulme diye cevirilen fransIz filmi. iki kez izledim bir orjinal bir alt yazIlI. melanie laurent ve kad merad'I begeniyorum zaten oyuncu olarak. bunun dIsInda soundtrack'InI cok seviyorum.
    bunun dIsInda biraz sIkIcI geldi bana konu olarak. ama yine de izlenebilir.