kayıt

Durduk yere sinirlenmek

  1. 17
    hormonlar karman çormanken ortaya çıkan hadise. herkesi piçaklama isteği, söylenilen her şeyi yanlış algılama durumu.. biz de böyle olmayı tercih etmezdik inanın.
  2. 16
    Bu bana pms zımbırtısında aşırı olmaya başladı. Tavana bile birden sinirlenip tekme atasım geliyor. "Neye sinirlendim lan ben şimdi?" diye düşünürken sinirim katmerleniyor. Çok tuhaf geliyorum kendime de ama elimden de bir şey gelmiyor xd
  3. 15
    Uyku gibi aniden bastırandır. Sebebini bilmediğin için daha çok sinirlenirsin. Hoff allahım sabır ver.
  4. 14
    Tiroid değerlerinize baktirmanizi tavsiye ederim. Ya da bir sahil kasabasina taşının.
  5. 13
    Bir ara böyleydim her şeye sinirlenip bağırıp çağırıyordum sonra öğrendim ki bazı kan değerlerimde düşüklük varmış bu da sinirlilik yapıyormuş.
  6. 12
    durduk yere mutsuz olmak gibi. hic hic iyi bir his degil. ama basima geliyor.
  7. 11
    Iletişim kurulamayan kişinin karşısındakini sinirlendirmesine ek olarak kendisinin sebep olmadığını sandığı olay.
  8. 10
    Normalde sakın olmama rağmen Bir ara kullandığım ilaçların duygu durumuma etki etmesi yüzünden sürekli ani çıkışlar yapıyordum. sokak ortasında kendimi tutamayıp millete sataşınca akşamına "lan bana noluyo böyle mahalle delisi gibi" deyip ilaçları bırakmıştım. Öfkeyi kontrol edememek çok fena bir şey. Neyseki Artık pamuk gibiyim..
  9. 9
    Şeker hastası olduğum için sürekli yaptığım bir şeydir. En ufak şeye sinirlenebilirim
  10. 8
    Durduk yere pek mümkün değildir aslına bakarsanız. Bir şey var ister şahıs ister geçmişte bir anın sebep olduğu. Yani durdum yerde niye sinirlensin ki insan. Sinirlendiriyorlar. Öyle böyle değil hem de. Gerizekalı ya iki gündür yaptığı iş mesela gelmiş bugün bikbik de bikbik. Sataşmaya yer arıyorlar resmen. Bir de her durum ve olayda kendini haklı görmesi Yok mu. Delireceğim mesela. Bak aklıma geldi sinirlendim durduk yere.
  11. 7
    Kan kokusu almış vampir gibi milleti dişleyesim geliyor durup dururken. Ayrıca erkeklerin maddi buhranlarda olduğu sıralar kadınların regl öncesi ve sonrası süreçleri bu durduk yere(!) sinirlenmeleri arttırabilir.
  12. 6
    durduk yere değil de, yanlış hedefe giden sinirden muzdaribim. bir şeye çok sinir olmuşumdur ama içimde kalmıştır, o ara bir başkası pek hoşlanmadığım bir şey yapar. o an içimde birikmiş sinir ona patlar. öfkem ona değildir normalde işte, sadece enerji akmak için görece daha rahat bir yol bulmuştur. her seferinde bir daha yapmayacağım deyip de yaptığım bir şey bu, allah hidayet etsin bize ne diyelim.
  13. 5
    tam zamanı olduğu halde içimdekileri söylemeyip karşımdaki kırılmasın diye sustuğum zamanları düşününce sinirleniyorum genelde.

    Bileklerimi dikine Dikine kesesim geliyor hatta.
    Yoo sakin falan değilim.
  14. 4
    okuduğum okul ve bölüm aklıma geldikçe gerçekleşen durum.

    yaz tatili zamanları en gamsız anlarda bile aklıma gelince uzun küfür ettirebiliyor.
  15. 3
    hayatın hep benzer sorunları ve sıkıntıları sürekli yaşatması ile bu konularda tahammül eşiğimizin ilk başlarda yükselip sonra tamamen ortadan kalkması durumu.

    önce: mücadele et, direnç göster, dövüş.
    sonra: görme, görmezden gel, alttan al
    daha sonra: kendi hücrelerini döv yani sadece sinirlen.
  16. 2
    Bazen insana durduk yere gelen asabiyet. Birşeyleri kırıp dökme isteği.
  17. 1
    İnsanı çileden çıkaran bir durum. Bir süre sonra neye sinirlendiğini unutunca daha çok sinirleniyor insan.

    Ayrıca şurada tam olarak özetlenmiştir:
    i.hizliresim.com/...