kayıt

Tinerci orospu çocukları

  1. 1
    başlığı görünce biri beşiktaşlılara diss atmış sandım.
  2. 2
    bir daha ağla, kudur gibi provokatif tepkiler verebilecekler mi diye merak ettiğim insan topluluğu.
  3. 3
    bu daha birşey değil. Hele şu suriyeli sahipsiz çocuklar büyüsün. Sonra bir daha konuşalım.
  4. 4
    anneleri hayat kadınlığı mesleğini seçmiş ya da seçmek zorunda kalmış, tiner çeken ya da tiner satan kimseler.
  5. 5
    Kendilerine sövdüm diye eksi yediğim orospu çocukları. Tinercilerden rahatsız olduğum için beni eksileyenlerin bir gece kuytu bir köşede tinercilerle karşılaşmasını diliyorum. Durun bir dakika. Yoksa siz tinerci falansınız da üzerinize mi alındınız?
    • açıkçası ben de çaktım eksiyi çünkü eksi atınca "ateşini yolla bana" yazısı çıkıyor ya, Beşiktaşlıların tribünde söylediği aklıma geliyor ve o yazıyı okumayı seviyorum. allah'ına kadar tinerciyim, küfürlerini kendine sakla.
    • eksi butonunu kullanmıyor musun?
  6. 6
    on yıl boyunca aralarında oturduğum beni de baya korkutan insanlardır lakin orospu çocukları mı ya da orospu çocuğu bir küfür müdür bunlar ayrı konular ben başlık sadece tinerci gibi düşünerek yazıyorum

    evet gece bıçak çekebilirler paranızı alabilirlerki benim aldılar taciz veya tecavüz edebilirler ki ortaokulda kıyısından döndüm ama bir de onların hayatlarını öğrenmek lazım. yanlış bilmiyorsam eğer tiner belli bi noktadan sonra beyne zarar vermeye başlıyo ki sonrasında ise ölüm geliyo yani karşımızda sağlıklı bireyler yok hal böyle olunca insan acımadan da edemiyor.

    evet tinerci bir sorun. ama unutmamamız gereken en temel noktaysa bu insanları döverek söverek yok edemeyiz. başka bi yol bulup bi şekilde topluma geri kazandırmalıyız.