kayıt

geralt of rivia

  1. 1
    witcher serisinin baş kahramanı.

    bugün doğum günüymüş(tahminimce ilk oyunun çıkış tarihi) 10 yıl olmuş güzel bir fragman hazırlamışlar. şu ruh halinde bile gülümsetti lan beni cd projekt red.

    www.youtube.com/...

    edit: 3 eylülmüş videonun yayınlanma tarihi. yanlışlık olmasın.
  2. 2
    taşaklarının derisi yüzülse, bütün evrenin giyeceklerine yetecek kadar malzeme çıkar. adam gibi adam. bir yennefer'a, bir triss'e, bir cadıya, bir bütün geneleve yapıştırır durur. nasıl bir motor bu arkadaş?
  3. 3
    hiç oynamadığı bir oyun serisinin baş kahramanı. bilgisayarım verimli çalıştırmamıştı. ama videolarını izledim.
  4. 4
    henri cavill'in hayvan gibi iyi oynadığı karakter.

    www.youtube.com/...
  5. 5
    Cavill abimizin hayvan gibi iyi oynadığı hatta bu kadar iyi oynamasının tek sebebinin gamer bir nerd olduğuna kanaat getirdiğim durum. geralt witcher evreninin en büyük kanayan yarası.. güzel yaradır.
  6. 6
    witcher geralt'ın uzun künyesi. uzun künye dedim çünkü geralt'ın kısa künyesi sadece witcher. rivya'lı olma hikayesi de güzeldir he.
  7. 7
    "ben karı olsam ilk buna verirdim." erkeğidir. alfa mübarek.
  8. 8
    Gece gece yine günah dolu düşüncelere hapsolma nedenim olacak muhteşem adam.

    Deri pantolonu, o uzun saçları, parlak gözleri...
  9. 9
    karizmatik karakterlerin başında gelen karakter. kitap ve dizisinden ziyade oyundaki betimleme şekli daha çok hoşuma gidiyor.
  10. 10
    kitabını okumayı geçtim oyununu dahi oynamayanların keşke beni sikse dediği alfa kelimesinin karşılığı kurgu karakter.
  11. 11
    #1850887 kardesimde bile vurdurma isteği uyandıran dizi ve kitap karakteridir.
  12. 12
    yazılırken ne oyunda ne de dizideki hayvani yakışıklılığa sahip olması planlanmamıştır. kitaplarda genellikle, solgun tenli, sesi rahatsız edici (derin ama cavill derini değil, gırtlağında sıkıntı varmış gibi bir derinlik) ve çirkin gülümsemeye sahip bir adam olarak tarif ediliyor. o yara izlerinin bir kısmı yüzünün anasını ağlatmış durumda... bildiğin fikirtepeli at hırsızı.
    • Evet bu durum benim de dikkatimi çekti o yüzden kitap serisini yarım bıraktım çok utanıyorum bundan. :(
    • kitapları okumayı denedim ben ama çok kesik kesik gittiği için devam edemedim bi' türlü... fazla dağınık hikayeler ya.
    • Bir de filmiyle oyununu bayağı değiştirmişler, kitaptan çok bağımsız ilerliyor. O da kopukluk hissetmemizde büyük bir etken.
    • o kopukluk yazarın suçu ya. beceremezler zaten diye az bi' paraya yapım haklarını satmış oyun ilk yapılacağı zaman, stüdyoya da s*ktir çekmiş beni uğraştırmayın oyunla falan diye.
    • Olan okuyucuya, oyuncuya ve izleyiciye oldu xd.