kayıt

öztürk yılmaz

  1. 1
    chp ardahan milletvekili ve chp genel başkan yardımcısıdır.

    musul başkonsolosluğu yaptığı dönemde ışid tarafından esir alınmış, sonra da kurtarılmıştır.
  2. 2
    dumanaltı bir ankara sabahına uyanınca göt yakma skillini nihayet enable ettiğini anladığım türk hariciyeci. ozturk yilmaz crits eşeklovers army.
  3. 3
    24 Haziran 2018 erken seçimi için cumhurbaşkanı aday adaylığını açıklayan milletvekili. Kılıçdaroğlu'nun aday olmaması halinde adaylığını açıklayacakmış.
  4. 4
    sosyal medyada aktrollerin yeni ve yılan sinsiliğinde bir hali türedi. bu troller kendilerine chp'li süsü vermekteler. ülkemizde yapılan darbeleri ve darbe girişimlerini övmekteler. erdoğan'a en ağza alınmayacak hakaretleri ederek insanları kışkırtmaya çalışmaktalar. 1940'larda yapılan yanlış siyasetleri öve öve fetişleştirerek, günümüz chp'si de böyledir türünden kirli bir algı oluşturmak peşindeler.
    daha bir çok örnek sayabiliriz bu trolleri tanımak için.

    öztürk beyin bu ezan gündemi de, yeni nesil aktrol taktiklerini getiriyor akıllara.
  5. 5
    ardahan ermenisidir.
  6. 6
    disipline sevk edilmesi üzerine kılıçdaroğlu'na ateş püskürmüştür. ayrıca istifa etmeyeceğini açıkladı.
  7. 7
    Disipline sevk edilmesinden sonra, kesin ihraç talebiyle ikinci kez disiplin kuruluna sevk edilen chpli milletvekili.

    Nihal'i harcayacaklar matmazel
  8. 8
    kılıçdaroğlu ile yaşadığı gerginliğin medyaya yansıyan kısmı bile kendisi hakkında bir fikir verebilir, zira akp'ye bağlı medya bu gerginlikte kılıçdaroğlu'nun tarafını alenen tutuyor.

    sanıyorum ki kendisi çok az kişinin varlığından haberdar olduğu ve sadece gerçek erkeklerin üye olabildiği "make tc great again" ekibinden. seviliyorsun reis.
  9. 9
    bir diplomattan çok emekli uzman çavuşa benzettiğim niteleiksiz siyasetçi. akp'ye bilinçli bir şekilde hizmet ettiğine inanmak istemiyorum. halktan kopuk güya muhalif çıkışlarıyla ne yapmak istediği de bilirsizdir.
    şu bir gerçek ki, şu an chp'yi yöneten takım da bundan daha evla insanlar değillerdir. zaten şu an, iyi partiden hdp'ye kadar muhalefetin en büyük sorunu kalite ve yaratıcılık üretememesidir. korkarım bu gittikçe bütün ülkenin ve insanlığın sorunu haline gelmekte.