kayıt

trabzonspor'un sürekli başarısız olmasınin sebepleri

  1. 3
    Hala artık haklarının olmadığını kendileri de bildikleri bir kupanın peşinden koşmaları. Sırf bu yüzden asla ileri gidemeyecekler. Sırf bu yüzden insanların gözünde saygınlıkları kalmadı. Sırf bu yüzden ileriyi düşünemiyorlar.

    3 temmuz’un fetö’nün oyunu olduğunu kendileri de biliyor ancak halka açıklamaktan korktukları için başkanları muharrem usta çıkıp “evet, fetö fenerbahçe’yi ele geçirmek istedi ama bu 3 temmuz değildi.” Diyor. 3 temmuz değilse ne başkan? Denizli mi? Fenerbahçe’yle çekiştiği için galatasaray’ın yattığı galatasaray-beşiktaş maçı mı? Ne başkan ne?
  2. 2
    2011'de milyonlarca fenerbahçe taraftarını üzen, gecelerinin uykusuz geçmesine sebep olan kim varsa daha sonra acı çekti. o davanın savcısı zekeriya öz kaçak. o davayla ilgili en çok konuşan gazeteci mehmet baransu hapiste. o günlerde fenerbahçe'Ye karşı en fazla aleyhte haber yapan gazete olan zaman gazetesi kapatıldı. ve o gazetenin temsil ettiği cemaatin daha sonraki yıllarda geldiği durumu zaten biliyoruz. çok da derine inmeyelim. o dönemin tff başkanı m. ali aydınlar, dönemin gs başkanı ünal aysal unutuldu bile. o süreçte tüm türkiye'nin üzerine geldiği takım daha sonra kendisini en fazla yıpratmaya çalışan ve onun yerine şl'ye giden trabzonspor'un şehrinde kurşunlaındı. peki ne oldu? trabzonspor o şike davası açıldığından beri fenerbahçe'yi bir kez yenemedi. o günden sonra tek bir başarı yakalayamadı. tarihi farklar yedi. bir türlü belini doğrultamadı. alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste demişler. işte size canlı örneği. gram acıyorsam, gram üzülüyorsam namerdim. beni üzenlerin üzülmesine üzülmeyeceğim. beter olun orospu çocukları.
  3. 1
    derin derin olmasa da düşündüren sebeplerdir.

    amk stat desen yeni, oyuncu desen gırla sirkülasyon oluyor. ersun yanal gibi bir adam geldi kaç kere. yönetim desen para akıyor belli. adamlar ölye hacıosmanoğlu gibi itici de değil. e sponsor desen var.

    ne istiyorsunuz lan lazkopatlar? xd.