kayıt

25 eylül 2017 kuzey ırak referandumu

  1. 1
    önümüzdeki haftalarda bölgemizin en önemli gündem konusu olacak olan hadise.
  2. 2
    türkiye için ulusal güvenlik meselesidir. olay en başında ırak anayasasına aykırıdır. bu da türkiye ve diğer komşularına bazı seçimlik haklar tanımaktadır. aynı şey iran için de geçerlidir. o yüzden iki taraf da açık açık askeri müdahaleyi dillendiriyor.

    binin tepelerine.
  3. 3
    koskoca tece'nin sessiz kalmak adına teog'u kaldırdığı siyasi bir olay.

    seksen milyonluk ülke ölü taklidi yapmak için sikindirik bir sınavı konuşuyor. ey gözünü sevdiğimin hypernormalization'ı... sen nelere kadirmişsin be...
  4. 4
    bi yandan, devlet olsalar da ebelerinin örekesini görsünler diyorum, bir yandan bu ibneler er geç bize de bela olur diye düşünüyorum.

    türkiye cumhuriyeti vatandaşı akıllı bir kürt asıllı kişi, bunun "evet" ile sonuçlanmasını istemez.
  5. 5
    bugün yapılacak olandır. herkes referandumun sonucundan çok sonrasında yaşanacakları merak ediyor. gereken yapılır umarım.
  6. 6
    aqumun sincap goran'ının da son dakikada "evet" dediği referandumdur.

    kürtleri hırsızlık ve yolsuzluktan çürüyen barzani hanedanından geçen yıl çıkardığı ayaklanmayla kurtarabileceğini düşündüğüm yegane toplumsal hareket de ne yani, siz bağımsızlık istemiyor musunuz, vatan haini misiniz gibi sorulara cevap vermekten korktuğu için bu şeytani saltanata teslim oldu. ha sincap goran, ha aman pkklı derler diye akp rejiminin kadrolu ibrikçisi malum t harfli ırk. topunuzun allah belasını versin.
  7. 7
    sadece israil tarafından tanınan referandum. sevinmeye devam edin hevaller.
  8. 8
    "Kız kaçırma olayı olur" sonrasında aileler madem kız kaçırılmış barışalım der. Barzani de böyle düşünüyor. Ama böyle olmayacak. *
  9. 9
    emperyalist sömürgeciliğin beş paralık uşağı yönetimimizin orjinal adıyla açmamıza izin vermemesi nedeni ile entryi buraya yazıyorum: kesin olmayan sonuçlara göre evet oyları 90'ın üzerinde. amerika birleşik devletleri bağlayıcı olmayan bu referandum nedeni ile kürtlerle ilişkisinde herhangi bir değişikliğin gerçekleşmeyeceğini açıkladı. iranlılar 2. israil söylemini reddedip 2. iran demeye başladılar. yaw ne referandummuş arkadaş, kafayı yedi herkes. bu kadar gündem olacağını hiç düşünmezdim.
  10. 10
    kürtlerin bağımsızlık ayağına monarşiye evet dedikleri seçim.

    hahahahahahahahahhahahah.
  11. 11
    twitter.com/...

    O gün "tüm dünya karşımızda dursa da referandum yapacağız len emq." Diyenler bugün "referandum falan yok. Unutun onu. Biz zaten hep ateşkes yanlısı olmuştuk." Diyor. Bunun adı göt korkusu sanırım.
  12. 12
    hatırladıkça asdıgıj dıgıj dıgıj diye rastgele güldüğüm eski bir olay.

    olayın başrolünü oynayan hırsız ve yolsuz hareket şu an kuklasıyla bile baş edemediği için götüm götüm geri çekildikleri "fiziksel güç" ile göğüs göğüse çarpışmak istediğinin alametlerini gösteriyor, daha çok gülesim geliyor hahahahahahahhhahahahlol.