kayıt

3 ekim 2017 melih gökçek'in istifasi

  1. 1
    ankara halkının günlerce kutlayacağı istifa hadisesi.

    x
  2. 2
    3 ekim ankara halkının kurtuluş günü olarak çeşitli kimseler tarafından ilan edileceğine delalettir. sözümüz meclisten dışarı olmakla beraber önümüzdeki yerel seçimlerde buna binayen kutlamalar resmileşecektir.
  3. 3
    tüm yurtta sevinçle kutlanacaktır. hayatında ankara'ya ayak basmamış bir insan olmama rağmen melih gökçek'ten ziyadesiyle rahatsız bir insanım. kendisinin, yaşadığım ülkenin başkentinin belediye başkanı olmasını kabullenemiyorum. o yüzden bu iddia gerçeğe dönüşürse çok sevineceğim.
  4. 4
    gerçekleşirse ''hambalele yambaleyo voooohh leyya, hambalele yambaleyo wooo oof off yarabbim'' diyerek kutlayacağım olay. havaifişek show, sabahlar olmasın tabak kırmalı sirtaki, meydanlarda oppa gangnam style oynamalı bir takım etkinlikler....
  5. 5
    twitter.com/...
  6. 6
    (bkz: bunu duyan gökçek durur mu, yapıştırır cevabı)

    (bkz: erdoğan vs. gökçek)
  7. 7
    lan acaba?!

    dedikodular uzun reisin melih ve bir kac kripto akp'lileri, fetocu olabileceği gerçeği ile partiden uzaklastirmak istedigi yönünde. insan bi düşünüyor. lan yoksa?!
  8. 8
    (bkz: 3 ekim 2017 melih gökçek'in istifası)

    gerçekleştiğinde 3 gün 3 gece kutlama yapacağımdır.

  9. 9
    henüz gerçekleşmemiştir.

    hadi 2000 bin twit daha atarsak gerçekleşecekmiş.
  10. 10
    Halkımızı sandıklara ay pardon, Twitter'a sahip çıkmaya çağırıyorum.
    Bir gün daha direnirsek Melih düşüyormuş. Kesin bilgi, yayalım.

    Bu arada, i. Melih efendi'nin gitmesi için Anadolu tekrar beylikler dönemine girmeli, ondan sonra ise Ankara yine tekrardan fethedilmelidir.
    Hayırlısı olsun.
  11. 11
    Allam olabilir mi öyle bir şey olsun lütfen^^
  12. 12
    henüz gerçekleşmeyendir.

    ancak cumhurbaşkanı açıklamasında ankara, bursa ve balıkesir büyükşehir belediye başkanlarına istifa verme talebinde bulunduklarını (gfasfsajgdfgh) ve görevden ayrılmamaları halinde sonucunun ağır olacağını söylemiş. Kaynak
  13. 13
    Sevilse de sevilmese de seçilmiş , koltuğa oturtulmuş bir belediye başkanının baskı yoluyla parti politikası uğruna harcandığı hadisedir. Partili demokrasi mi , partili monarşi mi?