kayıt

25 haziran 2018

  1. 1
    pazartesi gününe denk gelen tarih.
  2. 2
    Çok tuhaf bir gece, ne bok döndüğü belli değil. Nerede o'lum bu siyasiler?
  3. 3
    Ne kazanan kazandığına tam olarak sevinebiliyor ne de kaybeden kaybettiğine tam olarak üzülebiliyor.
  4. 4
    çok sert geçeceğini tahmin ediyorum..

    uyuyun, dinlenin...
  5. 5
    sessiz ve hayalet bir darbenin yapıldığı gündür.
  6. 6
    (bkz: yine hüsran)

    daha bastan itibaren kotu bir gun olacagI kesin gibi...
  7. 7
    Oha lan, saat 8:05'te kalktım. Gözlerime inanamadım. Yeni Türkiye... Aman tanrım... Böyle uçan arabalar vardı, ıslık çaldım birine, atladım. Baya gittik hatta bizimkiler hyperloop* tarzı bir şey yapmışlar. Burdan 8 dakikada niw york'a gittim. * Suriyeli kardeşlerimle nargile içip Esad'a sövdük. Harika lan, tadını çıkarın.
    • Oha yorum tutmuş. Burdan Muhittin amcama ve bahriye teyzeme selamlar. Haa bi'de ismini unuttuğum ilkokul hocam senin de ...
  8. 8
    Güzel başlayacağını umduğum bir gündü. Sonuç? Kolumdaki ağrıyla, gözlerimdeki yanmayla ve midemdeki bulantıyla uyandım. Sonra haberleri gördüm. Gece olanları öğrendim. Dün kimse bizden umudumuzu söküp alamaz diyordum, şimdi ise o gemi yandı diyorum. Hayırlısı böyleymiş. Gerisini İleride oy verdiğine yana yakıla pişman olacak zübükler düşünsün.
  9. 9
    Yeni Türkiye'nin başlangıcıdır. Bu ülke insanının bundan böyle hiçbir şeyden şikayetçi olma hakkı yok.
  10. 10
    İnsanların sabah işine gidip çalışıp para kazandığı, akşam evine gelip karnını doyurduğu ve sıcak yatağına yattığı gibi ihtiyaçları düşünülürse maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisinde en alt basamaktaki fizyolojik ihtiyaç ve güvenlik ihtiyacı bir şekilde karşılanmış oluyor. Bu sebeple bakacak olursak insanlarda bu ihtiyaçlarını karşılayabilmelerine sebep kimi görüyorlarsa ona oy veriyorlar.
  11. 11
    hiç güzel bir gün değil birçok ümitli insanın elinde patlayan bir gün.