kayıt

beşiktaşlıların galatasaray fenerbahçe derbisini kıskanması

  1. 1
    beni benden alan olay. sabahtan beri twitter, sözlükler vb. platformlarda derbi ile ilgili paylaşımlara bakıyorum. neredeyse tüm paylaşımların altında fenerbahçeli ve galatasaraylılardan çok tinerciler var. paylaşımda bir dostluk mesajı varsa altına "sizi kardeş yaptık len emq. sarı gelinler len emq.", paylaşım rekabet temalıysa "yiyin birbirinizi len emq. çekirdeğimle izliyorum len emq." yorumları var. oğlum bu ülkenin en büyük maçı her zaman fenerbahçe ve galatasaray arasında oynanacak. her zaman üçüncü büyük olarak kalacaksınız. kasmayın işte ya. kabullenin biraz. 2 şampiyonluk gördünüz, 3 şampiyonlar ligi maçı kazandınız diye başımıza barça kesildiniz. bir yere kadar güldük eğlendik de yeter aq. daha geçen sene şl'de iddiasız takımdan 6 yemişsiniz. şampiyonlar ligi tarihinin en farklı yenilgisini alan takımsınız. bırakın yüksekten uçmayı. "kartallar yüksekten uçar len emq."
  2. 2
    (bkz: tabi lan manyak mısın )
    Çatır çatır çatlıyoruz kıskançlıktan amk.
    Edit : şu girdiye 4 ılık oy verilmesini renkli kardeşlerimizin üzüntüsüne veriyor kendilerine kızmıyorum. Iyi ki varsınız len :))))
  3. 3
    ULAN SİPASTİK DERBİSİNİN NEYİNİ KISKANICAZ AQ.
    HALİNİZE AĞLAYIN BİZE SATAŞACAĞINIZA.
  4. 4
    gayet normal bir durumdur. çünkü dünya derbileri arasında ilk 3te olan bir derbidir. ağlayabilirler, sızlanabilirler, bok atabilirler bunlar gayet normal. türkiyede fb-gs maçı var dediklerinde 2 hafta önceden başlar heyecan ve maç saati zaman durur. ama başka maçlar mesela bjk-fener bjk-gs maçı olduğunda hiç böyle heyecan oluyo mu yok!! :) FB-GS derbidir! diğerleri derby..
    • İlk iki hangileri?
  5. 5
    Bariz bir şekilde ortada olandır.
    Fenerbahçe-beşiktaş maçı oynandığı zaman maçı öylesine izler, bir iki yorum yapar bırakırım. Ama derbi başlığına girip "el sipastiko hehehe" gibi ergen fanatikliği yapmak içimden gelmeyi bırak, aklıma bile gelmez.
    Ama işte bizim derbilerden sonra başlıklarda girilen girdilerin yarısı beşiktaşlı arkadaşların dalga geçtiğini sandığı girdileri oluyor. Komik desen değil, yorum desen değil. Maruz kalıp geçiyoruz.
    Allah kimseye kaldıramayacağı başarıyı vermesin.
  6. 6
    tamamen uydurma bir olaydır. madem var öyle bir kıskanma; çıkartır ispatlı capsli şekilde koyarsın ortaya. var mı böyle bir kanıt ? tabii ki yok. hadi futbol konusundaki zevksizliği geçtim, bu gs&fb taraftarı argümanlarını da kanıtlayamıyor. öyle ispatsız kanıtsız atıp tutmak kolay tabii. ben de şizofreni ilacımı almadığım vakitlerde yanımda merhum kaynatamı görüyorum ve bu durum bizi son derece rahatsız ediyor. diğerlerini yani.
    • Helal sana toprağım;)
    • müddei iddiasını ispatla mükelleftir :D
    • benim de aklıma gökçek geldi direkt ajasjd.
  7. 7
    Kıskanırım seni ben
    kıskanırım hasedimden
    Bu nasıl derbi allahım
    öleceğim gülmekten:)))
  8. 8
    bu şey değil mi ya: "amerigalılar almanlar bizi kıskaneeyollar, adamlar yol yabdı yol"
  9. 9
    El spastico leyn
  10. 10
    (bkz: kardeş yaptık len mq)
  11. 11
    (bkz: asla galatasaray veya fenerbahçe kadar iyi bir takım olamayacak olmak.)
  12. 12
    yalandır. zira fener gs maçları aşırı sıkıcı oynanıyor son yıllarda. gs trabzon maçında bile daha fazla zevk alıyorum.