kayıt

27 eylül 2017 mersin idmanyurdu hatayspor maçı

  1. 1
    tff 2. lig kırmızı grup 5. hafta karşılaşması. ilk 4 hafta sonunda hatayspor 9 puanla 3. sırada yer alırken mersin idmanyurdu puan alamadı. üstelik federasyondan aldığı ceza nedeniyle puanı -3'e düşmüş durumda. hatayspor hepimizin bildiği gibi ligin favorilerinden biri. ilk 4 haftada 8 gol atıp 5 gol yerken 9 puan topladı. mersin idmanyurdu ise son derece kötü durumda. ilk 4 haftada 24 gol yiyip 1 gol atabildiler. çok fark yiyorlar. keçiörengücü bugün 8-0 mağlup etti. hatayspor rotasyona gidecektir maçın hafta içinde olması sebebiyle. ben 2-3 gollü bir galibiyet bekliyorum hatayspor'dan. her fırsatta rotasyona gitme geleneği var bu takımda nedense. 3 gün önceki kupa maçında da gördük bunu. 3. lig takımını son dakika golüyle elediler. umarım rotasyon yapayım derken puan kaybedip kendi kafasına sıkmaz hatayspor.

    maçın başlama saati 19.00.
  2. 2
    gidip gitmeme konusunda çok kararsız kaldığım maç. fikirlerinizi bekliyorum.

    şimdi şöyle ki daha önce hiç deplasmana gitmedim hatayspor ile. kulüp her maça otobüs kaldırıyor ama öyle kalkıp gitmeyi ciddi bir şekilde düşünmedim daha önce. bu kez neden ciddi düşünüyorsun derseniz, haftaya kpss'ye çalışmaya başlayacağım ve bu maç son kez kafamı dağıtmak için güzel bir fırsat olabilir. merak ettiğim bir şehir olmasına rağmen mersin'i hiç görmedim daha önce. bedava gidip gelme fırsatı yakalamışken kaçırmasam mı acaba diyorum. 2 senedir bir kez adana'ya gitmem haricinde hiç şehir dışına çıkamadım. nasıl bunalmış olduğumu bilenler biliyor. bir günlük mersin macerası iyi gelir belki. öte yandan, mersin gelenden geçenden 7-8 gol yediği için bizimkiler yedek kadroyla çıkacak muhtemelen. bu da maçın zevkini kaçıracak. rakip batık durumda zaten. yani gidersem sadece mersin'i görmeye gitmiş olacağım. ne diyorsunuz? gitmeye daha yakınım sanki.
    • Gitmelisin diyorum. Sahilde yürür mersin havasını solursun. Kısa da olsa mekan değişikliği iyi gelebilir. Maç falan demiyorum zaten bahane.
    • daha önce gitmediğim için bilmiyorum ama toplulukla hareket etmek gerekir muhtemelen. serbest zaman olursa dolaşır, keşfederim mersin'i. :D
    • Maç ortamları nasıl olur bilemediğim için bilemiyorum. Yorumum bitti.
    • ok tşk.
  3. 3
    (bkz: hatay'ın maçı var)

    hatayspor taraftarı 2 otobüsle (65-70 kişi) mersin yolunda. An itibarıyla iskenderun'dan geçiyoruz. Otobüsler geç kaldı biraz.

    Edit: 5 otobüsmüş lan. 3 tanesi başka yerden kalkmış.
  4. 4
    ilk yarısı 2-0 hatayspor üstünlüğüyle sona eren mücadele.
  5. 5
    Hatayspor'un 3-0 üstünlüğüyle sona eren maç. Mersin idmanyurdu, profesyonel liglerin en kötü takımı olabilir. Bu gidişle puan alamadan tamamlarlar bu sezonu. Bizimkiler şımarmasa biz de 7-8 atardık çok rahat.

    Neyse önümde 3,5 saatlik yolculuk var. Haydi eyv.
  6. 6
    kuponumu getiren maç oldu.

    Hatay'a kırgınım sevgilimle bizi ayırmıştı ama gönlümü aldın güze şehir.

    Teşekkürler putuk