kayıt

sözlüğe kaydolacak 35 kişilik yazar grubu

  1. 1
    bir hafta içerisinde gelecek 35 kişilik ekşi sözlük yazar grubudur. kendilerinden rica ettim, makul bir ücret karşılığında 35 yazar sözlüğümüze gelecek her biri haftada bir tane olmak üzre entry girecekler sözlüğümüze. hali ile nasıl entry girilir, nasıl iyi yazılar yazabiliriz feyz alacağız abi ve ablalarımızdan. herkese teşekkür ederim.

    saygılarımla...
  2. 2
    Kafileler halinde gelecek olan turistlerimizi ellemek, dolandırmak, kandırmak yasaktır.
  3. 3
    konaklama için bana gelsinler. uygun fiyata yatak veririz.
  4. 4
    20-24 yaş arasında ve dişi olanları nickaltımda ağırlamak isterim. Kalanları otele yerleşsin.
  5. 5
    (bkz:#1246416)
  6. 6
    (bkz: bsg dedirten başlıklar)
  7. 7
    parayla yazar transferi mi yapılıyor? biz bedavaya geldik kendimiz. :)
    • sözlüğün böyle bir reforma ihtyacı var...
  8. 8
    (bkz: Neden 35 anlatsana biraz)
  9. 9
    (bkz: esnaf mode on)
  10. 10
    35 kere Pika Pika
    • milyon kere Ayten.
  11. 11
    Haftada bir entrye para mı alacaklar? Neymiş ekşi sözlük yazarıymış. oradakiler leş gibi valla kim ne derse desin. okuyunca aman aman çok iyi demiyorum artık. Bizden farklı ne yazacaklar acaba? Zira orada da goy goydan öteye gitmiyor artık yazılanlar Ya da ben ekşi diye başka bir yer okuyorum galiba para verdiklerine göre...
    • gelenler ekşisözlük e yıllarını vermiş elit bir kadro olacak bizzat ben seçtim gelecek yazarları
  12. 12
    ekşi sözlük kapandı mı ya? oradan bakamıyor muyuz abilerimiz ablalarımız nasıl entry giriyorlar? entry nasıl girilir? bir de ücret alacaklarmış. asdfghjklş.
    • ustacım bizzat ben seçtim görüştüm üstatlarla... sözlüğün böyle bir reforma ihtiyacı vardı...
  13. 13
    Şaşkınım ,ilk defa böyle bir şey görüyorum. Kesinlikle kendimi kaliteli bir yazar olarak görmemekle birlikte,sözlüğün böyle bir şeye ihtiyacı olduğunu da düşünmüyorum. Herkes kendi yağında kavrulur ,burası da böyle bir yer. Ekşi sözlükten transfer neden ??
    Tamam gelsinler buyursunlar lakin haftada 1 entry de hani biraz şey değil mi, keşke 10-20 tane yazsalar da geldiklerine değse.
    Neyse , hoş gelsinler
    • bir seferliğine değil bir haftalığına değil, her hafta herkes birer entry girecek. sanat, kültür, tarih, edebiat, sinema gibi çeşitli konularda. biz yazarlar da onlara bakarak feyz alacağız. sözlüğün kalitesi maalesef yerlerde malum.
  14. 14
    akademik girdi için para alıcaklarsa kitap falan kurcalad haftada 35 tane akademik girdi girerim kaynakça belirtirim hiç gerek yok böyle reformlara ayk mesaj kutuma gelsin konuşup anlaşalım
    • mesele para değil, artık tabiri caiz ise bu işin kaşarlanmışları yazacak. hakiki bilgili insanlar yazacak sırf yazmak için ansiklopedi vikipedi karıştırmak istediğimiz şey değil. o vizyonu görmemiz lazım adamlardaki mesele burada...
    • bize vizyonsuz dedi. vurun kahpeye!