kayıt

erdal kömürcü

  1. 1
    kurtlar vadisi'nin efsane kötü karakteri, bir idol, zürriyetsiz itlerin piri.

    bkzasddasdas.
  2. 2
    İt değildir, adamdır. Polat alemdarın 3 senede çökerttiği mafyayı bu adam 3 haftada çökertmiştir lakin polis itibar etmemiştir kendisine. Ayrıca muazzam bir bilim insanıdır eşi benzeri bulunmayan mal üretir. En büyük isteği çoluk çocuk sahibi olmaktır lakin bu arzusu gerçekleşmemiştir. Ölümüyle sevenlerini üzmüş ve bir gençliğe hayırlı evlat olgusunu aşılayarak ekranlara veda etmiştir.

    Bu ülkeden bir erdal kömürcü geçti...
    • Zürriyetsiz erdaaaaaall
  3. 3
    Zürriyeti yoktur
  4. 4
    ittir, adam değildir.

    bkz.
  5. 5
    Bir başarı örneğidir ama fazlasıyla hakkı yenmiştir. Daha küçük yaşlarda babasından şiddet görmüş ve bu şiddet ve korkuya bağlı olarak cinsel ve ruhsal çöküntüler yaşamıştır. Buna rağmen evlenmiş kayın pederinin batık şirketini şahlandırmış kendini ülkenin en önemli bürokrat ve işadamlarına sevdirmiştir. Tamamen kendi rızasıyla ve isteyerek evli olduğunu bile bile bir avukata kendini aşık ettirmiştir. Ama avukat hanım sonradan caymış Erdal kömürcü'ye hakaretler ederek ayrılmak istemiştir ama bu yağız delikanlı aşkından vazgeçmemek için çabalamış, çocuklukta gördüğü şiddetin etkisiyle dönem dönem kendini kaybetmiştir. Ama sevmiştir avukat canan'ın aşkından gözü kör olmuştur. Daha sonra Polat Alemdar denen adam kendisine gelip "Canan senden değil başkasından hamile" tarzında çirkin iftiralarda bulunmuş bundan sonra bizim aşık deli oğlan iyice delirmiş Polat Alemdar denen kötü adam yüzünden kontrolünü iyice kaybetmiştir. Her filmin sonunda olduğu gibi yine kötüler kazanmış iyi olanlar, saf ve temiz kalbi olanlar yine kaybetmiştir. Seni hiç bir zaman unutmayacağız itoğlu...
  6. 6
    Abuzer kömürcü'yu elleriyle öldürmüş babasının ölümü sonrası onunla yaşadıkları aklına geldikçe manyak lakabını sonuna kadar hak etmiş bir adamdır. Gel gelelim dizinin en güzel karakteri Hüsrev ağa'nin kızını hamile bırakarak benim için kalemi kırılmıştır. Yazıklar olsun sana ne güzel gençlik döneminde Vildan atasever izleyip keyif alıyordum amk cocu.