kayıt

galatasaray'ın monşer kulüp olması

  1. 3
    metin oktay dahil hiçbir galatasaraylı tarafından inkar edilmeyen gerçek.
    • ben de mi dahil hocam
    • evet
    • monşer bir kulübüz anadolu tarhanasıyla değil fransız şarabıyla yoğrulmuş hamurumuz
  2. 2
    bilindiği üzere sovyetleri işgal ederken ''bugün ne giysem'' programına jüri olarak katılacağı için böyle bir kombin tercih etmiştir, ardında herhangi bir art niyet yoktur.

    pardon da siz nerden biliyorsunuz gizli bilgileri gizliyse sende ne işi var ??

    neyse devam ediyorum. napolyon kendini iyi hissediyordu salona girdi ve üstünü çıkardı savaştan geliyordu ne de olsa. yorgundu biraz, neyin nasıl olacağını kestirememişti ayaklarını kanepeye uzattı. hani derler ya öleceğini anlayan kişi toprak kokusu alırdı diye o da öyle bir hesap. bedenine bir stroke almıştı ve oraya aslanlar gibi yığılmıştı. fransadan getirttiği halının üzerinde ise son sözlerini söylemişti. bunlar da gizli bilgi arkadaşlar biraz araştıran kişi bilir.
  3. 1
    dış odaklar tarafından beslenip büyütülmüş bir kulüp olması realitesidir. gs kulübü fransızların osmanlı topraklarında casusluk yapmak için kurduğu ve desteklediği bir kulüptür.

    birazcık tarih okuyan herkes bilir ki napolyon bonaparte de galatasaraylıdır, sovyetleri işgal ederken kırmızı pantolon ve sarı üniforma giymiştir. hatta fransız arşivlerinde saklanan gizli bilgilere göre son sözleri "iyi ki galatasaray'lıyım" olmuştur.