kayıt

7yüz

  1. 1
    blutv'nin yeni dizisi. ilk bölümü az önce izledim baya ilginç ve cem davran'ın oyunculuğu harikaydı.sanırım her bölümde farklı bir hikaye farklı bir yüzleşme izleyenlerle buluşacak.
  2. 2
    4yüz diye ergen bir müzik grubu vardı. çoğalmış mı bunlar noolmuş amk?
  3. 3
    blu tv orjinal yapımı. masumdan sonra yeniden ivme kazandı bu diziyle. dizi ilerleyen bölümlerle ne yönde gelişir ne kadar izleyiciyi tatmin eder bilemiyorum fakat ilk bölümle özellikle cem davranın oyunculuğu olsun hikaye ilerledikçe artan dozu olsun sıkmadan seyrettirdi diyelim. her bölümü bir karakterin hikayesine tanık olacağız bakalım ilki gibi diğerleri de ilginç gelecek mi? takipteyim.
  4. 4
    ilk bölümdeki muhteşemliğe diğer bölümlerde ulaşamasalar da gayet başarılı bir yapımdı. hele ki ilk bölümü izledikten sonra ikinci bölüm, tam bir fiyaskoydu bana göre. ama her bölüm, muhteşem oyuncular ve muhteşem ötesi oyunculuklarla standartların baya üzerinde.
  5. 5
    genco erkal'ı görmemle tam şu anda başlayacağım dizidir.
    masum'u da yeni bitirdim umarım masum gibi bir diziden sonra hayal kırıklığı olmaz.
    bitirince umarım editlerim.
    • fena değil kendini izletiyor ama klasik bence, öyle çok ahım şahım değil, kısa hikaye tadında her bölümü
  6. 6
    blutv üyeliğimin sonlarına gelirken kuzenimin önerisiyle bugün başladığım dizi. ilk iki bölümü izleyip tam ballandıra ballandıra anlatmaya gelecekken 'dur üçü de izleyeyim öyle yazarım' diyerek üçüncü bölümü de izledim. sonuç fiyasko. diziye black mirror çakması demek özgünlüğüne haksızlık olsa da kesinlikle black mirror rüzgarları var. bu iyi bir şey. özellikle ilk defa denenen bir episodik türk dizisi deneyimine göre.

    -- spoiler için tıkla --


    ilk bölümde cast gerçekten çok iyi. özellikle cem davran'dan beklenilmeyecek derecede yüksek kalitede bir oyunculuk var. kurguda bazı durumların tahmini kolay yapılabilse de kesinlikle çok başarılı bir ters köşe yapabiliyor. genel olarak sade ama çok çarpıcı bir bölüm olmuş. merve dizdar ve sinan tuzcu'nun oyunculukları da başarılı.

    ikinci bölümde genel anlamda kurguda eksik noktalar olsa da kurtarılabilir düzeyde. ama melisa sözen'in oyunculuğu gerçekten muazzam. normalde de oyunculuğunu çok sevdiğim birisi. burada da döktürmüş. özellikle kulüp çıkışında rıdvan karakteriyle yaptığı tartışmadaki oyunculuğu ustaca. çok doğal olmuş. engin hepileri'nin oyunculuğu da gayet başarılı.

    ama üzülerek söylüyorum ki üçüncü bölüm benim için tam bir fiyasko. anlatmaya çalıştığı bir fikir var ama bana 'ee yani' tepkisi verdirdi. ne oyunculuklar oyunculuk*, ne kurgu başarılı. klişeler üzerinden vasat altı bir performans olmuş bana göre.


    -- spoiler --

  7. 7
    7 farklı hikayeyi anlatan blu tv dizisi. sadece 1.bölüm çok farklı ve olağan dışı geldi güzeldi. geri kalanları ilgimi çekmedi hikayeler absürt. ama 4.bölümdeki sevişme sahnesi harikaydı
  8. 8
    blutv bünyesinde yapılmış en kaliteli işlerden biri olan yapım.
    cem davran'lı bölümü ile insanın kendini sorgulamasına sebebiyet veriyor...